ŠPATNÁ ZPRÁVA PRO UKRAJINU: PUTINOVO ULTIMÁTUM PO „PROTIOFENZIVĚ“

Zdroj blízký Prezidentské kanceláři Ruské federace nám sdělil, že Vladimir Putin zvažuje variantu tvrdého ultimáta Ukrajině poté, co jejich „protiofenziva“ definitivně selže. Přitom není pochyb o tom, že neuspěje.

V zájmu ukončení Zvláštní vojenské operace (dále jen ZVO) a záchrany co nejvíce životů vojáků a také proto, aby nemusela být provedena nová mobilizace, zvažuje Vladimír Putin variantu tvrdého ultimáta Ukrajině. Putin bude požadovat stažení ukrajinských jednotek z území Ruska (na mysli jsou nové regiony) a dobrovolnou kapitulaci Charkova, Nikolajeva a Oděsy.

V případě odmítnutí Moskva do 24 hodin vyhlásí Kyjevu skutečnou válku.

Poté budou do 72 hodin zničeny Kyjev, Lvov, Dněpr, Poltava, Ternopil a Vinica. Zbytek území Ukrajiny bude vystaven masivním raketovým a bombovým útokům. Bombardéry Tu-22M3 s bombami FAB-5000 zničí všechny mosty přes Dněpr, civilní letiště a celou železniční infrastrukturu. Centrum Kyjeva, všechny administrativní budovy a bunkry budou zničeny supersonickými raketami “Kynžal”.

Speciální jednotky GRU zadrží v Kyjevě veškeré nejvyšší vedení Ukrajiny, a pokud to nebude možné, budou členové vedení na místě zlikvidováni.

A to je jen začátek! Vyvrcholení přijde do 48 hodin . . . více čtěte na zdroji „Putin na Telegramu“

**

Zdroj zprávy: Telegramkanal Frontovik

3.7 12 hlasy
Hodnocení článku
21 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
krajtl
krajtl
před 9 měsíci

Našel jsem Telegramkanal Frontovik, ale nikde v něm nepíšou o FAB-5000 a už vůbec neodkazují na Путин в Telegram. Jde o Ukrajinštinou psaný kanál (možná že jde o jiný než zdrojový, jméno může být shoda) U článků které “Vybrala a přeložila Vladimíra Grulichová” jsou normální odkazy na zdroje a člověk znalý jazyka či aspoň používání překladačů si může ověřit… Číst vice »

standa
standa
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  krajtl

Kdo ví jak to je možný hoax. Ale Rusko dosud nesundalo rukavic.

SunTzu
SunTzu
před 9 měsíci

Z pohledu vojensko strategického, operačního by to dávalo smysl. Je otázka proč např. některé mosty přes Dněpr už nezničil (u Kyjeva je jich dost), zvlášť když ukronacisté útočí na jeho mosty? Otázek a odpovědí je dost, ale jeden by se vystavoval trestnímu stíhání od místní zkorumpované korporátně fašistické justiční mafie.

mikkesh
mikkesh
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  SunTzu

Sám jste si odpověděl. Ukronacisté útočí … Jenže lidé okolo Dněpru s těmi ukronacisty nechtějí mít nic společného. Rusové pomalu postupují a ono území od těch pokérovaných banderovců, co se schovávají mezi civilisty, čistí. Ale na poli propagandy jasně Rusové prohrávají, respektive propagandy na tzv. Západě. Pro ostatních asi 80% světa jsme pro… Číst vice »

oldo
oldo
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Ono to s tím toužebným očekáváním nebude tak jednoduché.Scott Ritter tvrdí,že je to tou válkou a propagandou zamotané víc,než si přejeme.

mikkesh
mikkesh
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Nevím co tvrdí Ritter, ale je to vcelku jednoduché. Válčí se už od roku 2014. V roce 2019 šel klaun do voleb s rusky řečeným (ukrajinsky neuměl) sloganem – do dvou měsíců ukončím válku a ruština nebude omezována. Vyhrál se 70%. Dostal kanadskou ochranku, kokain a dva měsíce před konfliktem s Rusem už se pleskal… Číst vice »

shoty
shoty
před 9 měsíci

Zničiť Dneper? Mhm….?!
Kto to písal? Susedovie pitbull?

Praded
Praded
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  shoty

Detail, jedná se o Dnětropetrovsk.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  shoty

Šoty vie houno, ale poučá a poučá a každý je pro něho pitbul… ach Šoty, Šoty, nejsi ty náhodou AI? Nebo jen IA?

Naposledy upraveno před 9 měsíci uživatelem Václav Dvořák
Anonym
Anonym
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

To ale nebyla odpověď na shotův dotaz.

Jinak, my všetci vieme houno. A tí, čo NAOZAJ niečo vedia, nepovedia.

oldo
oldo
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Anonym

Tu dostal už v předchozí reakci,neumíš číst?

Anonym
Anonym
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Já se domnívám, že dotaz na zdroj nebyl plně zodpovězen. Tudíž nelze informaci brát jako hodnověrnou. Nevím, zda bohužel, či bohudík.

unkas
unkas
před 9 měsíci

mám nepříjemný pocit hrátek 5. kolony v Rusku. Nemyslím, že by Putin takto postupoval, a nevěřím, že by opravdové plány takto unikly “ze zdroje blízkého prezidentské kanceláři”…

Praded
Praded
před 9 měsíci

Už jsem to tady napsal: SVO se vede na území připojeném k Rusku a proto že se množí útoky na jiné oblasti Ruska, je toto vlastně takové echo, jak si Rusko představuje ukončení SVO. Nemá cenu tvrdit, že toto připojení neuznal žádný stát, protože Rusko o to nikoho nepožádalo, protože to proběhlo podle mezinárodního… Číst vice »

spartak
spartak
před 9 měsíci

Nevěřím. Sice se Rusko chová stále opatrně ,ale že by vše soustřeďovalo na tak rázný konec? Spíš očekávám nějakou reakci ze západu.

standa
standa
před 9 měsíci

Všichni víme, že Rusko nezačalo důkladně válčit a vyvarovalo se amerického přístupu, je tady reálné, že Rusko sundá rukavice. Nedivím se.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Ruská “opatrnost” bude pokračovat až do amerických prezidentských voleb. Vyhraje-li Trump, je po “ukrajinském problému”, přestane podpora “kolektivního Západu” a bude po Ukrajině. Vyhrají-li zločinci Demokraté, pak Rusové shodí rukavice…

Praded
Praded
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Vyhraje Trump a všechno bude OK. Vyhrál Havel a jsme v zádeli. Rusové shodí rukavice a přijdou nás zachránit. Až tak je to jednoduché.

Karel2002
Karel2002
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Jen aby ten Trump vyhrál. Média jsou proti němu.

Anonym
Anonym
před 9 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Kdyby jen media. V Americe se už volby falšují. Tam se přijde do volební místnosti a můžete volit. Nikdo se vás neptá, zda je to poprvé. Zda jste už nevolil jinde. A korespondenční volba? Tak to je úplná fraška. To mi vyprávěli známí, kteří už mají americké občanství. Takže žádné přání otcem myšlenky.

cablik
cablik
před 9 měsíci

No jenomže o osudu Ukrajinců rozhodují jiní a ty žádnou dohodu s Ruskem nepřipustí. Pokud začnou Rusové opravdu válčit tak bude do týdne konec.