A ještě se drze přiznal…

Povedení “politici” ze strany s podovodným jménem STarosové A Nezávislí se postupně odkopávají. Teď je na řadě jejich kápo – Vítek Rakušanů.

Daniel Sterzik-Vidlák
Daniel Sterzik-Vidlák
Původně jsem chtěl tento týden psát o školství… respektive o té nové hygienické vyhlášce, podle které už ve třídách nemusí být ani umyvadlo a stačí jeden záchod pro kdovíkolik dětí. Chtěl jsem tuto vyhlášku porovnat s veterinárními předpisy pro chov krav nebo prasat a ukázat, že by se v dnešní době dětem líp existovalo v kravíně, než ve škole. Ale když se nám tak krásně rozjíždí kauza Vítka Rakušana a jeho šifrovaného telefonu od Polčáka, tak přenechám toto téma Janě Kunštekové, která ho pro Litterate zpracuje víc než dopodrobna.

Krátce shrnu situaci:

Ukázalo se, že Rakušan dělal to samé, co Gazdík. Měl šifrovaný telefon, který samozřejmě nikdy nepoužil, nikoho o něj nežádal, ale přinesl mu ho Polčák. Polčák to odmítá, prý ho Rakušan o tento telefon sám požádal. Rakušan se k tomu včera na svém profilu „drze přiznal“ a začal dokazovat, že vlastnictví takového telefonu z něj ještě nedělá mafiána. Zároveň řekl, že tento telefon má kvůli Babišovi a bezpečnostní divizi Agrofertu, která „ho určitě odposlouchávala.“

Sákryš… škoda, že na tuhle výmluvu nepřišli před rokem, co? Tehdy to samé prasklo na Gazdíka. Také měl šifrovaný telefon, aby se měl jak domlouvat o Dozimetru s Redlem. Tehdy Rakušan svého úhlavního kamaráda potopil… prý mu už dopředu říkal, že takový telefon má okamžitě rozšlapat… Gazdík musel opustit ministerstvo školství, ale strana se o něj postarala na jiném (méně viditelném) místě. Jo, kdyby tehdy byli pohotovější, mohli se vymluvit na Babiše a Agrofert, mohli udělat pěkné promo videjko s předváděčkou takového aparátu a vysvětlit veřejnosti, že vlastnictví šifrovaného telefonu z nikoho ještě nedělá mafiána.

Dneska už to jde poněkud hůř. Obzvlášť, když si připomeneme Gazdíka…

Ale začíná být mnohem jasnější, k čemu Rakušan potřebuje plakátovací kampaň… Tohle lidem vysvětlit, to bude stát hodně peněz. Pojďme si to shrnout… Redl, Hlubuček, Slepičák, Gazdík, šifrované telefony, Rakušan, Polčák, Pospíšil… Já se nedivím, že potřebovali, aby se mluvilo o Anně Netrebko… ono hrozilo, že se bude mluvit o nich. Dokonce náš šéfčučkař Koudelka musel zasáhnout a vytáhnout senzační zprávu o ruském agentovi, který tady rozdával tisíce eur na Putinovi hybridní propagandu, aby to Rakušanovo extempore alespoň trochu přikryl.

Hele, vážně nechápu, proč by tady měl Putin rozdávat peníze, když za něj Rakušan odvede všechnu práci sám. Čepiga s Myškinem by to líp neudělali.

Když něco chodí jako kachna, kváká to jako kachna, má to peří jako kachna, tak to nejspíš bude kachna. Když se STANaři scházejí s Redlem, mají šifrované telefony, aby mohli mluvit s Redlem, vyplavávají na ně kontakty s Redlem, existují odposlechy s Redlem (a s kokainem v konečníku), vykrucují se ze spolupráce s Redlem, tak to samozřejmě budou zcela bezúhonní hoši, kteří byli ke spolupráci s Redlem zneužiti bezpečnostní divizí Agrofertu…

Za sebe říkám, že Vítka z ničeho nepodezírám a hlavně ho nechte mluvit. On nedávno zničil třicet let budované argumentace o nepřípustnosti kolektivní viny vůči sudetským Němcům, když řekl, že když se zločinu dopustí stát, bude potrestán stát i se svými občany… myslel tím samozřejmě Rusko, ale tohle už nikdo nevymaže. Před pár dny stejně bohorovně řekl, že Řeporyjské prase se svým výrokem o zapálení českých domů a podřezání jejich žen, ničeho nedopustilo, protože nevyhrožoval jednotlivci, ale národu, což samozřejmě nic neznamená, ale v případě Tomáše Čermáka je to jinak…

Hele, dejte mu šanci a on řekne něco podobně chytrého i o tom, co je a co není mafián.

Pamatujete, jak se Gross vykrucoval z půjčky na byt?

Kdybych chtěl dělat hybridní válku, tak bych to lépe nesvedl. Třicet let správných narativů tahle skvadra smetla během chvíle. Rakušan zničil sudetské Němce. Petr Pavel zničil třicet let budování antikomunismu. Petr Fiala udělal svým tureckým hospodařením z Babiše ekonomického génia a vizionáře…

Dokonce jsme se nedávno dozvěděli, že Milada Horáková tady sbírala informace a předávala je západním špionům… a nedozvěděli jsme se to od žádného mongolidně hordového ruského historika, ale od dcery Milady Horákové, která celá léta kritizovala český národ, jak rychle ztrácí paměť a odpouští komunistům. Vzápětí pak ztratila paměť, odpustila komunistickému rozvědčíkovi a svezla se s ním letadlem.

Danuše Nerudová už je v europarlamentu a dokonce se z něj už i vrací, aby sestavila vládu i hokejový tým a dostavěla dálnici do Vídně. Jestli to se Starosty takhle půjde dál, tak Nerudová i Farský nepůjdou do Bruselu, ale do Brusele.

A na závěr ještě připomenu slavnou sochu, na kterou se pozapomnělo a je to trochu škoda. Prosím, zde je Ropušan na prameni:

PS. Do té natažené ruky patří šifrovaný telefon.

 

**

Autor: Daniel Sterzik – Vidlák, zdroj: Litterate

4.3 11 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 9 měsíci

Ten muž, s telefonem v ruce, je tak rovný člověk, že když spolkne hřebík, tak vysere vývrtku !!!

Jarin G.
Jarin G.
před 10 měsíci

Pozn.:
Kdysi tvrdili, že ta “socha” má prý být Putin, ale podoba je JEDNOZNAČNÁ.
Jen bych tomu náckovi do té hajlující ruky nedával mobil, ten bych umístil jinam, třeba do té levé ruky, ale pěkně velký.
Ten nacistický pozdrav by tím mobilem ztratil vypovídající význam. Ten by měl být zachován.

Hokarc
Hokarc
před 10 měsíci

Kdo je volí, není Čech !

Prodost
Prodost
před 10 měsíci

“Do té natažené ruky patří šifrovaný telefon.” Myslíte? Mně se zdá, že ta natažená pacinka docela zřetelně heiluje/hajluje

cablik
cablik
před 10 měsíci
Odpověď uživateli  Prodost

Na seznamu prý to měli děti v hračkách takové nestoudná lež.

Praded
Praded
před 10 měsíci

Něco se opakuje stále jako fraška viz. Flanderka – Koudelka.

Karel2002
Karel2002
před 10 měsíci

Ale lidé falešné Starosty milují, vždyť v kolika obcích mají zastupitele, také v senátu a EU mají zástupce. Do politiky dostal falešné starosty Kalousek, jmenovalo se to tenkrát TOP09 s podporou Starostů. Mohutně při prezidentských volbách podporovali Schwarzenberga. Když vidím Rakušanovu tvář, když ho slyším mluvit, zmocňuje se mně podobný strach a hnus, jako bych spatřil… Číst vice »

cablik
cablik
před 10 měsíci

Jo to je absurdita v Čechách strana co krade dokonce i ministr neodstoupí za žádnou cenu. Koudelník má zase Ruské agenty tomu může věřit jen osoba rozumu mdlého. Sakra když jsem podle nich pro Ruský agent kde mě dají nějaké prachy.