Větvička: Tak mám zaracha, pry jsem porušil pravidla komunyty

9 ti nasobny zlaty slavik iDnes se s vama loučí. Bo musi byt vaporizovany, píše naposled na blogu iDnes bloger Ladislav Větvička.

Ladislav Větvička
Ladislav Větvička

Tuž mi dovalil dodom devaty zlaty slavik iFčil. Rad bysem poděkoval všem, keři mě čitali, keři pozityvně klikali, aji tym, keři neklikali, ale tajně suhlasili, aji tym, keři nesuhlasili, ale čitali.

Tuž si to zhrňme. Bylo to fajnych patnact roku. Děkuji za dva bronzove, tři střibrne a devět zlatych slaviku. Jak řikal Jirka – kery z vas to ma?

Laďa Větvička si ještě před zarachem vyfotil a vystavil všechny ceny, které mu za úspěšný blog udělili v Mladé frontě DNES

Od pondělka tu už psat nesmim, bo sem pry za poslednic pět roku 29x porušil pravidla komunyty.

Je to tak spravne. Aspoň si konečně uvědomite, v jake době žijeme. Dobře vam tak, že ste blbě cinkali.

Ale spat se cenzorum dobře nebude. Tajak v knižce Zrnko pisku – zakazat mě možu. Ale přide čas, a budu se za par roku stydět sami za sebe.

Větvička: Nadutci z Prahy chtěju poplatky za vjezd – tak jim to vratime, ni?

**

„Protože se od roku 2018 jedná už o 29. porušení Kodexu blogera, vyřazujeme Váš blog z hlavní strany jako celek, a to čistě proto, abyste mohl zálohovat všechny své texty. 07. 09. 2023 bude Váš blog zcela deaktivován,“ za administraci Veronika.

**

Ladislav V ětvička, zdroj, který bude 7.9. uzavřen: blog,

2.8 11 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 7 měsíci

Stydět sami za sebe? To se určitě nestane, obrátí kabát a budou kandidovat na Hrad.

BrtnikUdernik
BrtnikUdernik
před 7 měsíci

Tuž,nikdo nebude pochybovat o veduci úloze liberální demokracie a o tem,co liberální demokracie je,či není,rozhodujeme My,NSDAP 2.0…!Kura,to mi jaksik ujelo,beztak Putin,cyp jakisik…My,liberální demokrate….!Sieg liberální demokracii…!

mikkesh
mikkesh
před 7 měsíci

No tak Vás Ladislave čeká starý dobrý samizdat. Kdysi za nejlepšího roznašeče, tiskoviny považovali Šášu Vondru, zaprvé, že psanému nerozuměl (kdyby ho chytli) a zadruhé byl prý neobyčejně hbitý. Zkuste ho. Pravda, s rychlostí roznášení, přenášení a donášení už to nebude žádná hitparáda, ale zase je dobré, že pořád nerozumí vůbec ničemu.

cablik
cablik
před 7 měsíci

Jo tak to chodí v liberálně zelené nacistické totalitě pan Větvička musel uzavřít blog ale jeho články budou publikovány jinde.

Rob
Rob
před 7 měsíci

Jednou z nich je píseň tato, jachta zvící deset stop, veze slova, šperky, zlato, neboť kapitán je trochu snob, snědl všechnu moudrost dneška, a tak je mírně otylý, proto jachta jede ztěžka na konci té flotily. Ale on směje se mi: Láďo, hele, co bys pouštěl do gatí, pojedeme zase v čele, jen… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 7 měsíci

…a hlavně ať ten váš hospodský píše správně gramaticky česky bez prznění češtiny. Vězte, že to umí. A pak bude opravdu nás všech…

Jana
Jana
před 7 měsíci

Ládíku, děkujeme a vězte: Na každú sviňu sa vaří voda. Pište dál! Jste moudrý, originální, a hlavně: náš!