Na Slovensku nastupuje vlastenecká koalice. Protinárodní 5.kolona v čele s prezidentkou Čaputovou jí hází klacky pod nohy. Příznačná je aféra kolen nominanta Rudolfa Huliaka na post ministra životního prostředí (video 1936)

Poslechněte si Ing. Huliaka, kterého slovenská prezidentka Čaputová odmítla jmenovat ministrem. Vládní koalice dává kauzu posoudit ústavnímu soudu, ministerský nominant Huliak bude de fakto řídit rezort životního prostředí, i když ten bude de jure spadat pod jiného člena vlády. Národním škůdcům a pijavicím z neziskovek nadcházejí na Slovensku zlé časy. Kdy konečně zvítězí voliči se zdravým rozumem i u nás?!

Na snímku jsou lídři nové vládní koalice na Slovensku za Hlas-SD, SMER-SD a SNS

Zdroj

3.7 6 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 6 měsíci

V ČR nemáme ve věku Fica, žádného tak schopného a charizmatického politika. Když má schopnosti, nemá charizma.

Hokarc
Hokarc
před 6 měsíci

Životní prostředí je na Slovensku silně znečištěno právě Čaputovou a její klikou. Je zřejmé, že odstranit toto znečištění bude úkolem nejen pro ministra životního prostředí.

jbskalensky
jbskalensky
před 6 měsíci

Tak jsem si ten rozhovor poslechl, a jsem rád, že jste ho zde uveřejnili. Nenašel jsem nic, v čem bych nesouhlasil. Jak je to, s nevládními neziskovkami, podobné, jako u nás. Pan Ing.Huliak, podle mého soudu, ví o čem mluví, a ví, co se musí udělat. Držím R.Ficovi a jeho kolegům všechny palce, aby dokázali tu ozdravnou… Číst vice »