Proč se nám uplynulý rok bude jevit jako procházka letním sadem? Usmívat se nemá cenu, domnívají se analytici, svět čekají otřesy

Analytici amerického BlackListed News, kteří si dovolují kritický pohled na dění ve světě, přímo a jednoznačně varují: jakmile si zvyknou překračovat “červené čáry” všech svých oponentů, USA a NATO si ani nevšimnou, že nenechají soupeři jinou možnost než “červené tlačítko”.  
V restrukturalizovaném světě řízeném umělou inteligencí, kde pouze oligarchové budou mít přístup k fosilním palivům a pouze oligarchové budou moci využívat demokratické svobody – slova, tisku, shromažďování, svědomí a přirozeně reprodukce, získáte dobře organizovaný světový otrokářský stát. 

Hovoří o tom četné publikace západních médií: “Bije přímo do očí spousta varování před “červenou úrovní nebezpečí” a všechna poukazují na nějakou velkou událost v nadcházejících týdnech nebo měsících… Ať je to cokoli, tato nová katastrofa urychlí kolaps starého světového systému, kolaps ekonomik a politických struktur, ke kterému již dochází a který dláždí cestu k velkému restartu nebo, jak tomu někteří říkají, novému světovému řádu”.

Jde o velkou a šokovou událost, která nastane zhruba v příštích třech až devíti měsících, maximálně roce, domnívá se list. Důvodem nadcházející události světového rozsahu je to, že oligarchická špička globalistů, aby neztratila možnost spravovat světové finance, vyžaduje okamžité – jiná šance nebude! – využití situace, která zahrnuje digitalizaci peněz a lidí, dehumanizaci, zničení všech etnických a kulturních norem a schopnosti reprodukce bez technologií plus depopulaci těch, které západní globalisté považují za “zbytečné požírače”.  V angličtině to vypadá takto: “Digitization, Dehumanization, Destruction and Depopulation”. “Čtyři D”, která jsou nezbytná k zajištění totální kontroly veškerého pohybu financí, zdrojů, zboží a lidí. A je to logické: v restrukturalizovaném světě řízeném umělou inteligencí, kde pouze oligarchové budou mít přístup k fosilním palivům a pouze oligarchové budou moci využívat demokratické svobody – slova, tisku, shromažďování, svědomí a přirozeně reprodukce, získáte dobře organizovaný světový otrokářský stát.

A není třeba se usmívat, tvrdí analytici BlackListed News, to je přesně ten cíl, o který globalisté usilují. Zlatá miliarda se nejen řítí do své utopie, která pro nás pro všechny bude peklem, ale s velkou radostí za to zaplatí životy těch, které si vybrala do role nepřátel.

Ale kde se vzala tato temná proroctví?

CNN nedávno uvedla, že v USA je nejvyšší aktivita v jaderných zařízeních za poslední roky. Obyvatelé Idahu pravidelně vidí kouř nad národní jadernou laboratoří, kde se provádějí testy současných jaderných zbraní. Ze všech států přicházejí zprávy o stále častějších cvičných letech vojenských letadel. 4. října FEMA (obdoba našeho ministerstva pro mimořádné události) provedla celostátní zkoušku nouzového upozornění na mimořádné události. Pentagon si objednal léky na nemoc z ozáření za 290 milionů dolarů. Několik velkých bank, včetně Wells Fargo a Bank of America, oznámilo plány na uzavření 38 bankovních poboček v New Yorku a jeho okolí do konce roku, ve městě se vysílá reklama, jak přežít jaderný útok.  Papež František navíc od roku 2018 varuje, že svět je na pokraji jaderné války. A společnost Deagel, divize americké vojenské rozvědky, která má vazby na CIA, již v roce 2014 vyčíslila, že do konce roku 2025 přijdou USA o 68,5 procenta populace, Velká Británie o více než 75 procent a většina západoevropských zemí také o 30 až 50 procent…

První překážkou v plánech na dosažení “čtyř D” bylo samozřejmě Rusko. “Ne proto, že Putin je nějaký hrdina, ale kvůli ruskému lidu a jeho vůli přežít pod vedením čistě ruského vůdce”, zdůrazňuje BlackListed News. Nebudou loutkou Světového ekonomického fóra, na němž se dohodly USA, Kanada, Austrálie, Nový Zéland a Evropa. Nevadí jim autoritářský silný muž – tím hlavním pro ně má být opravdový Rus. Rusko a Putin, možná, souhlasí s digitalizací, ale ne s dalšími třemi problémy – dehumanizací, zničením všech kulturních norem a depopulací. Z velké části díky vlivu ruské pravoslavné církve, která zůstává ve svém myšlení mnohem tradičnější než římskokatolická”.

Většina Američanů se svými pečlivě vymytými mozky zdaleka není ochotna analyzovat alespoň titulky v médiích, které jsou signálem blížící se katastrofy. Teprve když se na ně podíváme v celku, je jasné, že se děje něco velkého, co navždy zamíchá korytem světové moci a změní naše názory na budoucnost. “Jsme již v počáteční fázi třetí světové války s Ruskem ve východní Evropě, v Sýrii, a Afrika a Asie se také připravují na výbuch”, takový závěr může Američana docela šokovat, ale sotva zastraší našeho čtenáře.

Je zřejmé, že konflikt různorodých aspirací, které vzplanuly na Ukrajině, přerůstá v každodenní válku mezi největšími světovými jadernými mocnostmi, přibližně rozdělenými na Západ a Východ: USA – NATO – Austrálie – Japonsko – Jižní Korea na jedné straně a Rusko – Čína – Írán – Severní Korea na druhé. Můžete se jakkoli hluboce ponořit do politické historie Anglosasů, ale nic jiného než probíhající před našima očima kolaps jejich imperia, nevysvětluje zarputilou touhu rozdrtit jakýkoli, dokonce symbolický, odpor. Zvláštní nebezpečí situace spočívá v tom, že obě strany dobře chápou, že jde o poslední anglosaský útok, a že neexistuje žádná záludnost, podlost nebo krutost, které by Washington nyní nebyl schopen…

V současném rozložení sil existuje několik proměnných veličin, na kterých může záviset výsledek střetu. Například Indie. Nejrychleji rostoucí národ s velkým technologickým potenciálem, schopný postavit obrovskou armádu. Ke které straně konfliktu se rozhodne připojit? Polsko je prvním členem NATO, který pochybuje o nutnosti neomezeného financování Zelenského vlády. Je tu Maďarsko, které neztratilo hlavu z “bruselské Evropy”. Afrika je bohatá na zdroje a politicky různorodá. Je tu Latinská Amerika, ekonomicky bojiště mezi USA a Čínou.

Nebezpečí spočívá v tom, že s pocitem kolísání půdy pod nohama se USA a Velká Británie vrhnou na Rusko.

Zřejmě se nedožijeme listopadu 2024, aniž bychom přežili další velkou událost vyvolanou globalisty. “Vstupujeme do závěrečné fáze 30letého fiaska amerických neokonzervativců na Ukrajině. Plán neokonzervativců na obklíčení Ruska v černomořské oblasti silami NATO selhal. Rozhodnutí, která nyní činí USA a Rusko, budou mít obrovský význam pro mír, bezpečnost a blahobyt celého světa”, domnívá se Jeffrey Sachs, profesor Kolumbijské univerzity, ředitel Centra pro udržitelný rozvoj na Kolumbijské univerzitě. Píše, že čtyři události zničily naděje neokonzervativců na utahování natovské smyčky kolem Ruska.  První je zpustošení na bojišti Ukrajiny ve válce, jejíž výsledek byl od počátku předvídatelný. Druhou je rozkolísaná Evropa: Polsko už s Ukrajinou “nemluví”, Maďarsko už dávno stojí za Maďary, nikoli za neokonzervativci. Slovensko zvolilo vládu, která se nechystá zaplétat do neokonzervativního chvostu Evropy, a navíc se Macronovi, Meloniové, Sánchezovi, Šolcovi, Sunakovi a dalším “pilířům EU” rating skutálel do odpadu. Třetí je pro Ukrajince nečekané snížení finanční podpory ze strany USA. A nakonec čtvrtá je vysoká pravděpodobnost ruské ofenzivy…

Británie otevřeně radí USA jít na eskalaci, hlavy Washingtonských neokonzervativců jsou v mlze imperiální bravury a hlava amerického prezidenta vůbec nerozlišuje barvy…

Historie nás učí, že výhodu má ten, kdo udeří jako první.

Jelena Pustovojtová

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr Vladimíra Grulichová

fondsk

4.1 14 hlasy
Hodnocení článku
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ludvik
Ludvik
před 6 měsíci

Neochota vidět širší souvislosti je něco jako diagnóza Daniel Sterzik alias Vidlák “Vidím, jak to celé EU platila… a platí to dál. I přes budovy nasvícené v modré a bílé. Vidím, jak izraelští osadníci přikládali pod kotel, vidím, jak se všichni rukou společnou a nerozlučnou postarali, aby papiňák řádně utěsnili. A teď, když to bouchlo, tak… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 měsíci uživatelem Ludvik
mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci

Na jedné straně jsou přijaty ve většině evropských zemích zákony, které kriminalizují pochybnosti genocidy židů, (z nějakých zvláštních důvodů nikoliv i Slovanů) a přitom nikomu nevadí, že úzká skupinka lidí, převážně také židů, si vesele rokuje, schůzuje… o depopulaci lidstva. Nebylo by na škodu, aby někdo z renomovaných právníků na tu hrstku tvorů vydal… Číst vice »

cablik
cablik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Jo Hitler byl proti nim břídil jejich zrůdné plány nesmějí vyjít.

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Byl to takovej umolousanej brigádník s metodou pokus omyl. Nejdříve lágr, potom plyn, potom kulka, ledová voda … prostě ode zdi ke zdi. Ale osvobodit svět vakcínou holt Dolfiho nenapadlo. Naštěstí.

Primak
Primak
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Jo asi napadlo. Na to měl jistého Mengeleho. Ale nezbylo dost času…

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

Asi ano. A ten zpropadenej Rus panu profesorovi Mengelemu zničil “laboratoře” kde se mu tak dobře bádalo. A teď na Ukrajině znova. Pokračovatelé a žáci pana profesora to s tím Rusem mají těžké. Vůbec neuznává ty naše hodnoty. Ani je nenechá v klidu bádat.

cablik
cablik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

No já jen že Hitler chtěl vyvraždit miliony a tihle chtějí zlikvidovat miliardy. Tak kdo je horší že.

skeptik
skeptik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Uvědomte si, že Hitler byl pouze vykonavatelem něčích zájmů. Jako dnes Zelensky a Ukrajina. Bohužel lidi nad tím moc nepřemýšlí a věří tomu, že II. světová začala přepadením vysílače v Polsku.

cablik
cablik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

Hitler byl vykonavatel svého zrůdného myšlení jeho nikdo neřídil nebyl ničí loutka. Západ ho chtěl nasměrovat na SSSR ale on měl svoje plány a první nakopal zadky jim.

skeptik
skeptik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Kde vzal peníze na zbrojení?
Jak to, že Německu bylo dovoleno vytvořit armádu?
Jak to, že ho Západ včas nezastavil?

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

Máte pravdu oba dva. Velká Británie, Francie a USA umožnily Německu znovuvybudovat armádu kvůli jeho plánům na přepadení SSSR a zničení komunismu, protože doufali, že Hitler se vyřádí se svým zrůdným myšlením na východě Evropy, tam získá svůj životní prostor a jim dá pokoj.

cablik
cablik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Souhlas Karle.

skeptik
skeptik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Takže jak jsem napsal, Hitler byl vykonavatelem něčích zájmů. Kdyby neměl podporu Západu k válce by nedošlo.

Praded
Praded
před 6 měsíci

Teď jsem dokoukal na: Kecy a politika IZRAELSKÝ SPECIÁL. Vydržte a dokoukejte to, jsou tam informace které vám málo kdo řekne. SNAD SE SPLETLY, JE TO BOMBA.

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Je to katastrofický scénář, ale je dosti pravděpodobný. My jsme vlivem různých událostí na straně toho “amerického dobra”.

Praded
Praded
před 6 měsíci

Všechno co bych vám chtěl říct, si vyslechnete na: TVOTV JUDr. Miroslav Kamenský, 3 sveteová vojna začala v Izraeli. Je to nejlepší analytik současného vývoje v ČSR.

cablik
cablik
před 6 měsíci

Nevěřím že risknou jadernou válku válečná situace je daná a nemají minimální šanci zvítězit jinak Hitler udeřil první a pote jeho ohořelá mrtvola ležela před bunkrem.. Bohužel se opravdu snaží zlikvidovat hotovost a to by bylo opravdu v (_!_)

jbskalensky
jbskalensky
před 6 měsíci

Obávám se, že toto “temné proroctví” nemusí být příliš daleko od skutečnosti. V otázce digitalizace i u nás pozoruji v poslední době zvýšený “tlak na pilu”. V mnoha řetězcích zkouší mírně nátlakové metody na placení kartou, nikoliv hotově. Přestože, údajně , na tom prodělávají. Podle mého soudu je odstranění možnosti hotovostních plateb největší hrozící nebezpečí… Číst vice »