Rakušanovo ministerstvo: děti, učte se udávat a poslouchejte vnitřní hlas!

Víte, že ministerstvo vnitra posílá do škol brožuru, ve které nabádá k udávání za chování na sociálních sítích? Bonzovat se prý nemá, ale hlásit se to musí. A víte, že dětem do šesti let doporučuje spoléhat se na instinkt, který je ochrání před nebezpečím? Pojďme na to.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=V8UK-rPXLQ8

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

3.1 9 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Lubez

Pád Rakušana by mohl znamenat v konečném důsledku i pád vlády, proto ho justice ochraňuje. V mezinárodním měřítku by to znamenalo oslabení Zelenskeho a posílení Putina. To hraje také významnou roli, jsme totiž ve válce. Rakušan má také svého člověka na Pražském hradě, který ho bude podporovat, dokud to půjde.

Hokarc
Hokarc
před 6 měsíci

Je třeba děti vychovávat tak, aby, jednou v dospělosti řekli ,,vždyť to nikdy nikdo nečet”.

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Třeba ta causa Dozimetr smete i Rakušana a on nakonec půjde do vězení. Tam se přece dostal i Dalík, kdysi nejmocnější muž ve státě. Rakušan už vzhledem připomíná sociopata, navíc nevalného rozumu (IQ určitě méně než 107). Populární je pouze v Praze u herců a zpěváků. Jinak ty jeho aktivity na MV ČR připomínají Pavla Korčagina… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Pavka udal tátu, protože mlátil mámu. Tohle přerostlé dítě to snad doma nezažilo. Vítkek je poslušný mamánek, kterému bylo ubližováno ve školce, škole a tak žaloval. V jeho věku se říká bonzoval. Ví to? Asi ještě né. To nic nemění na tom, že by měl dospět v lochu.

Praded
Praded
před 6 měsíci

Tohle vymyslel zase nějaký šmoula z Brna, to plodí je geniální elity.