Šok! Brusel včera varoval, že se jen v Belgii ilegálně “sans papiers” pohybuje až 200 000 potenciálních teroristů! Šéf policie přiznal, že jen za minulý měsíc v centru Bruselu zatkli 200 ilegálních imigrantů, kteří spáchali těžké zločiny!

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Masová imigrace do Evropy rozpoutaná v minulých letech bruselskými Eurokraty nyní nese své trpké ovoce! Jeden z nejvyšších šéfů belgické policie Michael Gooverts, (foto dole), přiznal tento týden v rozhovoru pro místní deník De-Tijd, že v Belgii se nyní nekontrolovatelně pohybuje 100 až 200 tisíc nelegálních imigrantů, kteří nemají žádné dokumenty, (v originále rozhovoru: sans papiers – francouzsky“bez papírů”), nikdo neví – kolik jich přesně je, z čeho žijí, ani kde se zdržují, a policie je proti jejich každodennímu kriminálnímu, a i teroristickému řádění, naprosto bezbranná. Jedním z těchto nelegálních imigrantů sans papiers byl i tuniský terorista, který vraždil v Bruselu minulý týden.

Za příklad typického nelegálního imigranta sans papiers dal policista Gooverts novinářům známého tuniského teroristu Abdesalema Lassoueda, který žil sans papiers v Belgii celých 6 let, byl policií před svým teroristickým útokem minulý týden, při kterém zastřelil dva švédské fotbalové fanoušky, několikráte zatčen za vážné trestné činy, ale státní úředníci jeho soudní akta a deportační papíry někde ztratili, a tak si běhal sans papier po Belgii, a kázal v radikální mešitě, a chystal teroristický útok.

Celý pobyt teroristy Abdesalema Lassoueda v Evropě je dalším ze série neuvěřitelných selhání všech eurokratů, justice, policie, i politiků napříč celou EU. (Zdroj 1), (Zdroj 2), (Zdroj 3), (Zdroj 4).

  • Terorista Lassoueda přistál v Evropě na ostrově Lampedusa už v roce 2011, a to bezprostředně po svém útěku z tuniského vězení, kde si měl odpykat mnohaletý trest za rozsáhlou kriminální činnost. Z ostrova Lampedusa byl převezen do Turína, kde mu italští úředníci, nehledě na jeho kriminální minulost, na skutečnost, že ho Tunisko hledalo jako uprchlého zločince, a na jeho nelegální vstup do EU, udělili právo azylu z “humanitárních důvodů”!
  • Už na přelomu roku 2011/2012 se Lassoueda objevil v Norsku, a dožadoval se azylu a sociálních dávek. Norové ho pro jeho kriminální minulost posadili do letadla a poslali zpátky do Itálie, protože ta mu udělila právo azylu, a tak se o něj podle pravidel EU musí postarat.
  • Ihned po příletu do Itálie, Lassoueda zamířil do Švédska, a požádal tam o azyl a sociální dávky. Než se jeho papíry vyřídily, Lassoueda se už zapojil do činnosti místních kriminálních přistěhovaleckých gangů, byl zatčen za distribuci drog, a po odpykání trestu 2.2 roky, byl v roce 2014 deportován zpátky do Itálie.
  • V květnu 2016 Lassouedu obvinila italská státní protiteroristická agentura DIGOS z přípravy teroristického útoku, a zařadila ho na evropských seznam zradikalizovaných muslimů, kteří představují teroristickou hrozbu. Byl vyšetřován boloňskou prokuraturou, odsouzen k deportaci a umístěn do střeženého deportačního centra CIE, ve kterém měl počkat na vyhoštění.
  • V říjnu 2016 ale tzv italská “rudá” soudkyně Alessandra Villecco odročila projednávání odvolání vyhoštění teroristy Lassoueda z EU až na leden 2017, a nařídila, že Lassoueda musí být okamžitě propuštěn ze zařízení CIE, a že do doby projednání jeho odvolání v lednu 2017 se kriminálník a terorista Lassoueda může volně pohybovat po celém schengenském prostoru EU. Když v lednu 2017 soudkyně Villecco Lassouedovo odvolání proti vyhoštění konečně zamítla, Lassoueda byl už v Belgii, a italskou justici přestal zajímat, protože se ho konečně Itálie zbavila!
  • Italská tajná protiteroristická organizace DIGOS poslala belgickým kolegům už v roce 2016, jakmile zjistila, že Lassoueda z Itálie, po propuštění z deportační vazby CIE, odcestoval do Belgie, varování, že se jedná o nebezpečného teroristu. Belgická tajná služba ovšem varování odložila ad acta, protože “takových to varování dostávala v roce 2016 zbytečně velké množství“.
  • V roce 2019 Lassoueda požádal v Belgii přes advokáty o status uprchlíka, ale protože se nikdy nedostavil na žádný pohovor, byl v roce 2021 ze všech belgických státních rejstříků vymazán, a od té doby se zdržoval v Belgii, jako stovky tisíc dalších “sans papiers”.
  • Belgická tajná služba Lassouedu přesto čas od času sledovala, a když zjistila, že začal radikálně kázat v mešitě, požádala o jeho urychlenou deportaci. K té však nedošlo, protože belgická prokurátorka, která měla celý případ na starosti, na něj zapomněla!!!
  • Uprchlíků jako byl Lassoueda jsou nyní v Evropě miliony, a sami tuniské bezpečnostní složky před nimi Evropany řádně varovaly, protože se z velké části nejedná o politické uprchlíky, ale o tuniské kriminální a zradikalizované islamistické živly! (Podrobně v MAP 1780 z 11. září 2023.)
  • O vydání teroristy Lassouedy přitom trvale EU žádalo Tunisko, protože si tam měl odpykat trest 26 let za dvojnásobnou vraždu, ze kterého v roce 2011 uprchl! Jak říkám, Bůh má vyhraněný smysl pro ironii – EU nevydala do Tunisu dvojnásobného vraha, který z tamního vězení uprchl, a tak zavraždil dva občany EU!! V EU přitom mohl zůstávat nejprve z humanitárních důvodů! A když se zjistilo, co je zač – díky líným a pomateným evropským byrokratům, soudcům i politikům! Čím dříve je všechny odstraníme, tím lépe nám bude!

Podle velitele bruselské policie Goovertse jen minulý měsíc a jen v centru Bruselu zatkla policie 298 nelegálních imigrantů sans papiers, a 2/3 z nich posadila do vězení, a obvinila je za vážné kriminální delikty! Podle Goovertse se v Bruselu nyní staly naprosto běžnými i za bílého dne dosud nevídané formy loupežných přepadů – násilné loupení kabelek, násilné strhávání chytrých hodinek ze zápěstí, násilné zabavování mobilů a odebírání peněženek – vše po přímém fyzickém útoku pachatele proti oběti. Nenásilnou městskou kapesní zlodějinu tak z Bruselu vytlačili přímočaré, primitivní, brutální a násilné loupeže páchané desítkami tisíc nelegálních imigrantů sans papiers.

Gooverts odhalil, že tito masoví nelegální přistěhovalci sans papier, kteří nyní žijí Bruselu, se uchylují ke krádežím, loupežím, k obchodu s drogami, a nebo k obchodu s lidmi, protože nejsou schopni si pro absenci vzdělání a chybějící pracovní i společenské návyky zajistit legální příjmy, a to je vede k radikalizaci, a dělá z nich kriminálníky, a nebo teroristy.

Velitel bruselské policie Gooverts si včera novinářům ztěžoval:

Každé ráno pachatele zatkneme, ale odpoledne je zase propustíme. Nemůžete zločince – Maročany, Alžířany ani Tunisany poslat zpět do jejich vlastí, protože jejich země jsou rády, že se jich zbavily. Nemůžeme je ani umístit do střežených azylových zařízení, protože ta jsou přeplněná a chybí v nich dokonce i policejní personál. Asi si dokážete představit jakou frustraci mezi našimi policisty tento stav trvalého zmaru vyvolává.

Velmi zajímavé srovnání představují postoje a vyjádření dvou českých politiků v posledních dnech. Zatímco, Věra Jourová, (ANO), se 20. října vyhřívala v záři médií v Bílém domě v přítomnosti Joe Bidenaa uvedla k tomu doslovaČelíme globálním výzvám, kromě ruské války na Ukrajině také teroristickým útokům v Izraeli. Demokratické státy musí v těžkých časech držet při sobě. Společně jsme silnější!  A povšimněte si, úplně ve svém vyjádření ignorovala předchozí teroristické útoky v Evropě páchané neevropskými nelegálními imigranty proti Evropanům.

Tak europoslanec Ivan David, (SPD), nejen hlasoval proti plánům Jourové a dalších komisařů, jak poslat Ukrajině 50 miliard EUR. Ale i perfektně a srozumitelně, v tomto článku, vysvětlil, komu má tato pomoc, vychvalovaná Jourovou ve Washingtonu, vlastně sloužit! Ten článek opravdu stojí za přečtení. Pochopíte z něj snadno, že bruselská byrokracie se chová úplně stejně, jak v případě neuskutečněné deportace vraha a teroristy Lassoueda, tak i v případě darování 50 miliard EUR Ukrajině. Všemu vládne takový chaos, že se všechno poztrácí a rozkrade!!!

**

Michael Svatoš, MaP 1814

5 4 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 6 měsíci

To není jediný případ je toho strašně moc kdy migranti páchají zločiny a nejsou zavřeni a páchají trestnou činnost neustále. Četl jsem toho dost západ nebrání vlastní občany je to už i u nás a džihád budou podporovat všichni muslimové.

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci

Jóó časy, kdy v Paláci kultury podobní zdivočelí a polonazí inženýři se svými, určitě také studovanými družkami nahoře bez, zatančili vykuleným odborářům a potom s krabicí sušeného mléka alou do letadla a domů … tak ty časy jsou asi nenávratně pryč. Teď nám tu na Václaváku křepčí do rána.