Takže pětihnusí slepenec SPOLU jde do eurovoleb spolu

Jana Marková
Jana Marková
Při neděli to nechci brát tak úplně vážně, ač teda je to mazec. Nebo možná právě proto. Ono totiž slepit něco tak proklamovaně názorově odlišného, bude docela fičák. Teda slepit ani ne, to se nějak podepsalo, ale spíš to ne úplně pitomě odůvodnit. On ten důvod je tedy samozřejmě zjevný, udržet se u evropského korýtka za každou cenu, možná by bylo v pohodě to prostě tak říct, ale oni budou mít určitě pocit, že by to bylo moc drsný a občan na to není připraven.

A tak budou vymýšlet, jak propojit superlídra eurokonzervativce a antigrýndýlistu Sašu Vondru, který jde opět rozložit zelené šílenství zevnitř, fanatického eurohujera Niedermayera, který nechce rozkládat nic, naopak by to pěkně zabetonoval na věky věků ve forme eurosajuzu forewer, a třešničkou na zpatlaném dortě budiž nahnilá, červivá třešeň, narcistní „psychopat“ Zdechovský.

Teoreticky to vypadá tak, že si jakoby vybere každý, včetně těch psychopatů. Nicméně prakticky si přece nemůže vybrat nikdo, protože z Vondry to udělalo nastrčenou figurku, která je ochotná koalovat v podstatě s kýmkoliv, a nedá se mu už věřit ani ten diesel, ve kterém jezdí. Ty ostatní nemá smysl zmiňovat, tam je kádrový posudek jasný, ti jsou ochotní prodat za pár podrbání a funkci na další období Českou republiku i s Pražským hradem a svojí babičkou.

Nevím, jak vy, já si na ten program počkám, ale už teď vím, že je to jen účelový zmetek, podtrhující naprostou morální a personální bídu současné ODS. A hlavně strach o to, že by taky mohla dostat „na prdel“. Ale ona dostane možná právě proto. A zcela zaslouženě.

**

Jana Marková, ZDROJ

5 6 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 6 měsíci

Je to New Národní fronta a bude i New Poučení z krizového vývoje. Co jiného čekat od tisíce let starých parazitů. KDU – ČSL přečká všechny režimy, mají na to KNOW HOW.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 6 měsíci

Ódesákům fakt nevadí, že se po jejich, už tak dost opotřebovaných hřbetech vyvezou lidovečtí podjebávací vychcánci a evropsky ostří hoši od Maki Peki? Bukanýrstvu zase nebude vadit, že bude trapně překroužkováno a vytěsněno z pozic pulci ze STANu na základě nějaké “oboustranně výhodné” dohody? Jak vida, asi ne. Kolika vlastně procent musí slavná organizace… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

svých mandátů.
Péťo a Sašo, to nevymyslíš… 🙁
A nebo je to zachování politických mrtvol natolik závažný úkol z ústředí, že se jede masochisticky stále dál, přes grýndýlový zelený háj?
Na pulcovy vychcané kroužky a na přiblblý výraz pirátstva po volbách se taky těším. 🙁

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci

A přitom by možná stačilo, kdyby se věčně přiožralej Jakoubek Železný, nebo sličná děvčica Vašík Moravec, v pěkném sledovacím čase zeptali troubovitého Vondry, až bude společně zvolený třeba Pirátským voličstvem, zda si půjde s také zvoleným Pirátem, v EU parlamentu sednout do stejného klubu a podporovat green deal, či naopak? Podvod na voliče jako prase.… Číst vice »

cablik
cablik
před 6 měsíci

Doufám že už brzo vypadnou SPOLU zhouby Českého státu odvrací se od nich jejich vlastní voliči a to je dobře.

Hokarc
Hokarc
před 6 měsíci

Kdo je volí, není Čech !!! Ale vůl !!!

SunTzu
SunTzu
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Hokarc

Jenže ten fialový, pirátský dobytek a hnůj ty svoje zmrdy půjde volit, zatímco
reptalové budou doma nebo jinde sedět na zadku. Pokud miliony nepůjdou k volbám volit SPD nebo jiné vlastenecké strany, tak se nic nezmění.