Čísla dne! Okamura přeskočil Fialu. Babiš suverénně první

V případě voleb v listopadu by se před vládními stranami umístila již obě sněmovní opoziční hnutí, za ANO s 33,2 % by tak dle průzkumu agentury STEM pro CNN Prima News skončilo druhé SPD s 12 %. V případě konce vládní koalice SPOLU by se pak do Sněmovny vůbec nedostali lidovci.

**

Celý sociologický výzkum s komentářem najdete zde: Monitoring Parlamentní Listy

2.8 9 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 5 měsíci

To je pro opozici dost špatné. STAN s Piráty jsou hodně populární tzn. že občané milují Rakušana, Lipavského, Bartoše a spol. Piráty hodně podporují konzumenti marihuany a pervitinu. TOP09 v čele s Pekarovou se drží stále nad vodou. Hlavní ovšem, že oni se zase spojí, protože mají stejný program. Takže vyskočí opět nad 50 procent, opozici… Číst vice »

cablik
cablik
před 5 měsíci

Mno nevím jejich průzkumy stojí za starou bačkoru SPD to má dobré ale ti pyjáti a STAN To je furt bude volit tolik lidí po tom všem stop 09 také tolik mít nebude a PRO má směšných 1.9 no jo průzkum.

JK
JK
před 5 měsíci

Pokud jsou v této zemi považovány za úspěch už jen preference trochu vyšší než má strana zasloužilých zemských škůdců v čele s něčím takovým, jako je Fiala, tak to jen svědčí o hloubce rozkladu společnosti, úpadku rozumu a beznaději do blízké budoucnosti.

Hokarc
Hokarc
před 5 měsíci

Ať SPD jede, ať ostatní, maj trenky hnědé !

Mivyk
Mivyk
před 5 měsíci

Ano vyluxovalo levici. ČSSD převzala demoliční četa a Svobodní s PRO se nejspíše nedostanou nad pět procent, tedy pokud se nepokusí o spojení plus třeba s Motoristy. Babiš by se měl přestat s vírou ve spasení v EU. Doufám že SPD dosáhne nejméně patnácti procent.

skeptik
skeptik
před 5 měsíci

Voliči ODS, Pirátů, STAN, TOP09 by měli být zbaveni svéprávnosti.

Plebej
Plebej
před 5 měsíci

Jediné, co mě (prozatím) uspokojuje, je odhad volebního výsledku lidovců. Jen tak dál (v sešupu), a nejen těch lidovců …
Ovšem k radosti nad odhadem pro SPD mnoho důvodů není. “Okamurovců” se totiž straní jak babušovci, tak i pětidemoliční partička.
A proto je vládní odpovědnost SPD kdesi v nedohlednu. Chce to výsledek k 50 %, lépe nad.