Dalši naprosto marne vyroči

Tuž zas proběhlo jedno naprosto marne vyroči, píše bloger Ladislav Větvička.

Ladislav Větvička
Ladislav Větvička

Už mi to pomalu začina připominat staru blbu normalizacu, kdy se čas měřil chvilama, kere odtikavaly mezi vyročima Vitězneho unora, Prvnim majem, Osvobozenim od fašizmu a člověk se už těšil, že po Velke řijnove to už je enem kusek do Vanoc a do Silvestra.

A tuž po rokach to byl zase patek, kdy medyjalni bubenici halasně hlasili, že je třeba slavit, bo listopad.

A tak byvaly rozvědčik přišel položit kvitka na hrob neznameho byvaleho agenta statni bezpečnosti Ludvika Zifčaka, bez kereho by žadna revoluce nebyla.

Větvička: Až stryk ze Zapadu přestane pučovat prachy, tak to bude rachot

Sučasny nadřizeny tajnych služeb, ten s tyma vyvalenyma očiskama, vykladal cosik o tym, že mame tu svobodu, což spočiva v tym, že po něm jakysik duchodce cosik vykřikoval a nebyl za to na mistě zatčeny. Už ovšem neřeknul, že svoboda projevu ještě neznamena svobodu po projevu. A zatimco policejni software vyhodnocoval duchodcovu identytu, soudcovska mašineryja hnala jine lidi do kriminalu za to, že cosik kajsik řekli v blby čas na ještě blbějšim mistě.

No a cele to podtrhnul profesionalni degustator premier Nutello, kery raději ani nevylezl z lužka, což je vzhledem k vysledkum jeho vladnuti asi to nejlepši, co mohl zrobit.

Dalši naprosto marne vyroči tedy proběhlo. Ze škol vychazaju nove, naprosto blbe šiky děcek, vhodne leda tak jako nemastna, neslana naplň neziskovek. Lidi, kerym tenkrat bylo třicet, dneska nevěřicně čumi na vyměr duchodu, kery je moc maly na to, aby se z teho dalo žit a moc velky na to, aby člověk scypnul hladem a surikaty ve vladě kupuju zbytečna letadla a směju se všeckym, kere zadlužuju na tisic roku dopředu.

Dobře vam tak. Cinkali ste sice dobře, ale neuvědomili ste si, že cinkanim to nekonči, co?

**

převzato
 

3.8 17 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 5 měsíci

Větvička bezva jako vždy !

kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci

No ony jsou tisíce, desetitisíce, ba statisíce lidí, kteří si nestěžují a po revoluci si polepšili. A nemusí to být jenom samí gauneři a lehkoživkové. Prostě mnohde stačilo vzít osud do vlastních rukou. Přizpůsobili se době a jde jim to. Společnost je rozdělana a po pluralitě názorů jsem toužili. Dizidenti, co tu mnohdy ani nežili dostanou za… Číst vice »

unkas
unkas
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

… a 10 milionů si znatelně pohoršilo. Asi tak – co je/bylo lepší…

kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  unkas

Unkasi kdo se měl dobře za komunistů a něco uměl, tomu se to po revoluci neztratilo. Ono až takový národ žebráků zase nejsme. P.S. ten, kdo tenkrát kradl, krade dál. Nemluvte za deset milionů, co si znatelně pohoršilo. Máte hlad, nemáte kde bydlet, cítíte se nesvobodný? On jak si svůj život zařídíte,… Číst vice »

Praded
Praded
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Takhle přece nemůže myslet občan židovsko-křesťanské euroatlantické morálně vyspělé a humální civilizace. Práce je skutečně dost, jenom na ní vybrat peníze a to je největší problém parazitické společnosti, protože kdo se nedokáže sám prosadit, je pro ně nepotřebný člověk. Jak to řekl jeden z vyvolených: Lidské zvíře. Člověk je tvor společenský a vždy se… Číst vice »

standa
standa
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Proč jsi mimo ?

vachav
vachav
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

A ještě ke všemu nazývat hadrák(mocenský a majetkový převrat) revolucí,to už je moc.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Kutnohorský, vy se svou demagogií jste druhý Petr Fiala. “Vláda/stát za nic nemohou, to všechno neschopní jednotlivci, kteří se neumějí přizpůsobit.”… “Lidi nejsou vládou ožebračováni, zenužíváni, okrádáni, oni jsou jen je rozmazlení…” Bože, bože, kam na tyhle kecy chodíte? Respekt? ČRo Plus? iDnes? Nebo snad TV Barrandov?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Víte co pane Dvořák, pomalu si tu diskusi tady přečtěte celou ještě jednou a třeba zjistíte, kdo je tady opravdový zbytečný kecal. A jsme opět u toho: kdo nejde s námi jde proti nám. Dezolát kam se podíváš. Když dochází argumenty začne obviňování a urážení… Vím, moje názory se sem mnohdy nehodí ale něčemu by… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Zhrnuto: co ty seš to vůbec za člověka. My všichni trpíme a ty se máš dobře? Není ti hanba? Není mi hanba. Pravidelně odevzdávám svůj zbytečný hlas komunistům, jako jsem to dělal před revolucí, jako poděkování, že jsem se měl i za nich dobře. Počkejte vy stateční jak vám to ODS zase… Číst vice »

Praded
Praded
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Ti co si polepšily, si polepšily na úkor těch co si nepolepšily, protože vláda vytváří dluh a tím je všechno pokřivené. Všichni vč. kojenců dnes dlužíme kolem 500.000 Kč. To nepíši o tom, že se rozprodal státní majetek a většina z toho nic nemá. Neodpovídejte mi, že každý dostal na státní majetek kupony, to byl… Číst vice »

Naposledy upraveno před 5 měsíci uživatelem Václav Dvořák
vachav
vachav
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Fiala a ostatní kreatury z Vás mají jistě radost. Chce to zkusit na Britských listech-Čulíka taktéž potěšíte.

mikkesh
mikkesh
před 5 měsíci

Jen k tomu obrázku a souvisejícímu někde jinde ukázanému videu. Ten pán se slušně snaží cosi tomu hloupému nedospělému pohůnkovi vysvětlit. Paní mu řekla, ať jde od nich pryč, nemáme vás rádi. Blbeček to nepochopil … neodešel, provokoval.A teď proč to píši. Jistě si pamatujete jak se chovala ta havloidní lůza, kavárenská… Číst vice »

vera havrankova
vera havrankova
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

mikkeschi, Skvěle napsáno!

cablik
cablik
před 5 měsíci

To se pan Větvička plete převratu nešlo zabránit realizovala to KGB s CIA nějaký Zifčák nehrál rozhodující roly. Tak jak se to líbí cinkačům z 89 v korporátním fašismu jestli dotáhnou do konce co chtějí udělat bude s Čechy konec. Ti co slaví mají proč slavit bohužel..