Tři dobré zprávy pro čtenáře Nové republiky

Lenka Procházková
Lenka Procházková

Milí čtenáři Nové republiky,

minulé úterý se v Praze konala autogramiáda knihy Ivana Davida „My byli jsme a budem!“

Je to výběr autorových politických komentářů za posledních deset let, které vycházely na nezávislých internetových webech, především na Nové republice. Místo předmluvy je v knize dlouhý rozhovor, v němž mi Ivan David odpovídal na otázky, které se týkaly nejen jeho života, ale i názorů na stav naší republiky, Evropy a světa.

Těm, kteří si nemohli pro knihu přijet do Prahy, můžeme zbytek prvního vydání poslat na objednávku prostřednictvím Českého vlasteneckého knihkupectví https://www.pi-shop.cz/ . Protože první vydání bylo sponzorované, objednané knížky budou zájemcům zasílány za symbolickou 1 korunu plus balné a poštovné. Zatím zbývá z nákladu asi 350 výtisků, takže s objednávkou dlouho neváhejte.

Ale i pro ty, kteří zaváhají, anebo už nemají v domácí knihovně pro nové knížky místo, máme další dobrou zprávu. Po Novém roce totiž chystáme na NR zveřejnit ke stažení elektronickou verzi knihy.

A třetí dobrá zpráva se týká výherců naší soutěže o nejlepší popisek k fotografii. Po sečtení bodů ze všech kol se vítězi soutěže stali autoři komentářů zveřejňující pod přezdívkami MIKKESH, HOKARC a JARIN G. Vítězům gratulujeme a pokud nám na redakční mail redakce@novarepublika.cz napíší jméno a adresu, pošleme jim knihu také a poštovné a balné uhradíme.