Češi si zadělali na problémy

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

Horní snímek je z povedeného videa ZDE

Arogance současné vládní koalice dosahuje úrovně, kterou můžeme považovat za přeshraniční. Její chování při rozhodování o budoucnosti země připomíná absolutistický přístup bez možnosti zvrátit její rozhodnutí. Týká se to i natolik závažných změn, jakými jsou zákony zakompované do Ústavy ČR. Může li ji jakákoliv ,,banda“, která se navíc tentokrát dostala k moci pomocí machinací ve spojení s Ústavním soudem, přizpůsobovat vlastním zájmům, pak je třeba se zamyslet nad tím, má-li tato sbírka zásadních zákonů ještě nějakou hodnotu.

V Dolní komoře Parlamentu momentálně zuří boj o korespondenční způsob voleb. Už jen samotná podstata takovéto změny, která, jak víme, může zásadně ovlivnit výsledky jakýchkoliv voleb, vytváří prostředí pro manipulaci s hlasy občanů a umožňuje získávat výhody některým politickým subjektům. Jde o zcela rozhodující ovlivnění existence demokracie a chodu i směřování celého státu.

Pětikoalice přistoupila k vládnutí v České republice velmi razantně a převzetí moci využila k naprosté změně ve všem, co u nás dosud fungovalo. A to bez ohledu na dopady na české občany. Výsledky jsou katastrofální.

V mnoha porovnáních v rámci Evropské unie, někdy dokonce celosvětově, se Česká republika pod vládou Petra Fialy řadí mezi nejhorší státy ve skutečně důležitých parametrech. Jedná se o různé ekonomické ukazatele, kdy je evidentní, že inflace i zadlužení jsou v současnosti nejvyšší nejen v historii České republiky, ale zahrnout lze i Československo.

Machinace se skutečnými hodnotami schodku státního rozpočtu jsou naprosto evidentní a upozorňují na ně jak opozice, tak i řada renomovaných odborníků. Máme předražené v podstatě vše, co předražit lze. Týká se to energií, životních nákladů, nájmů, nemovitostí.

Daně šplhají do závratných výšin, což je trend liberálního vnímání světa a jde o dopad existence takových globálních organizací, jakými jsou WEF, FED, WHO a jim podobných. Nějak se Green Deal zaplatit musí, zároveň je jeho průvodním jevem razantní bohatnutí elit, jejichž intenzivní činnost lze na pozadí výše uvedených organizací vnímat. Evidentně využívají svých peněz a vlivu k dalšímu posilovaní své pozice a lze konstatovat, že se demokracie mění v korporátní feudalismus.

Bránit se nově připravené situaci mohou jen silné národní vlády, které mají podporu občanů. Ta je však razantně ovlivňována médii vlastněná právě těmi nejbohatšími. Veřejné mínění tak nevychází pouze z reálného stavu v jednotlivých zemích, ale zároveň je s ním manipulováno. Vše je nastaveno tak, že je omezen alternativní přístup k informacím a jejich zdroje jsou pod kontrolou. Cenzura je všudepřítomná a platí to i pro sociální sítě. Kriminalizace oponentů nově nastaveného směru je součástí represe a je v souladu s tím, co s námi elity zamýšlí. Pětikoalice je pouhým sluhou, který aktivně plní zadání.

Je zjevné, že občan nikoho nezajímá. V podstatě je jeho funkce podstatná pouze ve dvou úrovních. První je v oblasti voleb. Tu se však díky machinacím s hlasy, které umožňuje jak využívání různých programů při jejich sčítání, tak i právě pomocí korespondenční volby eliminovat, a není ničím nereálným, že časem budou volby zrušené (viz rozhodnutí Zelenského na Ukrajině). Zatím jejich existence vytváří dojem demokracie, nicméně jak to s ní skutečně vypadá, to nám Pětikoalice právě nyní ve Sněmovně ukazuje. Téměř nikým nevolení Piráti mají ministry a poslance, neoblíbená Pekarová Adamová ji dokonce vede a mezi místopředsedy nezasedli ti, které opozice v prvopočátku nominovala. Naopak je tam Richterová, přestože pirátská účast v Parlamentu ČR je skutečně miniaturní.

Původně stosedmičková většina se po přeběhnutí jednoho poslance stala stoosmičkovou a naprosto odmítá při tvoření zákonů komunikovat s opozicí, přestože to bylo ANO, které volby vyhrálo. Ne, že by se ANO jevilo jako protisystémová strana, to si může myslet jen naivní volič, ale aspoň v rámci České republiky je opozicí velmi účelově poskládané Pětikoalici. Poslední volby ukázaly, že jde o frašku a budoucí mají naznačit, že o zbytečnou, protože výsledky budou naplánované. Navíc dost možná zvenku.  Tedy pokud dopustíme právě korespondenční způsob hlasování. Všimněte si, jakým lidem chce Pětikoalice udělit volební práva a musí Vám být jasné, o co tu běží. Různí krajánci do xtého kolene, lidé žijící v zahraničí desítky let a nemající často vůbec povědomí o destrukci České republiky. To je výsměch, ne pokus o rehabilitaci vlastenectví.

Druhou úrovní, v níž je občan potřeba, je jeho ekonomická činnost. Ta je pro nenasytné liberály a pro jimi prosazované korporáty důležitější. Jednodušeji řečeno, otroci musí být produktivní, tiší a poslušní. To je základ korporátního feudalismu, jehož hlavními nástroji jsou vysoké daně a strach šířený mezi lidi.

Daňové zatížení se zvyšuje a vyvolat obavy z nouze či neschopnosti cokoliv splácet, to je zase práce bankovního systému v souladu s činností Finanční správy a exekutorů. Občan je tak pod obrovským tlakem doplněným klamavou mediální reklamou. Pobídek k utrácení má tolik, že neví kudy kam, a nakonec z toho vypadne zadlužená troska nemající vůbec nic. Podívejte se kolem sebe, kolik lidí tak dopadá. Zatímco elity si stále ještě nepřipadají dost bohaté, ti ostatní razantně chudnou.

Do systému vůbec nezapadají důchodci, protože ti jsou pro něj nepřínosní a zátěží. Bez ohledu na zásluhy a odvedenou práci v minulosti. I proto je má třeba Pětikoalice na mušce. A nejen ona, celosvětově i WHO, WEF a tvůrci epidemií.

Češi jsou nepoučitelní. Jestliže naprosto zbytečný dvoukomorový systém zaplavili liberálové a opozičně uvažujících jedinců je minimum, občané ČR se nepoučili a zvolili si generála Pavla na Hrad. Přišli tak o poslední šanci ovlivnit chování Pětikoalice. Zadělali jsme si na problém mající dalekosáhlé a dlouhodobé následky. Pokud by Pětikoalice vyhrála další volby (nemyslíme eurounijní, ty jsou jen o hloubce koryta pro vyvolené*), bude pokračovat v trendu nyní nastaveném. Tedy bude podporovat zbrojení, nenávist k Rusku dovedenou do války, k průšvihu zvaném euro a k naprostému potlačení jakékoliv názorové platformy odlišné od té její. Čechy na příkaz Bruselu odzbrojí, vysvlékne z kůže, a nakonec pošle do zákopů proti Rusku, podaří-li se NATO Rusy vyprovokovat. Opravdu to nikomu nedochází? Není čas začít bojovat o referenda a vrácení moci lidem? Copak Vám nevadí, jak dopadnou Vaše děti?!

**

Jindřich Kulhavý, iNadhled

*) v eurovolbách nejde jen o “koryta”, ale také oprosazování národní politiky na evropském fóru. Protože i v dalších zemích silně posilují národovecké strany (Rakousko, Holandsko, Belgiue, Německo, Francie, Slovensko, Maďarsko atd. atd., je potřeba přesvěddčit co nejvíce českých občanů, aby šli k volbám v hojném počtu a hlas dali jen těm, kteří dávají přednost českým národním zájmům. Naši europoslnaci musí i na půdě evropského parlamentu jasně říkat, že nepodporují nadnárodní korporace a jimi prosazovaný “federální” evropský superstát, ani Gree Deal, který likviduje nejen zemědělství, ale i průmysl, a ani finanční tranfúze z našich kapes do banderovského režimu na Ukrajině. Zkrátka STOP kandidátům Pětikoalice a u hnutí ANO velmi pečlivě vybírat!

4.4 13 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 3 měsíci

Primární příčinou marasmu,který zde autor popsal,je systém-parazitický kapitalismus.Pokud si to nejen občané tohoto státu,ale celá lidská civilizace neuvědomí,budou se řešit pouze kosmetické vady a bude se jen oddalovat celosvětová katastrofa.

spartak
spartak
před 3 měsíci

Průměrný občan ČR je nadmíru spokojený se současným stavem politiky ,proto volba pětikoalice a ANO. Nic se nezmění po žádných volbách. ,neboť základna všeho zla je pro výše jmenované politické subjekty totožná.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Moc pěkně to pan autor napsal co se děje a v jakém marasu žijeme. Uvidíme jak jejich zlodějina ovlivnila Českou populaci. Je třeba jít k Euro volbám protože se o nás rozhoduje tam a liberální figurky jen plní příkazy.

Ludvik
Ludvik
před 3 měsíci
adam
adam
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Pozor! Ten hajzlík přijel úmyslně provokovat, protože dobře věděl, že už svou přítomností v takovém prostředí vyvolá konflikt a bude se o tom vydatně psát, kolovat vhodně sestřihaná videa, diskutovat…on se bude stylizovat do role odvážného politika (s ochrankou za zády), který se nebojí čelit “dezolátům a putinovcům”. Průhlédné, trapné, podlé, ale mezi měšťáčky jistě… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Václav Dvořák
Vlastimil
Vlastimil
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  adam

Původně jsem si říkal, že Rakušan je naivní blázen. Karviná a Sokolovo, to zavání pěkným průšvihem. Proč si třeba nezvolil Mechov, kde by se mu zajisté dostalo servilního přijetí. Avšak pak jsem si uvědomil, že pravým cílem je vyděsit podobné ovce a donutit je k ještě pevnějšímu sekmutí kolem vůdce. Adam to docela… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Vlastimil

Zoufalí lidé dělají zoufalé věci…

adam
adam
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  adam

Děkuji za odstranění překlepu, pane Dvořáku. inu, nemá se psát v rozčilení… 🙂