Co nám chystá rok 2024?

Neuplynul ani měsíc od začátku nového roku, a už je zřejmé, že rok 2024 má pro nás nachystaný pořádný pytel osudových událostí.

Již nyní jsou zřejmé důkazy o začátku kolapsu předchozího světového finančního systému, který byl založen na dolaru. Ekonomické důvody pro dominanci americké měny už dávno nejsou, přibližně od doby, kdy jejich tiskařský stroj začal zběsile pracovat v režimu nonstop. Jediné, co drželo dolarový systém nad vodou, byla politická a spolu s ní i vojenská síla Spojených států, jinými slovy pověst Spojených států jako světového hegemona. Hegemon ale zeslábl natolik, že už nemůže plnit roli dohlížejícího na řád, který nastolil.Začátek „svátků neposlušnosti“ byl samozřejmě dán ruskými požadavky „o bezpečnostních zárukách“. Následné události v západním směru jsou pouze důsledkem odmítnutí Západu tyto požadavky splnit.

A dnes o sobě, v plné síle, dává vědět Írán a útočí na chráněnce amerického režimu v sousedních regionech.

Dospělo to do bodu, že nějací jemenští Hútíové, o kterých průměrný člověk nikdy předtím neslyšel, byli schopni ochromit námořní obchodní cestu přes Rudé moře, které bylo jednou z nejdůležitějších „krevních tepen“ světového obchodu. A hlasatel americké vůle, Antony Blinken, nedokázal přesvědčit SAE, Katar a Egypt, aby se postavily hrozbě ze strany jemenských „rebelů“.

Je stále více zpráv o organizaci přímého vzájemného vypořádání mezi zeměmi, které obchází tradiční finanční nástroje světového dolarového systému – praxe vzájemného vypořádání v národních měnách se rozšiřuje.

Dokonce i zatvrzelí globalisté uznávají konec staré éry a prohlašují, že téma jejich davoského sabatu je „Spolupráce v roztříštěném světě“. Záměrně se vyhýbali použití termínu „multipolarita“, aby nepřiznali, že náš prezident (Putin) měl pravdu. I když podstata formulace je stejná.

O méně nápadných známkách konce éry západního neokolonialismu bychom mohli pokračovat dál a dál, ale nemá to smysl. I tak je vše jasné.

V roce 2024 budeme svědky začátku aktivní fáze procesu přerozdělování západního koloniálního dědictví.  Spojené státy roztrhané vnitřními rozpory a po ztrátě ekonomické a politické síly budou nuceny stáhnout z míst, kde byla jejich vůle dříve nezpochybnitelná. Na těchto územích povstanou nové síly a vstoupí do tvrdého boje o kontrolu nad územími opuštěnými Západem.

Začnou nemilosrdné čistky bývalé elity (chráněnců Západu), protože není nikdo jiný, kdo by se jich zastal, jejich velký zámořský bratr bude bezmocný něco udělat. A tato čistka bude tvrdá a na některých místech i krutá.

**

Zdroj: https://1url.cz/vuIhJ, pro Pokec24 přeložila Janinna

3.5 10 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kolokol
kolokol
před 3 měsíci

No jo, život je boj. A já zrovna nejsem ve formě v tomto zdá se být vypjatém roce. Porád mně svědí nějaké vyrážky, rameno mám funkční tak na půl. Až jednou vystřelím z brokovnice, tak mi asi vypadne z rukou. A na doktory musím čekat 2 měsíce, a to ještě nevím s jakým výsledkem. Bitkojn se propadá… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem kolokol
ToSomJa1
ToSomJa1
před 3 měsíci

“Spojené státy roztrhané vnitřními rozpory a po ztrátě ekonomické a politické síly budou nuceny stáhnout z míst, kde byla jejich vůle dříve nezpochybnitelná. Na těchto územích povstanou nové síly a vstoupí do tvrdého boje o kontrolu nad územími opuštěnými Západem.” Tak toto je silne optimistická prognóza. Autor je zjavne Rus – a  vidí to tak, že RUSKO… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  ToSomJa1

Já si nic takového nezasluhuju! Vždy jsem byl proti odstřelení Nordstrýmu.

ToSomJa1
ToSomJa1
před 3 měsíci

“vojenská síla Spojených států, jinými slovy pověst Spojených států jako světového hegemona. Hegemon ale zeslábl natolik, že už nemůže plnit roli dohlížejícího na řád, který nastolil.”
—– Omyl. USA neustále PORUŠUJÚ finančné pravidlá. Nie že by ich nevládali kontrolovať.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Hlavně aby se impérium rozpadlo celé aby nám už nemohli kurv?t život jejich hloupými ideologiemi. Jemenští Hútíové bojují už dlouho četl jsem o tom články a nikoho nezajímalo že tam také vraždí civilisty.

ToSomJa1
ToSomJa1
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

cablik : “ aby nám už nemohli kurv?t život
My (teda naši politici !) nám budú kurviť život ďalej, pretože väčšine ovčanov sa to zjavne páči. Ovčania si od vlády vymôžu štvrtý, piaty, …… buster , aby už nikdy nezomreli.

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  ToSomJa1

Kolego vy už máte lepší vládu než my pro nás to je velká tragédie co se děje ale doufáme v lepší zítřky.