Istanbulská úmluva jako trojský kůň pro skupinu deviantů a sociálních inženýrů? Tak samozřejmě. Nic jiného to není

To, že tohle zvěrstvo neprošlo naším Senátem, je super. Nicméně nepochybuji o to, že tento pokus nám ji vecpat rozhodně není poslední a my budeme sledovat, kam se ji budou snažit přilepit a koho pro její podpis zmanipulovat.

Jana Marková
Jana Marková
A nakonec uslyšíme jako v případě manželství pro všechny a korespondenční volby, že ji ti zmetci protlačí za každou cenu. Úplně klidně proti vůli většiny lidí, protože jejich názor na to, v čem budou muset žít je jim ukradený.

Tady totiž vůbec nejde o nějakou ochranu nebo práva žen. To jsou jen populistické, líbivé kecy, které mají zakrýt skutečnou podstatu tohoto paktu. V ochraně žen a vůbec kohokoliv, nevím proč by ženy měly být něco jako exotická zvířátka, je náš právní řád zcela dostačující. Co ale dostačující není, je nepochopitelná práce našich soudců. Jak je možné, že migrant, který znásilní školačku v poli, dostane z našich daní luxus ve formě ústavní léčby a má to za pár. Jak je možné, že násilníci, kteří doma mají štosy dětské pornografie a roky znásilňují děti odcházejí s podmínkou, protože prý oběť „zas tak moc netrpěla“ a úchylák slíbil, že už bude hodný a těm dalším dětem v domácnosti už to dělat nebude?

To vážení žádná Istanbulská úmluva nevyřeší, protože jestli tu máme soudy, které pedofilii a násilí tolerují, tak je chyba v nich a ne v tom, že potřebujeme přílepek, který různé abnormální chování naopak podporuje. Nebo je to cíl? Skoro se zdá, že jo. Že jim ze sebe není na zvracení, všem těm, co tohle podporují a vás by nejraději zavřeli na roky do kriminálu za to, že máte nepohodlný názor, ale několikrát týdně „přefiknout“ nevlastní nezletilou dceru je podle nich cajk.

A výsledky takovéto šílené indoktrinace? V USA už je mají. Podle NBC News se téměř třetina Američanů z generace Z (děti nového tisíciletí) považuje za součást LGBT komunity. To je samozřejmě biologická hovadina, to je pouze zblblost propagandou. Mimochodem až tyhle zpitomělé děti vyrostou, mnohé z nich taky můžou zjistit, že mezitím prodělali nějakou formu změny pohlaví, která teď začíná být leckde dostupnější, než úvěr na auto, a budeme tu mít ne generaci Z, ale generaci frustrovaných a neukotvených nešťastníků, kteří nevědí, jestli dřív polknout hrst Neurolů, nebo si jít koupit nové lodičky velikosti 45.

No a ti co to rozchodí a biologické hodiny nahradí svým pocitem, že mají právo na všechno, včetně dítěte, si ho půjdou koupit jako housku na krámě. Třeba v rámci manželství pro všechny, že plačící Markéto Pekarová. Co s takovými dětmi bude, vůbec nechci domyslet.

Nedovolme jim tuhle likvidaci tradiční rodiny. Nedovolme jim, aby naše děti skončily stejně. Nedovolme, aby zničili všechno, na čem naše společnost stojí a co ji udržuje ve zdravém chodu. Nepotřebujeme Istanbulskou úmluvu, potřebujeme nezávislé a příčetné soudce!

**

Jana Marčková, ZDROJ

3.5 19 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Vidíte, a tady bych dal za vzor Ukrajinu. V těchto případech. Tří stupňový soudní systém. Znásilníš dítě – soud. Poté – odvolací soud. No a po těchto dvou stupních ještě přijde na řadu – soudní “řízení” chlapců v kriminálu. Obvykle se to prase snaží oběsit ještě než dojde k převozu k “soudnímu řízení” třetího stupně.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Jsem moc rád že to u nás neprošlo nejde o násilí ale o gender neziskovky aby to stát podporoval a chránil jen další zrůdný plán globálních zločinců. Až si to ty hlupáci v USA uvědomí že to je špatně tak bude pozdě.