Leyenová: Musíme zabránit voličům, aby nevolili „špatné strany”

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

převzato

Na letošním zasedání Světového ekonomického fóra v Davosu byly takzvané „dezinformace“ označeny ve Zprávě o globálních rizicích 2024 jako „největší krátkodobé riziko“ před „extrémními povětrnostními událostmi“.
A to vše  s odkazem na skutečnost, že v supervolebním roce 2024 bude po celém světě více než 70 voleb.

Základní zpráva: Elity WEF musí nyní všechny spolupracovat na obnovení „důvěry“ a boji proti „dezinformacím“, které by mohly vést voliče k tomu, aby volili „špatné“ strany.

Podle předsedkyně Evropské komise Ursuly von der Leyenové „nejdůležitějším problémem pro příští dva roky není konflikt nebo klima. Jsou to dezinformace, těsně následované polarizací v našich společnostech.“ Proto je zapotřebí „globální spolupráce“ a „okamžité a strukturální odpovědi“, ve kterých „Evropa musí převzít vedení při utváření této globální reakce,“ řekla von der Leyenová v Davosu.

Rozhodnutím Parlamentu EU je zavést zákony proti „ nenávistným projevům“ ve všech zemích EU. Cílem zdánlivého boje proti nenávisti „ je však cenzurovat a potlačit politickou opozici a její příznivce.

18. ledna parlament EU schválil nový zákon, který tzv. „nenávistné projevy “ prohlásil trestný čin v celé EU. Hlasování bylo jasně v parlamentu ovládaném levým středem: 397 hlasů pro, 121 proti a 26 členů se zdrželo hlasování.

(rp,prvnizpravy.cz,freiewelt,foto:arch.)

3 14 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jarda
Jarda
před 3 měsíci

Lejno=kravské hovno a to je nyní v čele bandy nikým nevolených hajzlů.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Uršulka z Leyna do toho šlápla. Tedy s radostí (pro prostoduchou Uršulku – radost není nenávist) budu volit ty strany, které její povedenou rodinku poženou k soudu za defraudaci a korupci. A opět s velikou radostí přivítám konfiskaci majetku jejího klanu. Znovu – pro pitomce z vlády, policie i idioty od novin a práskače – žádná nenávist. Budu se… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci

Jen tak dál liberálně zelení fašistický tyrani aspoň vás tuplem kopnou do (__!__) Lidé žádné dezinformace nepotřebují máme válku jsme okrádáni skrz zelený blábol migranti stále putují do EU a 120 pohlaví je prosazováno tak nepotřebuji jiné informace vše je jasné.

standa
standa
před 3 měsíci

Budou stíhat Černochovou za nenávistné projevy ?

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Janička může, Janička je členkou vlády a ODS. Hlavně je nenávistná na tu správnou stranu.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  standa

To vůbec není špatný nápad ! Snad jen nemocná Janička se trestu vyhne a bude si tančík, místo ve vládní kanceláři, strkat po chodbách psychiatrické kliniky. Pokud tedy neuštve a neznásilní ošetřujícho, či zřízence. To by asi byla izolace bez tančíku.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Ono nejhorší na tom všem je, že ti největší dezinformatoři jsou ti, co proti nim nejvíce brojí. Dnes si každý může různé informace ověřit z různých zdrojů. Ovšem ne např. vypuštěné dezinformační splašky na ČT u konkurenční Primy nebo Novy. Tam je jednotný zřejmě povinný mustr jako kdysi pro Rudé Právo, Lidovou demokracii… Číst vice »

jbskalensky
jbskalensky
před 3 měsíci

Tak mi tak blesklo hlavou, co kdyby se to nakonec obrátilo proti těm, co to tak vehementně prosazují? Kdyby najednou soudy začaly trestat za napadání a štvaní slušných lidí například z rusofilství, za odsuzování války, obecně za vlastní názory, které obhajují mír proti válce, atd. atp. Ono se to klidně může stát,… Číst vice »