Projev teho našeho noveho bruselskeho synka

Tuž vyslechnul sem ze sebezapřenim projev teho našeho noveho bruselskeho synka, kereho zme si nainstalovali do sidla českych kralu (fakt je to deprem necely rok, co obsadil Hrad), píše na facebooku bloger Ladislav Větvička.

Ladik Větvička
Ladik Větvička

Musim ho pochvalit. Vypada to, že přestal použivat vyplody uměle inteligence, kere asi použil, když ještě mluvil 28. řijna. To bylo cosik tak přišerneho, že aji posledni texty skupiny Kryštof maju vyšši hodnotu, a to aji ten Kryštof v posledni době zni tak, jako by mu to psal generator nahodnych slov.

To je ale asi tak všecko, za co by sem teho bruselskeho synka pochvalil. Nevyužil možnosti, kere mu prvni den roka nabizal. Pravda – přihřal si fazolačku tym, že navrhnul mladym svazakum, že je třa přitlačit ke zrušeni koruny česke. Za to mu fčil budu bruselšti kolaboranti… teda jako spolupracovnici, určitě děkovat a dluho to budu obemilat ve všeckych svojich propagandystyckych pořadach.

Ale neni to malo, sudruhu Pavloviči? Čemu si nezminil aji zavedeni korespondenčnich volebnich listku? Čemu si nezminil gryndyl, zeleny gretenyzmus a čemu si ani slovem nezminil tu rusku valku? Už přichazaju nove inštrukce?

A čemu se ten novy synek ani slovem nezminil o duchodcach, jak je svojim “nerozhodnutim” v loňskem roku obral o miljardy, kere pak vlada sype do bezedne ďury na Ukrajině? Styděl se?

A enem technycky – když už se synku chceš tak odlišit od teho Zemana, hraješ si na bezdomovca a robiš proslov venku před svojim barakem, tak by se tvoji pohunci mohli postarat o to, aby po dobu čteni z teho zobrazovaciho zařizeni nebimbal několikrat zvon od svateho Vita v naprosto nevhodny čas.

To, že si projev nepamatuješ a musiš ho na rozdil od Zemana čitat, to nevadi, ono je těžke si pamatovat cizi texty. Ale když už tvoji synci zařidili, aby před tym tvojim barakem nechodili turysti a nerušili projev, mohli zařidit aji to, aby ten stary svaty přestal na chvilu cinkat.

Vic se temu povidani věnovat nechcu, bo neni čemu…

**

převzato

*

Chcete-li podpořit Novou republiku, její web a překlady, její akce, podcasty, natáčení debat a panelových diskuzí, přispějte laskavě na účet 2300 736 297 / 2010.

Děkujeme!

*

4.4 20 hlasy
Hodnocení článku
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 4 měsíci

POLICEJNÍ ZÁSAHY PROTI „NÁZOROVÝM ODPŮRCŮ“ BUDOU PŘIBÝVAT A BUDOU STÁLE BRUTÁLNĚJŠÍ
https://pravyprostor.net/?p=171038

cablik
cablik
před 4 měsíci

No nic na rozvědčíka jsem se nedíval ale co jsem četl tak vyhrožuje nám kteří nejsme slouhové slouhů jako on tak ať jde do  [_T_]

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Pavel byl prezidentským kandidátem podporovaným vládními stranami ODS-TOP09-STAN-Piráty-Lidovci, protože jeho myšlenky byly totožné s programy těchto stran. Jeho triumf ve volbách byl tedy i triumfem vlády a důkazem, že vláda je milována. A nejdůležitější předpoklad pro úřad prezidenta v současné ČR? No přece, aby prezident dobře vypadal (rostly mu vlasy a knír), hezky se strojil a tím… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Holt stárneme. Dnešní doba už je taková. Když brilantně funguje hlava, ale s nohama je potíž… nelíbí se nám to. No a když je v hlavě nasráno, ale běhá to … jsme nadšení.

toto
toto
před 4 měsíci

Projev jsem si s velkým sebezapřením vytrpěl. Jak je zřejmé z přibližně 20 střihů, PePa není schopen samostatného myšlení ani samostatného projevu. Říká jen to, co mu napsali a ani to se nenaučí zpaměti, ale musí to číst. A čte to asi blbě, takže je nutné to vystříhat a po několika desítkách pokusů vybrat to nejlepší.… Číst vice »

Naposledy upraveno před 4 měsíci uživatelem toto
Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  toto

Třeba jste si do této chvíle český národ příliš idealizoval.

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  toto

Český národ nevybírá, Český národ volí. No a když se to Boží hovádko dobře podá … Příkladně kdysi, když Dolfimu rozmlouvali Dr. Háchu, že ho nikdo nezná, že neumí mluvit… řekl Adolf – pochvalte ho v novinách, rádiu, dejte mu nějaké vyznamenání a, a čechechei ho bude mít rád. Stalo se. Asi spřátelená… Číst vice »

vachav
vachav
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  toto

“Polovina národa má podprůměrnou inteligenci a třetina jsou pitomci” M.Zeman.Takže tím to asi je-i když ta média za tím také jsou,ale to s tím souvisí.Manipulovat s “ovčany”totiž není zase tak velký problém.Smutná realita!

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

Musel bych dohledat koho, ale president Zeman pouze citoval. Tak jako Vy teď.

Hokarc
Hokarc
před 4 měsíci

Ach synku synku přebral ty jsi?
Ach synku synku přebral ty jsi,
národ se tě ptá, přebral ty jsi,
národ se tě ptá, přebral ty jsi?

Přebral jsem, přebral a ne málo,
přebral jsem, přebral a ne málo,
kolečko se mi polámalo,
kolečko se mi polámalo………..

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci

Hodnotit vážně projev prezidenta pro širokou českou veřejnenost stylem Slovácko sa súdi nebo pravopisem svého kmene, je k normálně píšící většině národa skoro urážlivé. Snad v nějakém folklorním spolku nebo krajanských tiskovinách. Už jsem znám svou kritikou k vyjadřování tohoto pána. A nepřestanu! Taky udělám hrubku ale pak se stydím. Proboha, vždyť českou gramatiku… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Když to chceš, máš to mít… 😉 Prezidentské projevy tohoto generálního svou úrovní a obsahem nemůže znehodnotit ani pingučeštin naší milé menšiny z pracáku, more. Řada závažných témat byla autory popsána v různých dialektech – od chodského až po slovácké – aniž by to ubralo na jejich významu či úrovni. Ono s odhlédnutím od nuzných českých… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Hašku, mně se to prostě nelíbý. Pán Větvyčkka na sebe chce upozornit a být zajímavý. No a u mne se mu to holt podařilo. Připadá mi jako Štajndler, když paroduje naše milé krajany. Proti takto psaným vtipům bych určitě nic neměl. Slibuju na holý pupyk, že už mu dám pokoj. A i tak vám fšem… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

No tak to nečtěte. Tak jako skoro nikdo už nečte vás.

Vám se to nelíbí, ale mnoha jiným ano.

Jednou, dvakrát vyjádřit v tomto smyslu svůj názor, to se dá ještě pochopit… ale po desáté?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Anonym

Proti gustu žádný žádný dyšputát.

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Také mi chvíli trvá než to přelouskám, ale tady bych dal zapravdu asi panu – Haskuv Duch. Je to prostě od nás. Horší bude, až budeme přežvykovat ukrajinštinu, (vlajku už máme) co nezná ani Ukrajinec. To teprve bude psina.