2024 je posledním rokem demokracie a svobody slova v západním světě

Nenechte se ovlivnit poplašným názvem tohoto článku. Nejde o žádnou „konspirační teorii“.Tento článek je pravdivý, jak se sami přesvědčíte, pokud budete v jeho čtení pokračovat.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

Každý by měl rozumět tomu, že vládnoucí elita ve Spojených je v pilné práci na redefinování demokracie způsobem, který demokracii eliminuje, činí Kongres zbytečným, nadbytečné je i hlasování, a Ústava je zavržena jako zbytečný dokument, který už není v souladu s mocí, kterou vládnoucí elita hodlá uplatnit na ovládnutí Američanů i zbytku světa.

Bylo proto rozhodnuto předefinovat z vůle lidu demokracii na ochranu „posvátnosti demokratických institucí“.

Co přesně jsou „demokratické instituce“? Nejsou to instituce jako Kongres a zastupitelská vláda nebo právní stát a nezávislé soudnictví, které dnes za demokratické instituce považujeme. „Demokratické instituce“ jsou instituce cenzurního průmyslu, jako jsou vojensko-bezpečnostní komplex, ministerstvo zahraničí, NATO, CIA, FBI, MMF, Světová banka, nevládní organizace, Atlantická rada, Aspen Institut, presstitutky, Black Rock, JP Morgan Chase a další. A všechny tyto instituce, vlastníci společný a jednotný názor čili konsensus, stanoví agendy těchto institucí a kontrolují a řídí jeich panující narativy. Nu a vyjádření nesouhlasu s nimi je pak bráno za „útok  na demokracii“.

Či vyjádřeno jinak: „Demokracie“ je majetkem elitních institucí a posvátnost těchto elitních institucí musí být chráněna před lidmi, které Hillary Clintonová označila za „Trumpovy ubožáky“.O vůli lidu se už tedy v USA řeč nevede.

Možná vás to překvapí, ale i univerzity, např.Stanford, a velké korporace, zejména pak technologické společnosti, sociální média, právnické fakulty, lékařské asociace, guvernéři a členové Kongresu přidružení ke Světovému ekonomickému fóru (WEF), toto předefinování demokracie, jež vůli lidu napříště vylučuje, přijímají za své. A souhlasí též s názorem, že Ústava se už dnes ocitla v rozporu s mocí, kterou se chystají nad občany získat. Zatím co píši tento článek, je např. americké ministerstvo zahraničí zaneprázdněno tím, že brání Sněmovně reprezentantů vyšetřovat, jak exekutiva používá peníze daňových poplatníků k cenzuře toho, co bychom se mohli dovědět o Covidu, o  volebním podvodu, o válce na Ukrajině, o Íránu, Rusku , Číně atd.

Tucker Carlson vedl 16. února rozhovor s Mikem Benzem, předním světovým odborníkem na cenzurní průmysl. Zde máte úplné a přesné vysvětlení toho, kdo nám vládne a proč se americká vláda rozhodla zakopat pod zem první dodatek Ústavy USA. Viz:https://tuckercarlson.com/uncensored-the-national-security-state-the-inversion-of-democracy/

Rozhodnutí tedy bylo přijato a v současné době se provádí. Znamená to, že potlačení pravdy bude použito k přeměně celého internetu a sociálních médií na ministerstvo propagandy, sloužící oficiálním narativům. Veškerá naděje, kterou svobodomyslní vkládali do svobody slova,  kterou jim poskytuje internet, se tedy ukázala jako nereálná. Už vidíme, jaké potíže má Elon Musk z toho že povolil svobodu projevu na internetové síti X. Vláda zahájila jeho vyšetřování s úmyslem z mediální sféry ho vyřadit. A i nadále zamlčuje pravdu např. o tom, že ponechává hranice USA široce otevřené pro „barevné lidi“, (čili pro budoucí vděčné voliče Demokratické strany – pozn. překl).

Washington dodává nevládním organizacím, které imigranty rekrutují, stovky milionů dolarů, ze kterých pak tyto organizace imigrantům poskytují jídlo, vodu, zdravotní péči. i přespání podél navržených pochodových tras.

To se nemůže stát, říkáte? Ale děje se to přímo před našima očima. Bezstarostní důvěřiví Američané jsou experti na útěk před znepokojujícími špatnými zprávami. Čímž si ovšem dláždí svou vlastní cestu k tyranii.

Takže opravdu ne. Tenhle článek opravdu není žádná konspirační teorie.

Vybral a přeložil Lubomír Man

3.8 20 hlasy
Hodnocení článku
23 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 2 měsíci

Proč mě vždy napadne Orwell 1984 ? Částečně již žijeme v jeho světě !A lidi držej hubu pořád !

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

S timhle bych take nesouhlasila…I Rusove jsou trosku sebestredni a vi toho o sousedech malo….Neni to kvuli Ukrajine..bylo to tu porad…Opakovana referenda,kdyz se vysledek nehodil atd…Hlavne mi tedy vadi,ze si mysli,ze jsme takovi idioti,ze bysme tu silenou byrokratickou sesnerovanost,neuveritelne neprakticky zpusob vzdelavani ( vedouci k podivne umele zamestnanosti,ktera nas opet vic sesnerovava) sami chteli… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Zajimavy ukaz…hodne politiku zacne byt normalni az kdyz konci nebo skonci…Puvodne jsem chtela napsat vetsina,ale pak jsem si vzpomela na nektere ” kadry” a zvolila jsem radsi jine slovo

spartak
spartak
před 2 měsíci

Současná demokracie vznikala po roce 1918 a to značně nevyrovnaná jak jsme poznali v roce 1938.Po roce 1989 dostala větší skluz k fašismu ,když komunisté ztratili konzumem příznivce. Tedy ,že se současná hnusná demokracie ještě víc změní?

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  spartak

Nebyla ani tehdy.Nekdy od roku 1906,kdy se dostala moc do rukou bankeru,muzeme prestat o demokracii ( tedy moci lidu) prestat uvazovat

Ludvik
Ludvik
před 2 měsíci

V Kazani bylo slavnostní zahájení mezinárodních soutěží « Hry budoucnosti ». Vladimir Putin oslovil účastníky rozsáhlé akce.
21. února 2024
21:45
Kazan

http://kremlin.ru/events/president/news/73520

Soutěží se zúčastní více než dva tisíce sportovců z více než sto zemí.”  

A u nás “ticho po pěšině”, naši politici a média zřejmě ještě nedostali “noty” od svých “páníčků”…

Ludvik
Ludvik
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Pozoruhodné je , že se těchto Her budoucností se také účastní sportovci států, které jsou členy NATO: např. Belgie, Bulharsko, Velká Británie, Maďarsko, Německo, Řecko, Dánsko, Španělsko, Itálie, Kabada a zřejmě i další… Česká republika ??

Putin hosts CIS leaders at opening of “Games of the Future” in Russia’s Kazan
https://www.youtube.com/watch?v=29Y2HK_wd0Q

cablik
cablik
před 2 měsíci

Pan Roberts je Americký vlastenec stejně jako my tady jsme Český vlastenci. Snad tam opravdu vyhraje Trump a bude lépe jinak pětidemolice by též ráda nové voliče. A diktátorská EU dělá to samé co USA.

vaclav
vaclav
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

kdyby náhodou vyhrál – tak ho odstřelí jako oba Kenedye

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Nevím kdo je pan Roberts ale musí být pro Američany stejný zrádce jako je Mitrofanoff pro Rusy a např. Šafr pro Čechy. My takových máme o hodně víc…

standa
standa
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Pan Roberts je americký vlastenec a není pro Američany zrádce. Může dosud psát bez hrozby, že ho zavřou za názor do vězení vězení (to je tady v Česku a kdo se v Česku liší názorově od mainstreamu je zrádce a patří do vězení – viz Stříž – viz Čermák 5,5 roku vězení za názor, zato… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Trump a jeho lidé usilují pouze o to, aby se pouze lidé v USA měli lépe, zatímco Hillary Clintonová, Joe Biden atd. usilují o to, aby se měli dobře lidé na celém světě, zejména ti na Ukrajině. Trump je tedy egoista a ubožák, zatímco Clintonová, Biden, Nulandová, Scholz, Macron, Fiala, Pavel, Rakušan, Soros…jsou nesobečtí altruisté,… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Tedy vazne nevim,jestli kdokoliv usiluje o to,aby se ostatni meli lepe…Specielne kdyz vidite,co nakonec stvori…Nejak jste zapomel,jak to vypada tam,kde se ” usilovali’

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

U nás usilují na úkor vlastního lidu, jen se z nich kouří. A Karel je trochu ironik a satirik…

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Nesouhlas.

standa
standa
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Pokud by měl být Karel trochu… , pak by si měl dát práci s přidáním alespoň jednoho slova k charakteristice uvedených postav, kde altruismus nestačí. Např. slovo elita by plně dostačovalo a věděli bychom ihned jak to myslí a že neopisuje z ČT.

vaclav
vaclav
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

nerozumíte ironii

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

Njn.Dnes abyste poznal ironii,musite toho dotycneho alespon trosku znat,protoze je prilis mnoho pitomcu,kteri to mysli smrtelne vazne😉

standa
standa
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Pokud to myslíš vážně, pak máš mentální problém. Pokud to myslíš jako satiru či sarkasmus pak by to šlo. Takhle jak to podáváš to vypadá, že máš mentální problém a to velký.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

Na jednu stranu se to da takhle brat..ale mam vyhrady..Nemuze skoncit to,co v podstate nikdy nikde nebylo ( mozna nekdy v praveku)…Jinak jsme porad ” usmernovani”..Jen nas chteji usmernovat,cim dal vic

Ludvik
Ludvik
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Vždy k tomu museli a musí být “dva”: “usměrňující” a “usměrňovaný”. Ironií historie je, že “usměrňující” skoro vždy opomněl pravdivost přísloví “Každý chvilku tahá pilku…”