Francouzští zemědělci zasypali ukrajinskou ambasádu hnojem

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

převzato

Ukrajinští diplomaté předtím vyzvali protestující zemědělce, aby ukončili své akce a neobraceli svůj hněv proti orgánům své země a ukrajinskému lidu, naznačujíce v klasickém ukrajinském duchu, že tím pomáhají Putinovi …

V reakci na to Francouzi prohlásili:

“Doporučujeme ukrajinským diplomatům, aby se starali o svou vlastní zemi. Nedoporučujeme poukazovat na cokoli těm, na jejichž úkor žijete už dva roky. Ukrajina nemá právo po Francouzích cokoli žádat nebo požadovat. A je lepší nechat si svůj názor pro sebe”. a zasypali ukrajinskou ambasádu hnojem …

video:
https://vk.com/video-57424472_456318178

4.2 20 hlasy
Hodnocení článku
11 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 měsíci

Pěkná práce a odpověď od Frantíků že by to také zvládli Čeští zemědělci nějakou močůvku a hnůj jim tam dovést. Kecy o Putinovi si mohou nechat ten nezdražil energie a nespustil zločinný zelený blábol.

Jan Kopecky
Jan Kopecky
před 2 měsíci

To je sice hezké, ale co se nejdříve naučit česky?
Co mají znamenat slova “SVŮJ hněv proti orgánům SVÉ země a ukrajinskému lidu” … ?!

Jana
Jana
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Jan Kopecky

Tak to vypadá, když někdo hodí cizojazyčný text do Googlu, potom si ho ani nepřečte a obšťastní jím své čtenáře. Někdy i celé věty ztrácejí smysl nebo vyznívají úplně opačně. A pokud aspoň v základech neovládá cizí jazyk, z něhož překládá, je to totálně v háji.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Francouzi pohnojili ukrajinskou ambasádu a vysypávají z kamionů jejich pšenici. Poláci též vysypávají pšenici už na hranicich. Ukrajina je jedním z hlavních důvodů demonstraci v Evropě. Proto mě velmi zaráží, že v požadavcích našich zemědělců není přímo nic o  ,,spolupráci” s Ukrajinou. Když už, tak už! To mi připadá poněkud zbabělé a takové nedodělané. P.S. Osobně by… Číst vice »

vachav
vachav
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Mne to nezaráží- typická vlastnost lokajského a připosr…ho čecháčka.

tomaskova
tomaskova
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

tak jim to poraďte, když jste tak chytrý. Všechno chce svůj čas, k čemu by bylo dobré zavalit vládu hromadou požadavků. Těch pět, co mají v petici bohatě pro začátek stačí.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Asi jste si nevšimla, že jim nepřímo radím. Dnes vyšlo, že řada evropských zemí vyjede s traktory na hranice, kde budou dělat co? Vítat ukrajinskou pšenici? Všude jasně a zřetelně deklarují že jejich problémy a požadavky se týkají také hlavně a především Ukrajiny. Jen u nás jsou o tomto nesmělé informace a zemědělci mlčí. Vážená paní proč… Číst vice »

shoty
shoty
před 2 měsíci

Diplomati z krajiny, v ktorej muziku tvrdí Pravý sektor a feťáci z nacistických “Ultras”, by sa mali ísť nechať zomlieť na frontu a nie zaťahovať iných do svojich choromyseľných halucinácií.

Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Jó, když se daří, tak se daří !!!

Jana
Jana
před 2 měsíci

Bohužel, s těmito lidmi se jinak jednat nedá. Západní Evropu si představují jako migranti z Afriky: užít si a potom vyrabovat a zničit, co se dá. Dvanáctiletý U-spratek, který ničí dětské hřiště, řekne s úšklebkem po napomenutí: Vy, moskali… A dospělý “běženec” jde a zničí byt Ukrajinci, který je u nás 20 let – a poctivě si na něj vydělal.… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Jana

Byl jsem v nemocnici na pokoji s Ukrajincem, kterému,,stateční” u nás před válkou schovaní bývalí spoluobčané nalili louh do krku za to, že jeho syn zůstal po odtržení spolu s 11.999 ukrajinskými vojáky na Krymu…