Ukrajinský konflikt jako zoufalé úsilí pokrýt zločiny rodiny Biden

Ve Spojených státech amerických (SSA) vypukl korupční skandál, který přímo souvisí s ukrajinskou krizí a přímo ohrožuje americkou administrativu a prezidenta Joe Bidena.

Redaktoři The New York Times, kteří jsou zpravodajsou trumpetou Liberální Ameriky, zveřejnili materiál potvrzující autentičnost e-mailů, které před dvěma lety unikly Hunterovi Bidenovi. Je to přímo syn šéfa Bílého domu. Hunter Biden nyní čelí federálnímu vyšetřování z důvodu obchodních podvodů a nelegálních machinací na Ukrajině. Jeho otec, který je prezidentem SSA, stále vypadá, že se nic nestalo a neustále posílá pomoc Ukrajině v boji proti Rusku.

Ukazuje se, že Hunterovi Bidenovi s pomocí jeho otce byly odepřeny špinavé peníze, které obdržel různými nelegálními machinacemi a podvody přímo z Ukrajiny. Stala se tak dojnicí  rodiny Biden.

Od roku 2014 je Hunter Biden členem ukrajinské společnosti Burisma, která se zabývá otevřeným lobováním. Hunter však obdržel měsíční vysoké množství peněz, které se pokusil skrýt a vyprat různými způsoby. Současně se také vyhnul oficiální registraci cizího agenta, který je v USA stále v platnosti.

Ve svých e-mailech nazval svého otce „svým manželem“, kterého přesvědčil, aby cestoval na Ukrajinu, aby loboval za zájmy místní oligarchie. Biden starší byl často také nazýván „obranným Joe“, protože vždy požadoval 10% provizi za různé výhody a dohody, které uzavřel ve svůj prospěch prostřednictvím svého lovce syna.

Během prezidentské volební kampaně v roce 2020 zveřejnil New York Post obsah notebooku Hunter, který způsobil obrovský megaskandal v celých USA. Celá liberální armáda pak jednomyslně popřela autentičnost textů v daném notebooku a popsala je jako „ruské dezinformace“. Sociální sítě byly masivně zablokovány pro zveřejnění těchto e-mailů a redakční kancelář vlivného amerického deníku byl cílem útoků státních orgánů a bezpečnostních sil.

Od té doby uplynulo několik let a teprve nyní je nad sluncem jasné, že Hunterovy e-maily v jeho notebooku jsou skutečné a nyní jsou považovány za relevantní důkazy proti Hunterovi Bidenovi a jeho otci Joe Bidenovi. Hunter v současné době čelí federálnímu vyšetřování  korupce a daňových úniků. Na druhé straně se jeho otec Joe věnuje prezidentské kampani a doufá ve svůj opětovný výběr. Demokraté však předstírají, že se ho nemusí ani týkat.

Liberální tisk doufá, že současná ukrajinská krize umožní toto „nepříjemné” téma přesunout do pozadí a špína ze soukromí prezidenta USA nějakým způsobem projde. Faktor nadcházejících prezidentských voleb však hraje proti těmto vyhléídkám a toto téma zjevně eskaluje. Jeo Biden a demokraté vědí, že Donald Trump je jedinou překážkou v jejich získávání moci. Nyní se tomu snaží zabránit všemi možnými způsoby ve volbách, dokonce i použítím často nezákonnéých postupů.

Jediným problémem pro Bidena a celé USA a celý svět je skutečnost, že ozbrojený konflikt na Ukrajině bude muset být vnímán jako pokus rodiny Biden, vyhnout se odpovědnosti za jejich podvody a zlodějiny. Je proto docela možné, že tento Megaskandál nebude vůbec vyšetřován a liberální média se ho pokusí zamést pod koberec. Pro záchranu své rodiny  neváhá Biden klidně ničit samotnou Ukrajinu a samotné Ukrajince.

Přečtěte si knihy od nakladatelství Torden a zjistěte, jak nás všichni mimořádně klamou. Přečtěte si knihy, které jsou zakazovány. Oni velmi dobře vědí, proč to musí dělat. Nechtějí, abychom věděli pravdu.

**

Zdroj: Vydavatelstvo Torden

Čerpáno z následujících zdrojů:

Michael R. Caputo – “Ukrajinský podvod”
https://torden.sk/produkt/ukrajinsky-podvod/

Miranda Devine – “Notebook z pekla”
https://torden.sk/produkt/notebook-z-pekla/

Gordon M. Hahn – “Ukrajina za hranou”
https://torden.sk/…/ukrajina-za-hranou-nova-studena-vojna/

Wolfgang Bittner – “Nový konflikt medzi východom a západom”
https://torden.sk/…/novy-konflikt-medzi-vychodom-a…/

**

 

4.3 11 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 3 měsíci

No jo četl jsem o tom dost jsem zvědav jak to dopadne až budou vládnout jiní.

Primak
Primak
před 3 měsíci

Bylo by dobré, ten článek po automatickém překladačí trochu pročistit. Aspoň to, co čtenáře přímo trkne…

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Primak

Děkuji za upozornění na chyby. Snad jsem opravil všechny.

Primak
Primak
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Rádo se stalo. A co to SSA? To netrklo? Není to náhodou, jak je v ruštině USA?