Jeden za všechny, všichni za jednoho! Kdo nejde s námi, jde proti nám!

Jde do tuhého! Už chápete, že se zemědělci, dělníci, řidiči, silničáři, horníci, ale i právníci, obhájci, část slušných soudců a státních zástupců musí spojit, zatímco extremistické vlády zkouší opak?

Avatar
Petr Pokorný
Když zmlátili u Muzea pod ukrajinskou provokativní vlajkou zakuklené mlátičky docenta Ševčíka, dokonce ho vyhodili za názory z fakulty, mnozí mlčeli. Jich se to netýkalo.
(Pravdou je, že docent Ševčík se ujal zmláceného demonstranta, kterého policisté bezdůvodně napadli a zbili. Za tento humanitsní čin se Ševčíkovi dostalo od rektora VŠE Dvořáka vyhazovu z místa docenta Národohospodářské fakulty. Celá kauza ještě nezkončila. Ševčík bojuje a většina pedagogů jeho fakulty ho podporuje – pozn. red. N.R. -vd-) 
Když vyjeli zemědělci, žádali, aby nebyli spojováni s ostatní mi občany naší země. Nejen fráterník teolog Výborný se zemědělcům vysmál, ale dokonce darebák bývalý guvernér Singer v médiích oznámil, že jsou zemědělci nepotřební, protože nevytváří národní důchod a podílejí se na něm malou částí!
Chápete, jak nás rozdělili a udělali z jednotlivců zločince a darebáky, ač to jsou převážně lidé pracující, kteří platí černé mlátičky stejně jako vládu za kupou hnoje ze svých daní?
Snímek obrazovky 10629 24052TAKTO TO ZAČALOCílem cvičení byl výcvik a zvládnutí zákroku proti narušitelům veřejného pořádku
Snímek obrazovky 10640 98a9eA TOTO bylo V PRAXI – U MUZEAdocent Ševčík žádal vysvětlení, proč černé mlátičky bezdůvodně útočí na lidi!Snímek obrazovky 10643 61156 PŘED VLÁDOUHRDINOVÉ PROTI LIDU ČESKÉ REPUBLIKY429828947 391186516877587 3900048533808827724 n 88b70A TAKTO TO KONČÍ!(U protestu zemědělců a co s ním je, nikdo zatím neví!)Snímek obrazovky 10644 acb7bTy černé zaklukence, mlátičky do lidí neplatí vláda, ani Fiala s Rakušanem. Ty platíme my, z našich daní a vláda s mladými černými mlátičkami by měli občany chránit, ne je posílat do sanitek a možná do márnic!Tito černí zakuklenci, mlátičky do lidí, jsou synové některých z vás. Vážně patří mezi demokratickou společnost? Není čas, abychom je donutili odhalit tváře, kdo si z nich dovolí třískat do slušných, protestujících, dokonce velmi starých, zoufalých lidí a posílat je do nemocnic jenom proto, že nesouhlasí s destrukcí naší země? Oni vážně nechápou, že když se stát zhroutí, zhroutí se i jejich rodiče, jejich rodiny a půjdou se pást?

Podívají se těm zmláceným lidem u soudů zakuklenci do očí, nebo se budou třást, jako ty mlátičky v roce 1989?

**

Petr Pokorný, zdroj: Skrytá Pravda

*

Vážení čtenáři, texty, které přejímáme a překládáme z jiných zdrojů, sice nemusí vždy odpovídat názoru redakce, ale uveřejňujeme je proto, aby vyvažovaly jednostrannou ulhanost a překrucování českých médií a ukázaly jiné pohledy na společenské problémy. Víme, že naši čtenáři to chápou a proto náš web v hojném počtu navštěvují.

Děkujeme i za podporu Nové Republiky finančními dary na konto FIO banky:

2300 736 297 / 2010

*

 

4.6 11 hlasy
Hodnocení článku
13 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Tak vyzbrojení, tak vycvičení a tak hloupí. Ani skutečného nepřítele nepoznají. Nebo možná poznají, ale mají, takříkajíc, bláto na hřišti. Což jim znemožňuje konat.

cablik
cablik
před 1 měsícem

ČESKÝ LEV: NEJLEPŠÍM FILMEM JSOU BRATŘI
https://pravyprostor.net/cesky-lev-nejlepsim-filmem-jsou-bratri/

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  cablik

Proces fašizace české společnosti postoupil na nový lavel…

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Bratři Mašínové nenáviděli Havla, Rychetského atd. Pohrdali Palachem. Uznávali jen boj.

vaclav
vaclav
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Paulasik

cablik
cablik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Přesně takoví „hrdinové” se k těm liberálům hodí prý odbojová skupina jen loupežní vrazi kteří utíkali před oprátkou.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Jo bohužel nechtěj přijít o práci tak pomáhají těm co se je snaží zničit i oni by spadli do stejného hnoje jako my. Nechápou že protestující bojují i za ně nebo se těší na to až nebudou nic vlastnit? Aspoň je vidět jak funguje liberální „demokracie”.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

Potřebuji jméno zemědělce, co vysypal hnůj u vládní budovy. Jako občan ho navrhnu Pavlovi na státní vyznamenání za statečnost. Nebo to za mě udělají některé protivládní organizace…? Jinak bych mu chtěl poděkovat za konečně smysluplný čin. Příště se třeba ten humus ze Strakovky bude konečně vyvážet. Hlavně nic nevozit pod okna..… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 1 měsícem

Víte, čemu jsem se musel smát ? Jak ty komické a legrační policejní figurky skákaly a zmateně pobíhaly okolo traktoru zvedajícího balíky slámy a vykřikovaly : “Jménem zákona, zanechte svého jednání, vaše chování je nezákonné !” Farmář měl gestapáčky totálně v řiti a svou práci dokončil. Ropušanovo gestapo začíná být pro srandu, lidé se ho… Číst vice »

Praded
Praded
před 1 měsícem

Pozor opravte text: U Muzea ……..zmlátily………docenta Ševčíka, ať z toho nemáte nějaký problém. Pan docent Ševčík se tam zastal zmláceného občana.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Praded

Děkujii za upozornění.Již jsme přičinil vysvětlující poznámku. Podle videozáznamu pan docent Ševčík od policistů také nějaký ten šťouchanec chytil.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Rozdeluji uz dlouho..Starsi s mladsimi,zivnostniky se zamestnanci,aby toho nebylo malo tak si vymysleli 80 pohlavi…Jinak to proste neumi…Ale ani to nevymysleli sami.. jen papouskuji…Dnes to treba predvedl Pucmeloun ( ministr zahranici),pouzil uplne ta sama slova ( tedy v cestine o Babisovi) co Biden o Trumpovi..Jsou mali a trapni

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Takové zfašizované opičky…