Rusko promluvilo… a elitářský Západ se mračí

Ruský lid právě poskytl Blinkenovi a zbytku světa lekci z demokracie a odolávání dezinformacím

Avatar
Finian Cunnigham
Na druhou stranu vlny bezpilotních letounů a dalších teroristických útoků na ruské pohraniční oblasti byly dostatečně reálné. Přesto se zdálo, že tyto vražedné útoky jen ještě více povzbudily ruský lid k podpoře Putina a politiky porážky agrese NATO vedené USA z Ukrajiny.

Je neuvěřitelné, že západní arogance líčí zabíjení ruských civilistů jako legitimní doplňkovou formu „podpory demokracie“, tedy sponzorování sabotáží.

Došlo k několika drobným incidentům, kdy se jednotlivci snažili zkazit hlasy ve volebních místnostech. Tyto incidenty však byly v měřítku celého volebního procesu zanedbatelné.

Putin ve svém vítězném projevu správně poznamenal, že očerňování ruských voleb ze strany západních mocností se dalo očekávat. Co jiného se dá očekávat? Jsou to nepřátelé, kteří vedou proti Rusku zástupnou válku.

Kromě toho je oficiální názor Západu nakonec stejně irelevantní. Není třeba se kvůli takovému očerňování ani urážet nebo se za něj omlouvat.

Jak Putin podotkl, Spojené státy jsou nejméně kvalifikované k tomu, aby ostatním kázaly o demokracii, když zjevně nejsou ničím jiným než oligarchickým loutkovým divadlem. To uznal dokonce i jejich bývalý prezident Jimmy Carter.

Pokud jde o evropské elity, co o nich vypovídá, že jejich nikým nevolení byrokraté jako Ursula von der Leyenová a Josep Borrell vyčleňují více než 100 miliard eur z veřejných prostředků na podporu neonacistického režimu na Ukrajině, zatímco evropští dělníci živoří, aby měli na chleba, a zemědělci krachují?

Pokud jde o marginálně zvoleného francouzského prezidenta Emmanuela Macrona, většina národa jím pohrdá, a on přesto dál bezohledně prosazuje totální válku mezi NATO a Ruskem, která by přerostla v jaderný požár. Je tohle západní demokracie? Ne, je to elitářská diktatura.

Den poté, co ruský národ demokraticky promluvil, americký ministr zahraničí Antony Blinken v pondělí dohlížel na takzvaný Summit pro demokracii v Jižní Koreji. Jedná se o stejného amerického úředníka, který se podílí na umožnění genocidy v Gaze, kde bylo povražděno více než 31 000 lidí.

Blinken prohlásil, že prioritou Spojených států je boj proti dezinformacím jako způsob obrany demokracie.

Věříte bludům a aroganci této americké loutky?

„Budování odolnějšího informačního prostředí je životně důležitým zájmem národní bezpečnosti USA a naléhavou prioritou naší diplomacie,“ řekl Blinken. Dnes ministerstvo zahraničí zveřejňuje takzvaný demokratický plán doporučení, který má lidem pomoci lépe si uvědomovat informační manipulaci a být vůči ní odolnější,“ dodal.

Nuže, ruský lid právě poskytl Blinkenovi a zbytku světa názornou lekci o demokracii a odolávání dezinformacím.

**

Finian Cunnigham ,  Russia Has Spoken… And the Elitist West Grumbles vyšel 20.3.2024 na ICH. Překlad v ceně 378 Kč Zvědavec.

4.1 17 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Rádo by, říšský kancléř, prý řekl, že nebude Vladimíra Putina nazývat prezidentem. Tak jsem zvědavý, jestli se tímto perverzním nápadem, budou místní protektorátní média inspirovat.

standa
standa
před 1 měsícem

Volby v Rusku proběhla jak měly, nebyly to ukradené americké volby se samými podvody normální kontroly identity – kdo přišel nebo byl přivezen odjinud, mohl volit. Kdo si co zvolí, tak je to jeho volba a do toho mu nemáme co kecat, ale vyjadřovat souhlas s jadernou válkou se tohoto netýká – tam… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem

To bylo jasné že budou špinit demokratické volby v Rusku. Hlavně západu vládne stařec kterého volí i mrtví který má pod svým velením další nastrčené figurky co si říkají vlády států.

cablik
cablik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  cablik

Ještě nějakou informaci z 2 sv Wehrmacht si mohl dělat v SSSR co chtěl bylo řečeno že nikdo nebude souzen za válečné zločiny fašisté jsou furt stejní.

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Tak jsem se těšil na zpravodaje ČT – Pazderku. Jeho reportáže z ruských voleb a nálady Rusů při nich, byly strhující. Jen bychom snad měli ještě krapet zvýšit povinné poplatky, aby tomu klukovi ušatýmu taky mohli koupit kameru. Bez kamery se tam uchlastá jako ten odulej před ním, myslím Karas se ten blb… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  mikkesh

Ale zato docela překvapil Karel Rožánek se svými relativně věcnými vstupy ohledně voleb. Až jsem si říkal – todle by mu ČT neměla tolerovat 🙂

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem kolokol
spartak
spartak
před 1 měsícem

Také nedovedu pochopit ,že pravda se nepřijímá viz.2014 útoky na Doněck atd. a melou se lži a podvody ,což velká část obyvatelstva přijala po roce 1989 za něco posvátného i když je to vůči naší zemi zvrhlé a odporné.

kolokol
kolokol
před 1 měsícem

Todle jsou na alternativě známé a přijímané informace. Proto vypíchnu jednu zajímavou věcičku. Ty ruské voličky se zeljonkami (zelenou barvou) na ničení volebních lístků. Případů nemnoho v různých městech RF. Jednali samostatně, ovšem tak nějak jako zombíci. A pomalu všechny případy jako přes kopírák. Přitom nový fenomén, v dřívějších volbách toto nebylo. Hypotéza zní… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem kolokol
kolokol
kolokol
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kolokol

pokračování… ten přenos uskutečnit na kvantových principech. Přenos je uskutečněn akusticky při běžném telefonátu. To zavolá neznámé číslo a nabízí nějaké služby, výrobek. Znáte to. Ale je to jen přikrytí pro vložení sugesce. Pro člověka v “neslyšném” frekvenčním pásmu. Výsledek se v pravý čas dostaví. To se pak i postarší profesorka vysoké školy zachová jako… Číst vice »