Tak tu máme zprávu z Ministerstva vnitra, prý podstav policistů chtějí vyřešit přijmutím cizinců

Jako Vítku, nechci ti do toho mluvit, ale tohle jako myslíš vážně? Ministerstvo tvrdí, že nám chybí 4500 policistů. Přitom podle statistik máme pátou nejvyšší hustotu policistů na obyvatele v celé Evropské unii. To by se pak jeden spíš zeptal, kde dělají soudruzi z NDR chybu?

Jana Marková
Jana Marková
Možná by to konečně chtělo spíš zjednodušit byrokracii, aby nebylo třeba tolika úředníků (policistů v kanceláři) a bylo víc těch v terénu. Pro zajímavost: Třeba dokument jménem poučení svědka, co se v zahraničí vejde na jednu A4, tak u nás se jedná o 8 hustě psaných stran A4, žádost o vydání podezřelého ze zahraničí 2 A4 a u nás 11. Pak nemají být zasekaný v kanclu.

Uklidnit nás má, že ti cizinci musí být buď z EU, nebo zemi EHP (Švýcarsko, Norsko, Island). Tak stůjme nohama na zemi a podívejme na to, odkud by ti policisté reálně mohli být. Vzhledem k tomu, jak nízko jsme s platy v EU, tak si asi těžko představím Němce, Francouze, nebo třeba Švýcara, jak by tady šel šlapat chodník v uniformě.

Kdo nám tady tak zbude. Slováci, Bulhaři nebo Rumuni, no tak snad akorát ti Slováci dobrý, ale takový Rumun nebo Bulhar, to fakt není výhra. A to nemluvím o tom, jaké báječné země se na vstup do EU chystají. Jsou mezi potenciální policisté z Albánie, Gruzie, Turecka, Moldavska, Černé Hory nebo námi obdivované, milované, protěžované, a zcela nekorupční Ukrajiny. No a jako třešnička na červavém dortu je potenciální kandidátskou zemí Kosovo. To prostě chceš. Po divokejch devadesátkách jsme se s odřenýma ušima vlivu všech těhle mafií jakž takž zbavili, a teď si je nabereme rovnou do ozbrojených složek. Na nově příchozí se prý těší i Vězeňská služba. Tam to bude taky tedy veselé.

Další podmínka je, že tu musí žít nejméně tři roky a umět český jazyk (tak to je taky dobrej fór), většina cizinců tady žije léta, a češtinu ovládá leda na základní úrovni a při množství byrokracie, která je u policie a složitosti jazyka, který se používá v právním prostředí, no hodně štěstí.

Prostě místo abychom řešili příčinu problému, klasicky se snažíme zaplácnout nějak důsledky, ať to stojí, co to stojí. A ono to může stát sakra hodně. Nejen finančně. Oni totiž sem ti lidé z těchto zemí nejezdí jen tak pro srandu králíkům a nezapomínejme, že si v drtivé většině berou tu svou kulturu a hodnoty sebou. Právě tu, před kterou „utekli“.

**

Jana Marková, ZDROJ

4.3 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 30 dny

Zrůda si dál hraje: Gatesem zaplacená studie prorokuje populační kolaps. Že by se už podařilo zbavit významnou část bílých mužů plodnosti? Čímpak to asi bude? Jen Afričané zatím relativně zlu vzdorují. Covidismus, infikace potravin
https://protiproud.info/politika/7829-zruda-si-dal-hraje-gatesem-zaplacena-studie-prorokuje-populacni-kolaps-ze-by-se-uz-podarilo-zbavit-vyznamnou-cast-bilych-muzu-plodnosti-cimpak-to-asi-bude-jen-africane-zatim-relativne-zlu-vzdoruji-covidismus-infikace-potravin.htm

standa
standa
před 30 dny

Svinstva Rakušana překračují všechny červené čáry !

kutnohorsky
kutnohorsky
před 30 dny

Dovolím si to vidět trochu jinak. Stále věřím, že naší policisté po zkušenostech z  ,,masakru” v  r. 89 už do našich lidí nemlátili. Nemáme až takovou zkušenost s rozháněním desetitisícových demonstrací jako jinde, jak na jedné tak na druhé straně barikád. A na takovou demonstrací, nejen třeba v Praze ale i v jiných městech republiky bude… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 30 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

…a navic cizi policisté? Z cizího krev neteče…

Primak
Primak
před 30 dny

Nic proti obsahu článku, vše dobré. Škoda jen, že ten titul musím 2x, 3x přežvejkat, abych porozuměl, vo co go.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Jo já jim rozumím cizák bude bez mrknutí okem střílet do domorodců to je to samé jak chtěli dělat EU armádu z cizinců. Kdyby snížili požadavky na přijetí tak mají dost Čechů ale o to nejde potřebují proti nim ochranu.

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Buď se zbavíme, této vlády, nebo se zbaví ona nás !!!