Bezskrupulózní lhář Rakušan. Lže v televizi, lže do očí členům vlády a všichni jsou s tím v pohodě?

Jana Marková
Jana Marková
Jak může člověk, který úmyslně lhal o migračním paktu, který za nás za všechny podepsal, ještě sedět ve vládě? Co dělá náš nejslušnější premiér? Kouká jinam? Je mu to jedno? Je rád, že za něj někdo dělá špinavou práci? Co to sakra je, aby na vnitru seděl podvodník, který nás chce zatáhnout do stejného marasmu, jako je na západ od nás?

Jak může mít v průzkumech 7%? To tady opravdu chcete vypálené kostely, pobodané lidi na ulicích, znásilněné školačky, šikanu učitelů i žáků napříč školami, spolužáky vašich dětí, kteří ve čtvrté třídě nebudou umět číst s milionem asistentů placených z vaší kapsy? Chcete se bát chodit v sukni nebo na koupaliště? Chcete tu no-go zóny a války gangů? Chcete se dál a dál omezovat jen proto, že vám tenhle člověk lhal? Že to tady bude jiný? Tak to vám říkám, že nebude. Bude to úplně stejný, jako všude jinde, kde tenhle systém selhal.

A víte co je ještě tragické? Nikdo z našich vládních činitelů se vůbec nenamáhal si to ani přečíst a Dozimetrovi oponovat. To vám taky nevadí? Jste s tím v pohodě? Já ne. Kde byl protimigrační Zdechovský, kde byli poslanci SPD, kde řvala „opozice“ v Europarlamentu? Kde bylo ANO? Já jsem nic neslyšela. Od nikoho. Nechali to projít, protože prý věřili ministrovi. Fakt? Jemu? To si dělají všichni srandu? On nás normálně prodal, a všem to bylo šumák. Žádnou výjimku kvůli Ukrajincům nedostaneme. Budeme přijímat kohokoliv odkukoliv nebo platit. A ani to není konečná. Nakonec totiž budeme muset přijímat stejně. Tak je to postavené, celý slavný migrační pakt.

A když už se to teda podepsalo, proč se tomu nepostaví teď? Rázně a neústupně. Co jako v Unii udělají? Pošlou sem tanky? Stejně nemají jaký, tak můžeme být v klidu. Proč tu sakra není vůbec nikdo, komu na lidech v téhle zemi záleží? A proč si pořád dokola volíme ty stejné šmejdy? Rakušan má mít velkou nulu. Všechny vládní strany mají mít velkou nulu. A opozice se má třepat strachy, že jestli okamžitě nehne zadkem ve prospěch České republiky, bude mít tu nulu taky.

To je správná politika. Politici se mají bát svých občanů a ne opačně přece!

*

Jana Marková, Litterate

4.7 14 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
oldo
oldo
před 12 dny

Otázka autorky proč je ještě rakušan ve vládě je jak od dítěte z mateřské školky.Podobně jestli chceme to,co se děje v zemích,kde migranti jsou.Ano,přesně to většina vzdělanějších,bohatších a hlavně mladších voličů chce!Zbývala by přece jen možnost,že jsou to idioti,jiná mě nenapadá.

cablik
cablik
před 12 dny

O těchto lidech nemá cenu číst jsou to slouhové globalistů a lžou neustále o všem co od nich čekat je jasné vše co si globalisté přejí. Včetně zlikvidování České zemně.

vachav
vachav
před 13 dny

Celý život si Kolín spojuji s Fr.Kmochem,můj otec tam za první republiky studoval….a teď tato kreatura. Delší dobu mi hlava nebere jak je možné,že si v tak krásném městě občané zvolili- snad dokonce vícekrát-do čela takového zmrda,zlý sen!

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 13 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Skoda,ze mu trva 10 let nez mu neco dojde. Kdyby byl kapku ” rychlejsi”,byli bychom jinde..Proto volim SPD..nejsou natvrdli

spartak
spartak
před 13 dny

Naše republika si musí zažít protipól socialismu a pěkně natvrdo ,aby se probudila .

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 13 dny

Vážená paní Jano! Zcela správně, podle ducha západních hodnot a pravidel, je lhaní, podvádění, klamání a zamlčování považováno za závažné narušování demokracie, svobody slova. Jenže v tomto případě je vše jinak. Pan Rakušan totiž lže, podvádí a klame právě v prospěch oněch proklamovaných hodnot západní demokracie a tam je vše dovoleno. Ano, lže ve prospěch pravdy… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 13 dny

Tenhle hochštapler je produkt “České” televize.

vachav
vachav
před 12 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Primárně je to ovšem produkt parazitického kapitalismu.

orinoko
orinoko
před 13 dny

Je to pořád dokola. Všichni ne, ale debilum je to jedno. Včera jsem byl svědkem okázale ukazky hovad Podripska, a to na České poště. Prisla tam jedna jalovice a domahala se zvýšení limitu na svém účtu. Ten má ovšem u České spořitelny a nějak se jí nezdálo, že to má řešit tam. Co chcete… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 13 dny

Paní Mrková pláče pěkně, ale na špatném hrobě. Tuto loretánskou litanii by měla poslat emailem všem členům Sněmovny a Senátu, prezidentovi a všem kandidujícím stranám. A několikrát a potom nám sdělit, jak uspěla.

oldo
oldo
před 12 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

Když ona to má poslat vládě,proč to píšete sem a nepošlete to jí?