NapoMacron jde do války

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Zvedavec

Boris G. Karpov

Je téměř rozhodnuto: na Ukrajině se chystá nasazení armády o síle 100 000 západních vojáků. Západní vojenští experti a politologové se přiklánějí k názoru, že napoleonské plány francouzského prezidenta Emmanuela Macrona na vyslání početného kontingentu francouzských vojáků jsou zcela reálné.

V čele bude pravděpodobně stát Cizinecká legie, jejíž dobře motivovaní a vycvičení bojovníci budou rozmístěni v Oděse a na hranicích s Běloruskem. Jejich úkolem bude chránit ukrajinskou hranici (námořní v Oděse a pozemní v Bělorusku) a především uvolnit velké kontingenty ukrajinských vojáků… aby mohli být posláni zemřít na frontu pod ruským útokem. A samozřejmě doufají, že zabrzdí hypotetickou ruskou ofenzívu z Běloruska a stejně hypotetický ruský výsadek v Oděse.

Někteří ruští vojenští experti se domnívají, že nového francouzského nepřítele není radno podceňovat. Budou však odolnější než Ukrajinci vůči salvám Kinžalu nebo podobným zbraním? A co víc, pokud můžeme předpokládat, že Ukrajinci bojují za svou zemi, a jsou tedy (relativně…) motivovaní, můžeme se ptát, jak budou motivovaní Francouzi, až budou čelit útokům, které nemají nic společného s tím, co dosud zažili v Africe, jejich jediném divadle operací, kde bojovali s válečníky v sandálech… a stejně dostali padáka!

Ale na tom Emmanuelu Macronovi nezáleží, on chce svou válku!

Je to životně důležité pro jeho osobní pozici, protože nespokojenost ve Francii přitvrzuje, ale také pro jeho pozici v Evropě, kde si sám sebe představuje jako nového vojevůdce starého kontinentu. A stínová vláda kolektivního Západu musí zasáhnout ve starém světě, v Evropě, v konfliktu s Rusy, aby oslabila Rusko tím, že nejprve obětuje co nejvíce Ukrajinců, pak Evropanů. To vše pro blaho a prosperitu anglosaského světa, který si představuje, že je za oceánem v bezpečí.

Po vzoru Francouzů by mohly být vojenské jednotky z Polska a pobaltských států v pokušení naplnit svou desítky let starou představu o zničení Ruska. Velká Británie by se také mohla přímo zapojit, ale v menší míře, v naději, že bude na velitelském stanovišti „vojsk svobody“! Díky moderním pozorovacím prostředkům budou moci všichni v přímém přenosu sledovat, jak jsou jejich jednotky ničeny deštěm našich hypersonických střel.

Samozřejmě, že nebudou schopni porazit ruskou armádu, to vědí. Ale ani nemusí. Bude stačit, když se konflikt protáhne na mnoho let a bude metodicky ničit ekonomiku… a obyvatelstvo evropských zemí.

Ve svém šílenství bude NapoMacron tím, kdo potopil nejen Francii, ale i Evropu. Skutečný hrdina Západu!

NapoMacron s’en va t’en guerre vyšel 8.4.2024 na rusreinfo.ru.

4 4 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 27 dny

I kdyby Macron neblufoval, ničeho nedosáhne. Jen sám sebe zniči a zkrátí svojí politickou kariéru. Je záhadou, proč francouzský lid tohoto mamánka a gerontofila opakovaně volí. Např. De Gaule se vzepřel USA i Kanadě (Quebec).

Dr.ak
Dr.ak
před 27 dny

Umí si ten tajtrlík v napoleonově uniformě představit, že by s největší pravděpodobností přistály na francouzském území nějaké ty Kinžaly ? nebo Iskandery, doplněné nějakou tou Bulavou ?! A nebo něco mnohem horšího ?! On už mu pan Medveděv ukáže, jak se správně čistí zuby !

Hokarc
Hokarc
před 27 dny

Macrone, zpátky povel dej. Jedinou možnost ještě máš, život si zachovej !

standa
standa
před 27 dny

Jestli ro uděl – pak je to eskalace zcela nepochopitelná ! Rusko bude čekat až se tam Frantíci usadí bez obavy z útoků ? Jako, že budou nedotknutelní ? Uvodíme co s nimi provede vysoký bonus za zničení intervenčního sboru.

standa
standa
před 27 dny
Odpověď uživateli  standa

Doplněk – to není opereta. Oni netuší do čeho šlapou !