Není toho lhaní už příliš?

O Rakušanově neustálém lhaní a Failově ponížené návštěvě Bílého Domu zadním vchodem pro zaměstnance

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

Rakušanem podepsaný migrační pakt se po roce stal horkým tématem. Je smutné, kolik lží kolem něj ministr vnitra a jeho kolegové z Pětikoalice vypustili a jak naivně k němu přistupovala opozice. Problematika migrujících Afričanů a muslimů z Blízkého Východu je přitom mnohem podstatnější, než nebezpečí ,,vpádu“ ruských vojsk. Obavy z pronikající jiné kultury z jihu je reálnější, než hrozba příletu jedné jediné rakety z Ruska, a to i s přihlédnutím k nekonečným provokacím pána z Hradu a eurohujerského póvlu ze Strakovky.

Rakušan zcela záměrně tají všechna zcela zjevná nebezpečí. Jeho ohýbání pravdy popřela samotná Evropská komise a zaměřili se na něj i kandidáti do Evropského parlamentu především z mimoparlamentních stran. Důvodů k ukončení ministrování Rakušana je už mnoho, což platí de facto i pro ostatní kolegy z vlády. Výborným učitelem ve vypouštění lží je profesionální pedagog z oblasti politologie Petr Fiala. Pozorujete li ho déle, musíte si položit otázku, jak kvalitní absolventi musí opouštět školu, kde on přednášel politické vědy a Danuše prodávala tituly. Holt Brno má asi nějaká privilegia a jde a ,,slušný“ oddíl. Mlčí se o tom. Danuše kandiduje a superlhář je premiérem.

Fiala se po návratu z USA může pyšnit poznáním vedlejšího vchodu do Bílého domu určeného zaměstnancům. Možná už ho za svého dělníka berou, protože plní pracovní úkoly a možná i dostává nějakou mzdu. Ostatně to, že ho na letišti nevítal ani ředitel dopravního uzlu a jeho první  cesta mířila do kádrovacího oddělení CIA, to i včetně přiřazeného zpolitizovaného vedení tajných služeb, je důkazem ,,kvality“ vzájemných vztahů na ,,nejvyšší“ úrovni. Média a vládní mocenská klika samozřejmě tuto cestu za dalšími instrukcemi týkajícími se voleb do Europarlamentu a tažení proti Rusku prezentují jako Fialovu snahu přesvědčit americké partnery (čtěte pány) k větší podpoře zbrojení Zelenského. Přestože je ukrajinská armáda v rozkladu, zdecimovaná a zatlačovaná na všech místech, Západ ji chce nechat dále válčit. Míra velikosti prohry se zvyšuje a už zanedlouho bude možné jezdit na poznávací zájezdy do ruské Oděsy k památníku obětí pogromu ukrajinských nacistů na rusky hovořících občanech z roku 2014. Ten u nás není nijak připomínán. Nehodí se to.

Trochu odbočíme. Zelenskému dochází lidské zdroje. Ze Západu za něj bojují jen dobrovolní idealisté a šílenci (tedy mimo utajených vojenských misionářů). Pravidelnou armádu tam nikdo kvůli odporu svých občanů nepošle, i když Černochová by tak ráda. My naštěstí skoro žádnou nemáme, F-35 dorazí až po válce, takže ty jim darovat také nemůže. A zbytek naší výzbroje už na Ukrajině shořel, takže maximálně mohou s Petrem Pavlem a Fialou nakupovat dělostřeleckou munici za naše vybrané daně a z úvěrů, které budou splácet naše děti a jejich potomci. K novému zákonu o mobilizaci se Ukrajinci u nás žijící staví s úsměvem a řada z nich už požádala o české občanství. A kdo je zaměstnává a zeptá se jich na Zelenského, uslyší převážně na jeho adresu hanlivá slova a na stavbách občas zahlédnete jeho karikatury. Plno lidem domov chybí, ale vrátí se tam jen tehdy, pokud se tamní situace rapidně změní. U nás si zvykají, zvyšují své hodinové sazby za práci a plno z nich se naučilo využívat sociální systém. Novému ukrajinskému mobilizačníhu zákonu se dotyční smějí a rozhodně a vcelku logicky nemají potřebu se kdekoliv hlásit. Nikdo to u nás veřejně z politiků a v médiích nepřizná.

I u nás existuje snaha navýšit počet vojáků. Sice netušíme, kde na to chce vláda vzít, když nakupuje předražený letecký šrot, ale dokud se lidé nevzepřou, dají se různé daně zvyšovat donekonečna. A i když už nemá stát moc majetku, obrovský potenciál vidí Pětikoalice v zabavování našich domů, v různých poplatcích, pokutách a postizích. Zdá se, že i když Klaus Schwab asi svůj převoz do nemocnice přežil, tak jen proto, aby se dožil naplnění svého záměru, tedy že nic nebudete vlastnit a budete šťastní. Nicméně když vás bude méně, protože dost z vás zemře ve válce, může to ulehčit důchodovému systému. Ve skutečnosti je veškerá problematika kolem důchodů jen důsledkem špatného hospodaření státu a jeho správců. Generace, která se nedokáže postarat o své rodiče a prarodiče, je neschopná. Pokud sleduje jen vlastní progres, aniž by plnila své povinnosti vůči těm, kteří ji umožnili vzdělání a radosti mládí, je bezcenná. Zní to tvrdě, ale nebudeme si nalhávat, že jsme mladší ročníky dovedli k zodpovědnosti.

Ze lhaní se stal zvyk. Především liberálové mají lež snad i v programu. Týká se to nejen eurohujerů, k nimž řadíme i ANO, ale i médií. Ta doslova válcují jakýkoliv jiný názor, přičemž cokoliv příznivě se týkající Ruska je považováno za zradu národa. Úsměvné při uvědomění si, jací kolaboranti bez zájmu o prospěch ČR nám vládnou. Pravdou je, že na principu lží a manipulací je založena politika. A především to, co se nyní děje napříč Západem, je doslova odstrašující. Tím více, že ještě relativně nedávno jsme si mysleli, že právě Západ je vzorem svobody a jakési demokracie. Teď už víme, že demokracie je pouze smyšlený a prázdný pojem a právě liberálové nám to denně ukazují.

*

Jindřich Kulhavý, iNadhled

4.5 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 13 dny

Jo to je ono to jejich odporné lhaní je hnusné tak maistreám už přes třicet let nesleduji válku prohráli když ji začali. Pokud jsem pustí migranty tak islamizace zahubí Český národ to samé se děje na všivým západě.