Rozpad Ukrajiny! Rusové berou celou východní část: V USA se ukázalo, co se stane za měsíc a půl

Odmítnutí národních praporů ukrajinských ozbrojených sil bojovat naznačuje bezprostřední konec konfliktu.

Douglas Macgregor
Douglas Macgregor

Konflikt na Ukrajině by mohl skončit rychleji, než se dříve myslelo, kvůli odmítnutí nejradikálnějších nacionalistických praporů Ozbrojených sil Ukrajiny vstoupit do boje, řekl bývalý poradce Pentagonu plukovník Douglas McGregor na YouTube kanálu Judging Freedom.

– Je zajímavé, že v posledních 24 hodinách jedna z notoricky známých ukrajinských polovojenských organizací, která používala nacistické symboly, odmítla bojovat: “Už nebudeme umírat v takovém počtu” – řekl expert.

Podle jeho názoru neochota národních praporů nejvěrnějších Kyjevu jít do války naznačuje, že konflikt na Ukrajině je ve své závěrečné fázi.

– Všechno to může skončit mnohem rychleji, než jsem si myslel, protože Rusové se postupně pohybují směrem k Dněpru. Za další měsíc a půl uvidíme, že všechna území na východ od této řeky ovládají Rusové – předpověděl McGregor.

Ruský prezident Vladimir Putin opakovaně zdůraznil, že denacifikace Ukrajiny je jedním z klíčových cílů speciální operace.

Jak hlava státu připomněla, současný šéf kyjevské administrativy Vladimir Zelenskij stojí před celým světem a tleská bývalému vojákovi SS (Jaroslavu Hunkovi), který se přímo podílel na holocaustu, vyvraždění jednoho a půl milionů Židů na Ukrajině, Rusů a Poláků.

Jde o jeden z mnoha případů projevů nacismu na Ukrajině na státní úrovni, takže aktuální zůstává otázka denacifikace sousední země, poznamenal Putin.

**

Dougla McGregor, Informaer.sr, na snímku vojáci ruské gardové výsadkové jendotky obsazují a čistí zákopy, ze kterých ustoupila ukrajinská armáda.

Autor je plukovník americké armády v záloze, bývalý vojenský poradce Bílého Domu

5 15 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
orinoko
orinoko
před 12 dny

Miluju život. Právě jsem se dozvěděl, že ukroboti kdesi na frontě už kontrolluji jen hřbitov. A f čele obrany sipa česka rehtacka.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 12 dny

Stav Ukrajiny jsem mirne pozorovala od prevratu v roce 2014…Prvni co udelali byla v podstate ” menova reforma”..Z prumerneho platu asi 25 tisic korun klesli asi na pet tisic ( dokonce jsem nekde cetla,ze na dva a pul)…Pak zacali lepe platit v ruznych ozbrojenych slozkach,kam se jim ve velkem poctu zacali hlasit ti,co nebyli… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 12 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Neplést průměrný plat s devalvací. 25 tisíc nikdy na Ukrajině neměli, ale s Hřivnou se jim opravdu povedl majstrštyk. Banderovec jí za pár let, i k podhodnocené Koruně, dorajtoval z cca 8,- Kč za Hřivnu, na pomalu padesátník (0,60Kč) za Hřivnu. Málo vídané i v Africe. A takovejhle materiál chce Uršulka z Leyna a podobní pitomečci do EU.

Naposledy upraveno před 12 dny uživatelem mikkesh
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 12 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Tak vite,jak je to s ” prumernym platem”…Kdyz se pak poptate,divite se,kdo ten ” prumer” tedy zvysuje

orinoko
orinoko
před 12 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Zvláštní, a pitomci z tzv. alternativy drží pysk jako v mnoha dalších případech. Zformulovat existenci východních banánovek ve světle gryndylu se nepokusil ani ten nejchytřejší hnup že fsech známých. Co si člověk neudělá sám, jakoby nebylo.

cablik
cablik
před 12 dny

Děkuji všem za informace z fronty.