Měnit pohlaví si budete moct podle toho, jak se cítíte. Už i u nás. Ústavní soud totiž rozhodl, že změna pohlaví má být v České republice možná i bez operace

Pro ženy je gynekolog, pro muže urolog a pro ostatní “pohlaví” je psychiatr

Jana Marková
Jana Marková

Jste chlap jako hora a cítíte se jako žena? Řekl vám někdo, že je super se cítit zrovna jako žena a že okolí to musí respektovat? A to i úředně? Tak odteď bude mít pravdu. Hurá do liberální Evropy plné úředně schválených úchylek.

Samozřejmě to má své výhody, ve Španělsku si mění pohlaví vojáci na vojandy, aby mohli pobírat vyšší plat, jít dříve do důchodu, mít hezčí záchody a lehčí fyzické testy. A ne, není to sranda. Psala jsem o tom.

V Anglii jsou zase ve věznicích chlapi, kterým přijde super odkroutit si to v ženském harému. A tak se prohlásí za křehkou květinu, ze které se okamžitě po nástupu do ženské věznice stane pořádný kaktus. S následnými případy znásilnění si neví systém rady, je to přece mezi „holkama“. To, že jedna z nich má testosteronu jako Mike Tyson před zápasem jim nevadí. Protože práva trans přece.

I ve sportu je to zajímavé. Neúspěšný boxer, vzpěrač, plavec nebo basketbalista je rázem hvězdou ženské ligy. Prostě tak. Mávnutím kouzelného proutku je z lůzra ověnčená šampionka. A kdo se ohradí, má průšvih a je hoden upálení na bezpohlavní hranici politické korektnosti. Je fuk, že jste dřela jako kobyla, přejede vás hřebec, ani nemrknete. Jen si teda do ohonu píchne v lepším případě růžovou mašli. V horším se neobtěžuje ani oholit.

I v České republice máme jednoho (nebudu jmenovat) transsexuála, který se cpe do všech médií, vyřvává, jak ho všichni jako ženu musí respektovat, nicméně doma má o parník mladší přítelkyni, se kterou je moc rád přechodně „chlap“. Ten člověk dost pravděpodobně trpí chorobným narcismem, nutí všechny tyto jeho chorobu respektovat ba co souhlasit s ní a společnost mu k tomu dává, teď už legálně, souhlas. „Přece když ten muž chce být ženou, tak mu musí být úplně jedno, jestli já ho tak vnímám taky, protože je důležitý, že se tak vnímá on, tak je to přece prezentovaný, tak proč je tak hrozně důležité, abych já to chápal, nebo kdokoli jiný.“ Muž po tranzici, Daniel. A má pravdu.

Jako ať se cítí kdo chce jak chce, klidně podle počasí, ale nesmí tím ohrožovat jiné. Toto hledisko podle mne Ústavní soud zcela pominul a podlehl nátlakovým lobby. Nechci aby s mojí dcerou jednou chodila čůrat na školní wc „holka“ s penisem jen proto, že momentálně má pocit, že může. Pokud chce být někdo jiné pohlaví, musí si uvědomit jednu věc a to, že druhé pohlaví nikdy fyziologicky nebude. A je na úkor všech ostatních se tak tvářit. Pokud má mužské (nebo ženské) funkční pohlavní znaky, tak to je prostě muž nebo žena. Nic jiného. A cítit se může třeba jako duhový jednorožec.

Považuji toto rozhodnutí za obrovskou a hlavně nebezpečnou chybu. Nebezpečnou pro všechny. Je jen otázka času, kdy to dopadne úplně stejně, jako všude jinde. Vzpomeňme si na Jiřího „Marii“ Ferynu a jeho několikanásobná znásilnění dívek. Opět opakujeme stejné chyby a kráčíme vpřed průšvihu. Bohužel to vždy odskáče nevinný, nikoliv ten, kdo to posvětil. Tentokrát většinou hlasů našeho Ústavního soudu.

*

Jana Marková, zdroj, úvodní motto dodala redakce NR

4 12 hlasy
Hodnocení článku
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 2 měsíci

Jak se musí cítit opilec ráno ? Čím se to vlastně stane ? Ústavní soud sám sebe zpochybnil a nastavil kurs pro idioty.

oldo
oldo
před 2 měsíci

Konečně jsem se dočkal,mohu se zmalovat a jít na dámy i s gulama!Ještě mě napadlo,konečně se jasně potvrdilo, jaké jsou feministky kr-vy.

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Ústavní soud sice protiústavné okradl důchodce, aby měl Fiala peníze na zbraně pro Zelenskeho a nekonečné vraždění mohlo pokračovat, nicméně kompenzoval jim to tím, že z důchodců se můžou stát důchodkyně. A naopak. Něco na způsob filmu “Pane, vy jste vdova”, ale bez operace.

Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Náš Protiústavní soud, je spolek hňupů.

cablik
cablik
před 2 měsíci

Bohužel ti co byli dosazeni k moci se snaží vnutit Čechům všechny ty jejich zhovadilosti. Mno nic většina lidí je normální a takové blbosti nepřijmou

dedous
dedous
před 2 měsíci

Dobrý večer všem lidem dobré vůle, zažil jsem za svůj život hodně hovadin ale to, co se děje za poslední dva roky nemá obdoby. Kdy si zlegalizují pedofílii je asi jen otázkou času. Snad lidi dostanou rozum a zbavíme se těchto zhovadilostí a tĕch, kteří je vymýšlí. Bůh snámi.

spartak
spartak
před 2 měsíci

Většina společnosti si neuvědomuje, že velkou tolerancí k magorům apod. vlastně ničí i svůj obraz. Děkuji komunistům,že v roce 1989 předali moc dezolátům a tím se očistili od budoucnosti.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Olga Blecha Matušková kdesi povidala, že pohlaví si můžou americké děti vybírat už na ZDŠ. Osobně jsem přišel s návrhem aby si děti vybírali i svá jména sami.Co se pak rozčilovat na rodiče, když se jim jejich jméno nelíbí…Jinak politiky máme zcela jistě vyvedeny pouze ve dvou pohlavních Č + P, fuj…

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Politici vedou lidstvo k naprosté degeneraci. Kdo tohle přivede zpět do normálu…!?

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Mr. SEX!

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Za bývalého režimu by tahle změna pohlaví (bez operace, jen díky úřednímu razítku) měla cenu. Kdyby se mladý muž označil ze ženskou, nemusel by strávit na vojně povětšinou dlouhé dva roky. Anebo by pak uložili i těmto ženským nastoupit na vojnu a pak by se česká armáda skládala jenom z ženských.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle počkejte až půjdem na Rusa, jak se chlapy budou měnit. Budou mít své velitelky, Černochovou, Drábovou, Pekarovou…Ono by to za komunistů nebylo tak jednoznačné se změnit kvůli vojně. Za prvé někteří neodvedení chlapci na Moravě spáchali kvůli tomu i sebevraždu a navíc by měli pořádnou ostudu…

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Co vím, tak hodně mladých lidí z charty77 předstíralo duševní chorobu, aby nemuseli na vojnu. Např. zpěvák Jaroslav Hutka si i podřezal žíly. Nebo jim nějaký známý psychiatr určil psychiatrickou diagnózu znamenající modrou knížku. A jinak copak Morava…nejlepší je to v tomto ohledu na Ukrajině. Děvčata tam vždy požadovala, aby mladíci šli na vojnu, přičemž… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 2 měsíci

Trochu zjednodušeně. Osobně bych pohlaví nikdy měnit nechtěl, a duševní Rubikovu kostku řešit nemusím. Nicméně jako mladý praktik i teoretik jsem s holkami řešil jednu záhadu. Říkával jsem, že bych na jednu noc mohl být i ženskou, abych věděl, jaké to je i z druheho břehu. Takříkajíc. A nesmělo by to být v době Čapajeva. Tehdy všichni věděli,… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

Kdyz se bude nekdo ve 20 citit jako duchodce,daji mu duchod? Kdyz je jedno s cim se clovek narodil,musi byt jedno i kdy…rozdil je jen v tom,co chteji podporovat,nebo prosazovat

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Zajímavý směr úvah. A co vládní kopalice NATO-OcTAN?