Že vám není hanba! Mašek se pustil do ministra Rakušana

Lékař a poslanec za hnutí ANO Jiří Mašek se pustil do ministra vnitra Víta Rakušana (STAN) a vyčetl mu neustálé rozdmýchávání nenávisti, nálepkování a urážek v naší společnosti.

“Pane Rakušane! Nenávist, zloba, urážky, nálepkování, označování za populisty a extremisty. Nic Vám to neříká?

Ti, kteří mají náhodou jiný názor, jsou chcimíři, dezoláti, ruský švábi apod. Nic Vám to neříká?
Vyvěšování pytle s mrtvolou na budově ministerstva, vyhrožování opozičnímu politikovi ze střechy ministerstva. Nic Vám to neříká?

Atentát na předsedu legitimní vlády… a není v tom politika? To jste se fakt už zbláznil? Myslíte si, že se vše ututlá jako při střelbě na fakultě? Že vám není hanba.
Politická diskuse by měla být vedená s respektem k různým názorům, bez násilí a hrozeb. Atentát na jakéhokoli politického lídra nebo násilné hrozby jsou zcela nepřijatelné a měly by být důrazně odsouzeny a vyšetřeny.
 
Psali jsme:
Zeman označil Evropskou unii za bezpečnostní riziko

Každý má právo vyjádřit svůj názor, ale mělo by to být učiněno způsobem, který neohrožuje bezpečnost ostatních. Nikdo by se neměl cítit vyloučený nebo ohrožený kvůli svému názoru. TEČKA! Už dávno byste neměl být ministr VNITRA!” okomentoval počiny ministra vnitra Víta Rakušana poslanec Mašek (na snímku).

*

Zdroj: prvnizpravy.cz

4.7 15 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Rakušan je zcela normální, ale jen když k tomu dodáte slovo – nepřítel českého národa !

Primak
Primak
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Hokarc

Nedělal on instrukci někde ve škole, že Putina nutno odpravit? I když to asi nebylo jen z jeho hlavy…

oldo
oldo
před 2 měsíci

To se strejda z ANO probudil brzy,zavřeným webům, zavírání lidí,vyhazování lidí z práce,z komunity a to nadávání je tady už dva a půl roku.Většina jeho soudruhů z ANO tomu tleská nebo drží husu.Jeden z největších rozsévačů té nenávisti je kolega Babiš s jeho vykulenýma očima a třesoucím se hlasem při lhaní o Vrběticích,s jeho poskakováním po CIA a vyhošťováním diplomatů RF. Že… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Asi to máš také jako ropuša v hlavě přibrzděné.
Přečti si co a jak jsi napsal.
Já se Babiše nazastávám ale nemohu fandit ani tobě.

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Nic mu to neříká. Je to infantilní nevychovaný spratek s pokřiveným charakterem, má li vůbec nějaký. Tvor bez empatie. Nevím, jestli si Rakušan zaslouží více opovržení, nebo soucitu.

cablik
cablik
před 2 měsíci

Přesně tak tito prokazatelní západní poskoci uráží normální Českou většinu cizí národy a jejich představitele extrémistický a nenávistný liberál střílel.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

Tihle lide nam znicili i ty zbytky duvery v politiky