Noční vlci 26. 4. 2015 – Polsko

Alexandr “Chirurg” Zaldostanov bude Noční vlky sledovat z povzdálí,
protože se dostal na soupisku nežádoucích v naší demokratické EU
(je nám nebezpečný především vysokým stupněm svobodomyslnosti)

26. 4. 2015, Petr Ďoubalík, zdroj: YouTube a Vesti24 (Rossija1), foto RT, video

aktualizace 15:00

Noční vlci vyrazili na trasu, při které chtějí uctít památku všech, kteří bojovali proti fašismu ve 2. světové válce. Jak se jim pojede a zda vůbec dojedou – to bude hodně vypovídat o nás samých. Jak se podařilo zdemolovat naši paměť, jak až dokážeme být nevděční, jak hluboko jsou spuštěna stavidla lidské agresivity… Ještě včera jsem si říkal, že to asi není dobrý nápad a měl jsem velké obavy o bezpečnost motorkářů. Vždyť srážka s nenávistným blbem vždy tak bolí!


A naše lžimédia přidávala pod kotel usilovně! Zdálo se, že akce nemůže proběhnout. Že je snad proti všem pozemským zákonům, nařízením, dobrým mravům, a hlavně: není v silách žádného úředníka vybavit potřebná povolení. Podle zásady “když se nechce, nejde nic”. O to příjemnější je jedna z prvních zpráv: Noční vlci jsou v Polsku, dokonce je doprovází místní policie, polští bikeři a vítají polští veteráni a zdaleka nejen ti. Dosti slov, zde je krátké video:

Díky komentáři jednoho čtenáře přidávám ještě jedno video ze včerejška, pro dokreslení představy o akci. Je na něm zachyceno “několik” projíždějících motorek: