“Člověk v tísni” na Majdanu


23. 1. 2014
Česká neziskovka Člověk v tísni se na svých stránkách pochlubila, jak pomáhá demonstrantům na Majdanu. Účastní se také České ministerstvo zahraničí.


Pod fotografiemi přidali zajímavé popisky, jeden praví: “Hlavní pomoc mířila táboru demonstrantů ze Zakarpatí.” zde

Zakarpatí je přesně ta oblast, kterou se Západní revoluční hnutí snaží oddělit od Ukrajiny, aby ovládlo ruské trubky mířící do Evropy. Tohle bylo řečeno také 21.srpna veteránem ukrajinské rozvědky Sergejem Razumovskym, který mimochodem začal shánět dobrovolníky pro rusko-ukrajinský oddíl na boj v Sýrii na straně syrské vlády. Razumovsky ve svém článku v ruských novinách “Nový Region” prohlásil, že USA mohou hranici Ukrajiny s Maďarskem, Zakarpatské oblasti, vytvořit nový stát. Zakarpatskou oblastí prochází do Evropy ruský plyn a loutková vláda by tím pádem ovládla dodávky ropy do Evropy přes rumunskou společnost SC Evergreen Robusiness. V čele této vlády by měl být jistý Viktor Baloha, který býval šéfem prezidentské kanceláře Viktora Juščenka.

Ať už to zní šíleně nebo ne, budoucí rozpad Ukrajiny kdysi předvídal dnes už zesnulý Jiří Dienstbier. zde

Přítomnost Člověka v tísni na Majdanu opět dokazuje, jak se České ministerstvo zahraničí účastní ukrajinských protestů. zde Na náměstí Majdan se také objevil bývalý ministr zahraničí Karel Schwarzenberg a dočasný ministr zahraničí Pavel Kohout. Oba dva tak na tyto aktivity sypali peníze daňových poplatníků. Aktivity Člověka v tísni jsou placeny Českým ministerstvem zahraničí.