Prapor “Krym” vytvořený z islamistů, utrpěl u Ilovajsku vážné ztráty

  2. 9. 2014 / zdroj
Batalion “Krym”, který byl zformován z islamistů, utrpěl pod Ilovajskem vážné ztráty. Jak se můžete dozvědět ze sociálních sítí, na poli zůstaly “hory mrtvol” a desítky padly do zajetí. Známý ruský islamista Roman Silantijev při komentování této zprávy řekl, že je to dobrá zpráva v smutném výročí Beslanu” 1/

“Nedlouho žilo tohle trestající děcko Mustafy Džemiljeva, Refata Čubirova a Igiora Kolomojského. Nejedna setnina wáhabitů našla svůj hrob pod Ilovajskem a za to domobraně od ruských islamologů velký dík – vždyť se jim podařilo za tři dny zlikvidovat víc teroristů, než ruským zvláštním službám za celý rok.”- řekl profesor Silantijev.

Roman Silantijev naznačil, co se stalo “fanatickým zástupcům celosvětového chalifátu”, “měli tu čest s vámi a víc jich už v Rusku nebude. Doba kompenzací se naplnila.”

Na stránce praporu “Krym” na internetu se oznamuje, že jeho páteř tvoří “představitelé krymských Tatarů a ukrajinští muslimové”, kteří za svůj konečný cíl mají návrat na Krym.

– – –
1/ v Beslanu islamisté přesně před 10 lety zmasakrovali  při protizásahu ruských bezpečnostních sil žáky a zaměstnance místní školy