Zbláznila se alternativní média, nebo Čulík osobně?

Květa Pohlhammer Lauterbachová
26. 10. 2014   e-republika
Tak Česká “alternativní” internetová média se konečně zbláznila, tolik výkřik páně Čulíka. Tento mediální manažer konečně přestal usilovat o nezávislost a hledání pravdy a napadl nezávislá média jako jeden blok.

Dne 24. října uveřejnily liberijské noviny Daily Observer zprávu, že ve vesnici Schieffelin na pobřeží Libérie byl chycen muž, který se pokoušel nasypat do studny formaldehyd. Muž šel v deset hodin dopoledne ke studni s jakousi lahví naplněnou práškem a vesničané si toho všimli a chytili ho. Přiznal se, že je zaplacen za to, aby otrávil studnu a také řekl, že není jediný. „Je nás mnoho“, agenti jsou najatí ve městech Harbel, Dolostown, Cotton Tree a jiných obcích.

Další informace z Daily Observeru se týkaly podezření, že existují lidé převlečení za pracovníky Červeného kříže, kteří dělají kampaň a jezdí s tzv. “očkovací látkou” po vesnicích. To by si mohl pan Čulík dohledat sám, anglicky snad ještě umí. A také by si mohl zjistit, co je pravdy na informaci, že v Bessonville mělo údajně zemřít po jedné očkovací akci 10 dětí. To se stalo v Sýrii při naprosto zavedeném očkování WHO proti příušnicím, při kterém zemřelo 34 dětí. Pracovník prý omylem vyměnil v lednici vakcíny za jinou látku, a tak děti zabil. Jenže očkování WHO bylo prováděno z turecké pobočky WHO, ale bylo pod záštitou Asadovy vlády a děti byly zabity pouze v územích povstalců, kde vládne radikální islám. Zpět k Libérii. Je známo, že formaldehyd vyvolává podobné symptomy jako ebola. Rodiny zemřelých, kterým byla navrácena těla sdělili deníku Daily Observer, že mrtvým byly odňaty některé orgány. A tak vzniká podezření na obchod s lidskými orgány. Jistěže uvedená fakta vysvětlit i jinak, orgány byly pravděpodobně vzaty kvůli pitvě. Jenže jsme v Africe a v zemi, která má za sebou děsivé občanské války a stejně děsivou západní kolonizaci. A slušný novinář by o těchto faktech měl alespoň napsat, než začne kolem sebe kopat a plivat.

Před rokem bylo objeveno americkou těžební společností YYDMC v regionu Cape Mount v Sierra Leone obrovské naleziště diamantů. Hned poblíž byla vydupána ze země centra pro boj s ebolou, konkrétně v Sinje, Grand Cape Mount County, Tubmanburgu, Bomi County. A později vypukla skutečně strašlivá epidemie v Libérii. To vše v okolí, kde byly objeveny diamanty. Navíc nezávislá média zveřejnila obsah zablokovaných webových stránek z tohoto regionu a nebyla to ghanská zdravotní sestra, jak uvádí Čulík. Onen muž jménem Nana Kwame, který musí být podle jeho britské angličtiny vzdělaný člověk, uvádí podobné souvislosti a píše, že pouze očkovaní lidé onemocněli. A že jde o to, zlomit odpor stávkujících dělníků pracujících v diamantových dolech, aby se opět mohl rozběhnout narušený export diamantů a zlata a s puškou u hlavy pod záminkou boje s ebolou může být odpor zlomen.

Také jste kroutili hlavou, že USA posílají do Libérie až 4000 vojáků a Britové 3000? To mají proti ebole bojovat vojáci s kulometem? Proč tyto země neposlaly především zdravotnický personál a malý kontingent vojáků na jejich ochranu? V našem článku Ebola, pád trhů a nevyhnutelní zachránci lidstva jsme psali o ekonomických zájmech nutně spojených s touto epidemií. A také jsme napsali, že malá Kuba poslala do stejných oblastí kolem 50 lékařů a zdravotnický personál.

V této souvislosti existuje ještě jeden zajímavý článek zveřejněný v All Africa. V něm se uvádí, že Libérie přichází o miliony dolarů kvůli ilegálnímu obchodování a vývozu zlata a diamantů. A píše se zde toto.

Vzhledem ke zranitelnosti sektoru nelegálních obchodníků a horníků, devastaci nerostných zdrojů a nebezpečím spojených s neschopností efektivně regulovat tuto činnost, OSN uvalila sankce na export a na těžbu liberijských diamantů, dokud nebudou splněny nařízené požadavky ohledně certifikace.

Takže OSN zakázala těžbu diamantů v Libérii, dokud nebudou splněny určité podmínky pro řádnou certifikaci. Tyto podmínky zajisté splní bez problémů vojáci z USA a Velké Británie. Velká Británie má své zájmy v této části světa také, jak je vidět z její vojenské účasti. Jednotlivec nakažený ebolou pro zájem státu nehraje žádnou roli. To jsme viděli a stále vidíme v lokálních válkách na Blízkém východě, v koncentráku na Guantanámu, v mučení léta prováděném USA, Velkou Británií a jejími spojenci, kteří si všichni dohromady říkají “demokraté”.

Navíc existuje barbarská neomalthusiánská teorie, tvrdící, že se lidstvo přemnožilo a je potřeba redukovat počet obyvatel na zeměkouli. A tato teorie se tiše stala součástí agendy elit. Jeden z teoretiků a plánovačů genocidy a proslulý eugenik sedí jako vrchní poradce přímo v Bílém domě. Jmenuje se John Holdren. Projděte si jeho životopis na Wikipedii, a zejména jeho raná díla. Že by opustil linii pomýlenosti svého mládí? Jeho knihu komentuje Webster Tarpley, konzervativec, kterého označují mainstreamová media za konspirátora. Najděte si čas a poslechněte si ho.

Neobvyklá aktivita v centrech FEMA od roku 2013 v přípravě na vypuknutí pandemie „eboly“, či jak se tato nemoc nazývá, však nenechává nikoho na pochybnosti, že se jen tak této Obamou nazvané „nejvyšší hrozby pro lidstvo“ nezbavíme. A koneckonců již včera byl vyhlášen výjimečný stav ve státě Connecticut. Zatím hlásí New York jedno onemocnění. Epidemie v USA ještě nevznikla, ale již je vyhlášen výjimečný stav. Někdo asi potřebuje odstranit zbytky demokracie, tak se mu epidemie hodí. Ale otázek i na Světovou zdravotnickou organizaci a OSN zůstává nezodpovězených ještě příliš mnoho.

Čulíkovo médium se už dávno stalo součástí mainstreamu. On to ví, a také dobře ví, že my z nezávislých webů to víme také. Tak hodně štěstí na plavbě v Titaniku!

– – –

Související články (1)
Ebola, pád trhů a nevyhnutelní zachránci lidstva
Západní novináři manipulují dokonce i únosy a vraždy svých kolegů
Google zrušil účet ANNA News na Youtube
Švýcaři se nepřipojí k sankcím EU vůči Rusku
Co chce Rusko na Ukrajině a proč to má smysl

Související články (2)
Válka v Mali prakticky bez výstřelu
Hledej uran, najdeš francouzskou armádu v Mali a v Nigeru
Pohřeb Mandely, kolektivní exorcismus krvavé paměti Západu
Americká armáda chce trvale zůstat v Africe
ICC a EU mají problém autority plynoucí z dvojího metru