Prezident disident Miloš Zeman. Bojuje za svobodu ČR. Zaslouží si naši podporu.

Fanda Anon
7. 12. 2014 Zvědavec
V srpnu 1989 byl v časopise Technický magazín uveřejněn článek, ve kterém Miloš Zeman kritizoval tehdejší špatné řízení společnosti. Následně v televizi v Hospodářském zápisníku poukázal na zaostávání našeho státu vůči nesocialistickým zemím. Za toto byl vyhozen ze zaměstnání v Agrodatu. V současné době, když otevřeně vyjádřil svůj názor na situaci na Ukrajině, usilují jeho odpůrci o jeho odvolání z prezidentské funkce. Obě tyto situace, které od sebe dělí 25 let, mají překvapivě mnoho společných rysů:
V obou případech stojí za snahou o odvolání Zemana servilní přisluhovači cizích mocností. V obou případech mají Zemanovi odpůrci na své straně oficiální média, dříve ovládána KSČ, nyní vlastněna těmi, kdo mají vazbu na Ameriku nebo proamerickou EU.


Obě tyto mocnosti chtějí nebo chtěly ovládnout svět – podle americké vojenské doktríny si USA osobují právo zasáhnout silou kdekoli ve světě, kde jsou ohroženy jejich zájmy – Sovětský svaz vedený komunisty měl také velké cíle, neměl však prostředky.
V obou případech mají Zemanovi odpůrci na své straně oficiální média, dříve ovládána KSČ, nyní vlastněna těmi, kdo mají vazbu na Ameriku nebo proamerickou EU.
V obou případech na Zemanově straně stojí neoficiální média, tehdy Svobodná Evropa, nyní Zvědavec, Protiproud, atd.
V obou případech toto vystoupení vyžadovalo obrovskou odvahu, když však sledujeme, jak USA válčí pro své zájmy po celém světě a jak se chovají ke svým odpůrcům (Miloševič, Saddám Husajn, Kaddáfí, Janukovič, Orbán), je situace dnes daleko horší.

USA systematicky obkličuje Rusko vojenskými základnami. Naposledy vybudovali 2.největší vojenskou základnu v uchváceném Kosovu,které pomocí 78 dní trvajícího bombardování vyrvali Srbsku,ačkoliv se jedná o historické území Srbska a před bombardováním tam bylo 90% kulturních památek srbských. Kdo má ještě nějaké iluze o USA, ať se podívá na dokument Uloupené Kosovo,který natočila Česká televize v roce 2008, je uložen na youtube. Přitom Rusko se svými 8% vojenských výdajů ve srovnání s vojenskými výdaji NATO nepředstavuje žádnou hrozbu.

Miloši Zemanovi není lhostejný osud České republiky. Každý měsíc přispívá třetinou platu na snížení státního dluhu, bohužel Sobotka ani Kalousek, kteří jako ministři financí nadělali největší dluhy, jeho příklad nenásledují. Za zmínku stojí i názor bývalého krále českého podsvětí kmotra Mrázka, který shromažďoval ve svém archívu informace o významných politicích a o Zemanovi v  odposlouchaném rozhovoru prohlásil, že je absolutně neúplatný. Přitom je neuvěřitelné, jak cíleně se ho média snaží pošpinit. Cožpak mnozí z nás zapomněli, že to byl úspěšný předseda strany a úspěšný premiér, který nás dovedl do EU? A navíc nyní svým nebojácným chováním vůči USA dodává odvahu i těm představitelům EU, kteří sice vědí, že krizi na Ukrajině vyvolaly a sponzorovaly Spojené státy, ale bojí se otevřeně vystoupit proti nim. Vždyť pro Zemana by bylo mnohem pohodlnější nestarat se o agresívní USA a užívat si funkci. Místo toho bojuje za svobodu České republiky proti médiím a proti obrovské přesile, která má neomezené finanční možnosti. Obdivuji jeho ideje a myslím si, že si zaslouží naši podporu.