Nejsem Charlie

The Saker
12.1.2015 Zvědavec
Dobrá, řekněme si to. Nejsem muslim. Jsem proti terorismu. Dokonce nepodporuji ani trest smrti. Nenávidím takfirismus. Jsem proti násilí jako prostředku prosazování politických nebo etických záležitostí. Plně podporuji svobodu projevu, včetně kritického projevu a humoru.
Ale dnes ráno zcela určitě nejsem Charlie.


Vlastně jsem znechucen a dělá se mi zle z předvádění kolektivního pokrytectví u vraždění ve Francii. Zde je proč:
Charlie Hebdo na Darwinovu cenu

Lidé v Charlie Hebdo si o to říkali. Toto jsem o nich napsal v září 2012, když uveřejnili své slavné karikatury proroka Mohameda: „Ptáte-li se mne, jsou hodny Darwinovy ceny. Skvělý „genofond“ francouzské „kaviárové levice“ naléhavě potřebuje jistou očistu.“ Dnes si za těmito svými slovy plně stojím.

Dovolte mi se vás zeptat: co by znamenalo, řekněme, dáchnout si na železničních kolejích? Nemusíte s „vlakem“, který vás přejede, souhlasit, ale on vás přesto přejede, že? A co dáchnout si na kolejích záměrně? Abyste dokázali, že vlak je špatný? Abyste se mu postavili? Abyste si z něj udělali legraci? Nebyl by to vrchol stupidnosti? A přesto je to „doslova“ to, co udělal Charlie Hebdo. Dokonce bych tvrdil, že tak si Charlie Hebdo vydělával své peníze, navážením se do „muslimského vlaku“, který ho přejel. Myslíte, že přeháním? Tak se podívejte na karikatury, které jeden z lidí, kteří byli včera zavražděni, právě uveřejnil. V textu se píše: „Zatím žádný terorista ve Francii neútočí – počkejte, máme čas do konce ledna, abychom vám poslali blahopřání.“ Šílený človíček zobrazený na kresbě si balí Kalašnikova a má na sobě afghánský „Pakol“ – to je typický „šílený muslim“ světa Charlie Hebdo. Stupidní vybízení…
„Plivání lidem do duše“

V ruštině existuje jeden výraz: plivnout někomu do duše. Zde je plně na místě. Muslimům na celém světě to bylo jednoznačně jasné. Berou rouhačské urážení velmi, velmi vážně, stejně jako jméno proroka a korán. Pokud chcete muslima opravdu urazit, zesměšněte jeho proroka nebo jeho posvátnou knihu. To není vůbec žádným tajemstvím. A když Charlie Hebdo uveřejnil své karikatury proroka a když ho zesměšňovali záměrně hrubým a provokativním způsobem, věděli, co dělají: velmi záměrně hluboce uráželi 1,6 miliardy muslimů na celém světě. Ach, zmínil jsem, že v islámu je rouhání zločinem trestaným smrtí? No, ukazuje se, že z těch 1,6 miliardy muslimů se tři rozhodli vzít spravedlnost do svých rukou a zabít velmi záměrně rouhačské Francouze. Nemusíte být muslimem, nebo schvalovat trest smrti za rouhání, abyste pochopili, že to bylo nevyhnutelné a že to nemá nic společného s islámem coby náboženstvím. Urazte jakoukoliv skupinu o velikosti 1,6 miliardy a dříve či později se najde 1-5 lidí ochotných použít násilí, abyste za to zaplatili. To je statisticky nevyhnutelné.
Jsou si některé oběti rovnější, než jiné?

Takže 12 úmyslně „do duše plivajících rouhačů“ bylo zavražděno a celá Francie je v hlubokém smutku. Média na celém světě odvádí tak vynikající práci, když to prezentují jako planetární katastrofu, že mnoho tisíc lidí na celém světě říká „jsem Charlie“, lká, zapaluje svíčky a „odvážně“ se bere za svobodu projevu.

Faktem je, že anglo-sionisté pečlivě a láskyplně vychovávali, organizovali, vyzbrojovali, financovali, cvičili, vybavovali a dokonce řídili takfiristické pomatence po desítky let. Od války v Afghánistánu po dnešní Sýrii byli tito vražední psychopati pěšáky anglo-sionistické Říše po desetiletí. Ale evidentně se nikdo nezajímá o jejich oběti v Afghánistánu, v Bosně, v Čečensku, v Kosovu, v Libyi, v Kurdistánu, v Iráku nebo jinde. Tam jsou tito vrazi a požírači srdcí „bojovníky za svobodu“, kteří mají plnou podporu. Včetně podpory stejných médií, která dnes lkají kvůli Charlie Hebdo. V západním étosu jsou si evidentně některé oběti rovnější, než jiné.

A kdy naposledy někdo v Evropě uronil jedinou slzu kvůli každodennímu vraždění nevinných lidí na Donbasu, jejichž vraždění je placeno a přímo řízeno západními režimy?

Jak moc blbí si myslí, že jsme?

A pak toto. Dokonce i uslintaný debil věděl, že Charlie Hebdo je primárním cílem tohoto druhu útoku. A slibuji vám, že francouzští poldové nejsou uslintanými debily. Avšak, z nějakého důvodu, nebyli toho dne nikde k vidění. Pouze dodávka se dvěma (nebo jedním) poldy byla zaparkována poblíž (sotva opatření na ochranu proti terorismu) a jeden nešťastný polda byl zastřelen a pak popraven ranou z AK do hlavy, když žadonil o milost. Je to to nejlepší, co francouzský stát dokáže?

Sotva.

Takže co se tu děje? Řeknu vám to – 1% elity EU nyní na těchto vraždách staví, aby podniklo rázná opatření proti vlastní populaci. Sarkozy se již setkal s Hollandem a oba souhlasili, že je třeba aplikovat novou úroveň neústupnosti a ostražitosti. Nesmrdí to francouzským 9/11?

Takže ne, zcela určitě nejsem dnes ráno Charlie a znechucením nemám slov co se týká obscénnosti předvádění naprosté „solidarity“ se skupinou „kaviárových levičáků“, kteří si vydělávali pliváním miliardám lidí do duše a pak je vyzývali, aby s tím něco udělali. A nemám naprosto žádné iluze co se týká faktu, že cui bono jasně naznačuje, že francouzský režim to vše buď zorganizoval, nebo to, přinejmenším, umožnil, a vše to maximálně politicky využívá.

Ale především jsem znechucen všemi těmi, kteří se té šaškárny účastní a bedlivě se vyhýbají pokládání správných otázek ohledně toho všeho. Myslím, že ti všichni jsou opravdu „Charlie“.

Já ne.