Boris Němcov obětován pro zahájení barevná revoluce? Boris Němcov byl zrádce Rusů v každé fázi své kariéry

Němcov s Billem Clintonem

Scott Creighton
5.3.2015  Zvědavec, originál

Pamatujete na vraždu Alberto Nismana v Argentině? Obětovávají sionisté své poskoky v zájmu věci? Západní média, zoufale se snažící démonizovat Vladimira Putina a Rusko obecně, oslavují Borise Němcova jako „charismatického vůdce opozice“ a „reformátora“ starého sovětského státu.

„Obdivoval jsem odvážnou Němcovovu oddanost boji proti korupci v Rusku. Němcov byl neúnavným zastáncem své země, který usiloval pro své spoluobčany o práva, na která mají všichni lidé nárok.“ Obama

Hrdina sejmut. Sem s barevnou revolucí!

Po pravdě však Boris Němcov vsadil svoji kariéru na pomáhání Západu neoliberalizovat různé země bývalého sovětského bloku, jako Ukrajinu po oranžové revoluci, a dokonce pomáhal vést „liberalizační“ proces v Rusku během vlády nenáviděného Borise Jelcina.

Krátce po oranžové revoluci, jak byly volby a řada protestů na Ukrajině označeny, Juščenko jmenoval Němcova ekonomickým poradcem.
V listopadu 1991 byl Němcov jmenován guvernérem regionu Nižnyj Novgorod. Byl znovu zvolen na toto místo v prosinci 1995. Jeho funkční období se vyznačovalo zaváděním rozsáhlých chaotických volně-tržních reforem, které si získaly přezdívku „laboratorní reformy“ pro Nižnyj Novgorod a vedly k výraznému ekonomickému růstu regionu. Němcovy reformy si získaly ocenění britské premiérky Margaret Thatcherové, která navštívila Nižnyj Novgorod v r. 1993 (Činajeva 1996, 37). Wiki

Jeho život byl zasvěcen službě institucím jako MMF, Světová banka, EU a National Endowment for Democracy (když se pokoušely před ne tak dlouhou dobou o barevnou revoluci v Rusku). Bez důkazů tento muž obvinil separatisty na východní Ukrajině ze sestřelení letu 17 a řekl, že za to musí být všichni zabiti.

Boris Němcov byl v podstatě zrádce Rusů prakticky po celou svoji kariéru. Kdysi byl považován za náhradníka Jelcina, kvůli veškeré své práci, kterou vykonal při neoliberalizování země až do trosek, a měl se stát ruským Philippem Pétainem (hlavou vichistického francouzského státu), či Arthurem Neville Chamberlainem (britským premiérem – usmiřovačem).

Západní média (neokonzervativci a falešní demokraté /alias Washingtonský konsensus/) vás nutila věřit, že vše skončilo v onu noc, kdy někdo vyskočil z auta a střelil hrdinského Němcova 4 krát, zatímco Ukrajinka, se kterou kráčel, to sledovala. Nic se jí nestalo. Zde je obrázek té ženy.

 Vrazi ušetřili přítelkyni, 23-letou. 55-letý Němcov byl ženatý a otec 4 dětí

Prostitutka
(Titulek “prostitutka” je zavádějící. Nejde o prostitutku, jde o 23letou modelku Annu Durytskou z Ukrajiny. Poznámka editora Zvědavce)

Tito „profesionálové“ nechali jediného očitého svědka útoku bez sebemenšího škrábnutí? Oficiálně tento „opoziční vůdce“ získal podporu asi 1% hlasů veřejnosti, zatímco Vladimir Putin se v současnosti těší nejvyšší podpoře lidí za svoji kariéru, asi 86%.

Je to jako tvrdit, že mravenec vede „opozici“ vůči tygrovi.

Dva dny před svoji vraždou Němcov oznámil, že dnes se bude konat pochod. Označil ho jako shromáždění všech členů opoziční strany v Rusku, kteří se sejdou, aby se postavili „Putinově válce“ na Ukrajině a protestovali proti ekonomické „krizi“ v Rusku.

Nazval to Jarní pochod, či „ruské jaro“, a nevypadalo to na příliš velkou účast, obzvláště když vezmeme v úvahu proti-ruské nálady, které tento chlápek vylučoval z každého póru svého těla.

Ale teď má „ruské jaro“ vlastního připraveného mučedníka.

Zde je další zajímavá poznámka: slečna, která byla s Němcovem, je čirou náhodou Ukrajinka. Zamyslete se nad tím na chvilku.

Někdo musel dát vrahům vědět, kde bude, nebo dokonce zajistit, aby šel v tu noc na onen most. Myslí ještě někdo na to, jak to přichystali na Dominiqua Strauss-Kahna?

„Není pochyb, že tento zločin byl pečlivě naplánován. Místo a načasování vraždy na to ukazují také. Při vyšetřování se zjistilo, že Boris Němcov šel se svoji přítelkyní do svého bytu, který se nachází blízko místa vraždy. Organizátoři a popravčí evidentně znali jeho trasu,“ řekl novinářům Vladimir Markin, mluvčí vyšetřovacího výboru. RT

Muž MMF na Ukrajině, Petro Porošenko, o Němcovovi řekl, že je fašistickým „mostem“ Ukrajiny do Ruska.

Porošenko dnes řekl, že Němcov měl nějaké tajné důkazy, dokazující, že ruská armáda vtrhla na Ukrajinu. Evidentně s neviditelnými tanky a raketomety, které naše špionážní satelity nemohou vyfotit.

„Řekl, že (Němcov) má odhalit přesvědčivé důkazy o zapojení ruských ozbrojených sil na Ukrajině. Někdo se toho velmi bál… Zabili ho,“ ‘Prasenko’ Porošenko, dnes.

Samozřejmě, stejně jako u těch šesti „ruských pasů“, kterými mával jako „důkaz“, že jeho země byla napadena, nenabídl Prasenko žádný skutečný důkaz pro své tvrzení. Jen to řekl, když si to vycucal z prstu. Samozřejmě, že to západním médiím, jako Reuters a Huffington Post, stačilo, aby to uveřejnila.

Když to říká Prasenko, musí to být pravda.

Komukoliv, kdo tomu věnuje pozornost, připadá, že je Porošenko ochoten udělat cokoliv, aby si udržel kontrolu nad svým fašistickým loutkovým režimem v Kyjevě, kdy proti-porošenkovské nálady jsou nyní velké, dokonce i v pozápadněných částech jeho země. Nemůže přimět lidi, aby nastoupili na mobilizaci, ačkoliv je povinná, a stále více lidí se vyjadřuje proti NATO podporované neoliberální vládě, kterou Barack Obama dosadil do země před ne tak dlouhou dobou.

Lidé na východní Ukrajině, a nyní stále více lidí také na západě, jak se zdá, tíhne směrem k oněm 86% populace Ruska.

A „bum“… někdo přijde a obviní Putina z vraždy odrovnaného stárnoucího „vůdce opozice“ v Moskvě. A nechají tam ukrajinskou holku stát, bez škrábnutí, jako jediného očitého svědka. Hmmmm.

Je spousta stran, které by z této rány měly prospěch. A ze všech nejmenší by měl Vladimir Putin. Samozřejmě, že západní média si nemohou dát dvě a dvě dohromady, opět. Ani neočekávají, že vy budete schopni tak učinit. Ale zde to máte.