Itálie zažila opravdu šok

Jaroslav Furman
15. 6. 2015  (diskusní příspěvek pod článnkem na www.outsidermedia.cz)
Po dnešní pravidelné relaci na skype s dcerou v Itálii jsem se přinutil i přes tropické vedro k tomuto sdělení.V milánském metru se dostal kontrolor jízdenek do kontaktu s cestujícími,kteří nejen že neměli jízdenku,ani doklady,ale vytáhli mačetu a usekli tomu kontrolorovi ruku!! V metru! 


Tu ruku tomu chudákovi naštěstí stačili zase přišít,ale psychologicky došlo k mnohem většímu maléru. Lidé si uvědomili spojitost zahraniční politiky Spojených států a jejich evropských maňásků s prudce se zhoršujícími podmínkami pro jejich život a život jejich dětí.

A podle znalců situace na Sardinii,kde se uprchlíci vzbouřili a přepadli autobusy ,jimiž měli být dopraveni do nějakých zařízení pro nelegální imigranty,dojde zřejmě velmi brzo k malé válce proti imigrantům,po které zřejmě silově zasáhnou i postižené komunity jinde na italském jihu. Oni totiž už pochopili,že jim vláda není schopna a ani nechce pomoci.  

Pánové Brzezynski, Cheyney, Perl a další spolu s krvavými dámami Clinton, Madlou z Prahy, Nuland či KΞndolizou si mohou mnout ruce. Přesně tam mířila jejich politika arabského „jara“,přesně to nyní budou nejen americké,ale i evropské starosti a dolar zase ještě na chvilku přežije,ovšem na účet evropských středních vrstev.