Pane šéfredaktore …

Václav Princ
13. 8. 2015  do redakce přišlo mailem

Zasílám foto z mého mobilu. Je již téměř půlnoc a lidi tady kolem mají strach. V čem žijeme? Nedovedete si to ani představit. To se musí zažít. Do rána nebudeme spát. Fotky jsou v příloze. Václav Princ

Tak zněl úvod mailu, který nám dorazil v noci z 11. na 12. 8. 2015 do redakční pošty.

Od: xxxxx@seznam.cz
Komu: redakce.ceskobudejovicky@denik.cz
Datum: 11. 8. 2015 22:25:22
Předmět: Fwd: požár

Vážený pane šéfredaktore!

Když jsem byl u Vás asi před rokem a chtěl jsem s Vámi mluvit, nešlo to. V roce 2010 jsem kandidoval ve volbách do parlamentu za politickou stranu Občané.cz a inzeroval jsem v Deníku. Zveřejnil jsem foto obrovské skládky pneumatik a odpadu z procházky kolem vojenského prostoru v Hůrách pod Rudolfovem.

Tenkrát jsem sděloval voličům, jestli nechcete, aby to takto vypadalo v ČR, tak volte stranu ObčanéCZ.

A právě dnes a právě teď ve 21.30 hod, a dále do rána skládka rakouského odpadu v bývalém vojenském prostoru hoří. Na České Budějovice se valí obrovský černý jedovatý dým.

To je politika ČR! Nepořádek, neprávní stát, sdělovací prostředky nechrání občany, přisluhují mafiím, které ovládají politiku ČR.

Jsem z toho zděšený. Co bude dál? Tady ve Vrátě, kolem mého domu, je to právě jako na Václaváku, rozhlas hlásí nevětrejte. Ve vzduchu jsou jedovaté zplodiny. V bytě mám 28°C.

Mám pro Vás další zprávy o tom, jak pracuje současná byrokracie, parlament, policie, státní zastupitelství, které kryjí zločiny posledních 20 let. Už jste také o privatizaci Mototechny v Deníku před lety psali. Mototechna dnes neexistuje a její bývalé sklady jsou jen kilometr od současného požáru. Tím Vám chci sdělit, že je každý kilometr v této zemi v hrozné situaci. Jak dlouho budete sloužit současnému neprávnímu režimu?

Václav Princ