Americký plán na ovládnutí světa a český ministr narozený v USA. Martin Koller odkrývá motivace českých politiků v uprchlické krizi

Americký plán na ovládnutí světa a český ministr narozený v USA. Martin Koller odkrývá motivace českých politiků v uprchlické krizi18. 9. 2015   ParlamentníListy
 
Bezpečnostní analytik Martin Koller se pro ParlamentníListy.cz zamýšlí nad postoji českých politiků k současné uprchlické krizi. Obzvláště pozoruhodný je prý postoj Jiřího Dienstbiera, který si jako ministr bez jasně vymezených kompetencí stáhl uprchlickou otázku pod sebe. Koller v této souvislosti připomíná zázemí, z něhož vzešel.

Nedávno jsem v jedné internetové diskusi četl velmi realistický názor. Čtenář došel k závěru, že šéf hnutí ANO může v klidu mlčet. Vedení ČSSD zlikviduje svoji stranu samo. Snaha předsedy ČSSD a premiéra připomíná politiku prezidenta Beneše koncem třicátých let. Neustálá neplodná jednání, snaha o jakési domluvy či dohody, ustupování zlu a odvolávání se na evropské demokratické spojence. Výsledek známe všichni. Rozpad republiky, zabrání pohraničí Německem pod patronací demokratických spojenců a následný zábor zbytku Čech, Moravy a Slezska. Historik Klvaňa by to možná označil jako osvobození před ohrožením Sovětským svazem milovaným vůdcem. Vůdce miloval etnicko-sociální inženýrství, které vedlo k holocaustu a desítkám milionů mrtvých. Měl údajně jen jedno varle, současná německá vůdkyně nemá žádné, ale etnicko-sociální inženýrství prosazuje stejně nadšeně jako její předchůdce před více než sedmdesáti lety. Ten ovšem, na rozdíl od ní, nelezl do konce trávicího traktu americké politické reprezentaci. Proto i způsob likvidace Evropanů, tentokrát především Slovanů, je odlišný. Dříve se preferovaly okradení, plynové komory, pro ty lepší vystěhování na Sibiř. Dnes ožebračování a rozpuštění v islámské invazi. Smutné je, že ji v tom podporují i někteří čeští politici.

 
Zde je třeba jmenovat v první řadě Jiřího Dienstbiera, který je pravděpodobně jedním z největších zklamání v české politice. Přiznávám, že jsem ho dlouhou dobu podporoval i přes kritiku mnoha známých. Důvodem byl mimo jiné jeho otec, který jako čestný disident kritizoval zločiny NATO, především USA a Německa v Bosně a Kosovu. Syn velkého otce si pravděpodobně neuvědomuje, že lidská práva zde nejsou jen pro cizince, legální a ilegální imigranty, ale také pro většinu, kterou dosud tvoří domácí evropské obyvatelstvo. Ta většina mu cestou voleb pomohla i k postu zbytečného ministra a platí ho ze svých daní. Ministr předpokládá možnost převzetí až 15 000 ilegálů a jejich začleňování do české společnosti. K něčemu takovému přitom neexistuje jakýkoli důvod. Pokud jde o válečné běžence, mohou se vrátit a bojovat nebo se mohou vrátit po válce domů. Naprostá většina společnosti je zde nechce a pracovně jsou až na výjimky nepoužitelní. Nepotřebujeme žádnou perspektivní základnu problémů budoucích generací všeho druhu, bojovníky IS či saúdskou islamizačně-populační a propagandistickou úderku. Kdyby se předpokládaných až 18 miliard na jejich chov věnovalo vytváření pracovních míst pro naše občany, byly by rozhodně účelněji využity. Důvodem ministrova podivného jednání je možná i jeho americké občanství.
 
Právě USA prosazují takzvaný multikulturalismus cestou míchání ras s cílem eliminace původního evropského obyvatelstva. Začalo to právě na Balkáně. Pravděpodobně se opírají o názory svého oblíbeného ideologa Thomase Barnetta, který je hlasatelem nikým a ničím neomezené americké světovlády. Někteří evropští politici je v tom nadšeně podporují cestou takzvané politické korektnosti. Přitom celá korektnost není nic jiného než zamlčování pravdy s cílem ideologické manipulace, ničení evropských civilizačních hodnot, především vlasti, národa a rodiny. Výsledkem jsou lež, nespravedlnost a podpora ekonomického parazitování, místy i zločinu. Pokračování tvoří nesmysly jako rozhodnutí některých nizozemských politiků, že historická figurka Černý Petr doprovázející Santa Clause a rozdávající dětem dárky nemá být černá, ale barevně neutrální, tedy asi jaksi hnědá. Takže výsledkem amerického multikulturního etnicko-sociálního inženýrství má být pravděpodobně jakýsi evropský neutrální hnědoch.
 
Z hlediska přístupu k ilegálům roste polarizace společností ve většině evropských zemí. Realitu už nemůže zakrýt ani statečné zamlčování reality českými médii. Africké ilegály nechce většina obyvatel evropských zemí, mnohdy převážná většina. Tento fakt se ve všech zemích EU všemožně utajuje a popírá. Kdo má osobní kontakty do zahraničí, se o tom již přesvědčil. Přesto nás ČT, Novinky cz/Právo a jim podobné zdroje neustále informují o nadšeném vítání takzvaných uprchlíků občany okolních zemí. Jsou to však pouze informačně impotentní konstrukce snažící se uboze zastřít pravdu. Při bližším pohledu zjistíme, že ilegály vítají jejich soukmenovci, případně jde o zaměstnance různých politických (oficiálně humanitárních) neziskovek, které si rozdělují královské platy z našich daní cestou ministerstev, a přitom prosazují americkou politiku islamizace. Nedávno se jedna humanitární holčina pochlubila v ČT, že si 17 členů jejich neziskovky pro jakési začleňování kohosi rozdělí na platech ročně 8 milionů. Mimo ně vítají někteří profesionální humanisté či většinou humanistky za každou cenu. V nedávné reportáži jedné běloruské novinářky je ilegálové označili za bláznivé staré ženy, které by měly sedět doma, poslouchat svoje muže a nevystavovat se neslušně na veřejnosti. Že vlaky, autobusy a místa pobytu ilegálů připomínají sídliště v Chánově v době největší slávy, místy i něco horšího, nám ČT a Novinky cz/Právo také korektně neukazují.
 
Polarizaci vidíme i v některých českých politických stranách. Zelení a lidovci evidentně propadli vůni islámu. V ČSSD se část vedení evidentně odtrhla od většiny svých voličů a členské základny. Po blížícím se volebním debaklu je pravděpodobně čekají přetékající korýtka v Bruselu nebo Washingtonu. Stejně jako po podrazu na vlastního předsedu Miloše Zemana, členskou základnu a voliče v prezidentských volbách roku 2003. V TOP 09 zaujal pan Kalousek realistický postoj, zatímco pan Schwarzenberg by nadšeně islamizoval stejně jako trojice jejich europoslanců v Bruselu. V KSČM rovněž nevládne jednota. Někteří reprezentanti si možná sentimentálně představují, že Palestinci nebo uprchlíci ze Sýrie jsou vlastně bývalí levičáci. Jenže současní Palestinci jsou už řadu let přední linií Hizballáhu, Hamásu a islámského či palestinského džihádu, tedy kovaní islamisté. V řadách takzvaných běženců je doplňují různí teroristé, narkomafiáni, vrazi z IS nebo turečtí žoldáci bojující proti prezidentu Asadovi a samozvaní Syřané ze všemožných zemí počínaje Afghánistánem a Pákistánem. Svět se mění a doby proletářského internacionalismu jsou pryč. Komunisté stojí před zásadním rozhodnutím, zda budou vlastenci nebo poskoky amerických zájmů. Jednoznačně se proti islamizaci postavily pouze obě poloviny bývalého Úsvitu. Nakolik lze brát vážně prohlášení vedení ODS vůči islamizaci, je vcelku nejasné, protože tato strana měla vždy blízko k americké ekonomické i bezpečnostní politice. A ta je islamizací Evropy doslova posedlá.
 
Velkým a zásadním otazníkem je ANO. Pan Babiš se v podstatě vyslovil proti islamizaci, ale známí reprezentanti hnutí, pánové Zlatuška, Telička (narozen v USA), primátorka Krnáčová i její kolegové z Brna, jsou nadšenými islamizátory. Z tohoto hlediska překvapují především Moraváci, voliči proislamistických Zelených, ANO i dalších. To se na Moravě všichni zbláznili a rozhodli se vyměnit svoji hrdost a tradice za islámský multikulturalismus? U mnohých Pražáků mě různé úlety a schopnost volby proti vlastnímu zájmu už ani neudivují. Ale že by to bylo nakažlivé a ke kavárně se přidal sklépek? Nelze přehlédnout, že také média vlastněná panem Babišem jsou proislamistická. Jak je něco takového možné? Je tedy v hnutí, kde si bez povolení lídra nikdo nedovolí ani tiše vypustit větry za rohem, takový rozkol, nebo na nás hrají komedii? Jak se bude ministr financí tvářit na 6,5 až 9 miliard korun pro připravovaných 7 500 ilegálů přesunutých z Německa. Nebo panem Dienstbierem navrhovaný dvojnásobek ilegálů, a tedy i miliard? Sebereme peníze rodinám, důchodcům, invalidům, nemocnicím a školám, nebo si je tiše vypůjčíme s tím, že budeme platit půjčky a úroky z nich za obohacení islámem a jeho nositeli?
 
 

Foto: Radim Panenka
Popisek: Uprchlíci před autobusovým nádražím v  Bělehradě. Do Srbska denně dorazí až tisíc imigrantů, kteří chtějí do EU. Hlavně do Německa či Švédska.
 

Na ParlamentníchListech psali: