Sheikh Imran Hosein: Uprchlíci a podvodný finanční systém


27.9.2015 Wertyz Report
Sufitský muslim Sheikh Imran Hosein, který svými přednáškami už před dvacet let varuje lidstvo před nevyhnutelným nebezpečím vyplývajícím z islámské eskatologie, v rozhovoru pro britského novináře Morrise Hermana řekl, že imigraci způsobuje převážně chudoba a podvodný finanční systém, který okrádá jednu část světa na úkor druhé. Podle něj imigranti chodí do zemí, kde jsou peníze.

Zde je zkrácený přepis rozhovoru.

Morris: Všude jsou titulky o přílivu uprchlíků, převážně ze Sýrie, ale také z Iráku, Afghánistánu a dalších míst, které utíkají do Evropy. Rádi bychom slyšeli váš názor. Je mi divné, že všichni objeví ve stejnou dobu. I když to tedy probíhá už několik let.

Sheikh Imran Hosein: Napřed bych chtěl říct, že tohle ještě není příliv uprchlíků. Myslím, že je to jen proud. Příliv teprve přijde. Pokud stáhneme naší analýzu na ozbrojenou vzpouru, sponzorovanou sionisty, v Sýrii s ISIS, s tzv. Svobodnou armádou Sýrie, Al-Nusrou atd., podvodným džihádem, který děsí Syřany a nutí jejich opustit domovy, nechat vše za sebou a prostě se jen zachránit přes podvodným ISIS a válkami, které teprve přijdou, pokud analýzu stáhneme jen na vojenské věci tohle tématu, tak si nemyslím, že vykreslíme budoucnost. Není to jen kvůli nebezpečí v Sýrii a Afghánistánu. Myslím, že musíme také zvážit pokračující úpadek do chudoby a v některých místech do bídy následkem podvodného finančního systému. Tento peněžní systém vysává bohatství lidstva a bohatství přináší do západní Evropy, ne do východní, ne do Ruska, Řecka, Bulharska, Arménie…Bohatství přenáší do západní Evropy a Severní Ameriky a do té části světa, která se nazývá Západem. Stávají se odporně bohatými. Obětovávají své životy a jsou bohatší a bohatší, zatímco zbytek světa je chudší a chudší.

V Islámu tento peněžní systém známe jako ribu, formu lichvy. Je zde i další forma lichvy, známá jako zlodějina. Když okradete člověka, je to forma lichvy, nebo riba. A peněžní systém dělá právě tohle. Vezme papír a tvoří peníze z čistého vzduchu. Tohle je poprvé, co se to v historii lidstva děje, protože vždy jsme měli peníze s hodnotou. A poprvé v historii, s touhle moderní Západní civilizací, která pochází od anti-krista, znám eskatologii*), takže vím, o čem mluvím, vám není umožněno používat stříbro nebo zlato jako peníze. Články dohody MMF to zakazují. Proč? To vám nikdy neřeknou. A vytváříte peníze z ničeho a nejen to. Půjčí nebo dají peníze bankám a když má bankovní systém jen sto dolarů, může si půjčit tisíc. Nazývají to bankovnictvím částečných rezerv. Takže násobíte podvod. A pak jsou půjčovány peníze, protože lidé jsou chudí. A to nejde jinak, než půjčit za úrok. Když si půjčí peníze od banky a podepíšou dohodu o půjčce, stanou se z toho legální peníze.

Prorok Mohammed o systému riba mluvil a řekl, že i když je riba malá nebo velká, vždy končí stejně – chudobou a bídou. A domnívám se, že tohle je jeden z důvodů, proč uprchlíci proudí do Evropy. Nejdou do Ruska, nejdou do Řecka. Jdou tam, kde jsou peníze. Peníze nejsou ve Francii nebo Británii, jsou v Německu. Proto tam chodí. Dalším důvodem je narůstající chudoba, bída. Pokud mám pravdu, zbytek světa, který žije v chudobě a bídě, zvedne hlavu a řekne – tohle je naše šance. Syřané vstupují do Evropy, Afghánci vstupují do Evropy, kde jsou peníze, je to náš čas na stěhování. Přestěhují se z Alžírska, Maroka, Bangladéše, Maroka, Pákistánu a zbytku světa, který je odporně chudý. Jak je zastavíme? Samozřejmě nemůžou všechny v Evropě přijmout. Dřív nebo později se tato benevolentní tvář Evropy bude muset změnit. A já očekávám, že tento proud se zítra stane přílivem.

Nechci se zaměřit na ozbrojenou vzpouru, ale na vzrůstající chudobu a bídu ve zbytku světa. Evropa se stává bohatou na účet zbytku světa.

Morris: Evropa má obrovský HDP a také obrovskou nezaměstnanost. Jak bere peníze, je otázkou. A nejlépe lze říct, že to kradou od chudých. Čína je více průmyslová. Ekonomika světa prostě nedává smysl. Lidé zaměstnaní v Evropě a Americe jsou převážně ve službách nebo v bankovnictví. Opravdu nic nevyrábějí.

Sheikh Imran Hosein: Vlády jsou zaplaveny penězi, protože mohou dělat peníze z ničeho. Pokud prostě můžete tisknout papír a dělat peníze, budete bohatí. Není to tvrdá měna. Nemůžete vzít kufřík plný bangladéšské taky do Manhattanu a koupit šálek kávy. Takže je to nespravedlivý peněžní systém.

Jeden státník, který do systému viděl, a který řekl, že je to podvodné, nespravedlivé, byl prezident Charles de Gaule. Zemřel. A myslím, že to řekl v parlamentu v roce 1966. Ta řeč byla jeho koncem. Začali plánovat, jak ho odstranit. A to také nakonec udělali.

Dalším, kdo to řekl, byl premiér Malajsie Mohammed Malatir. Ten pořád žije. Taky mluvil o podvodném peněžním systému, který obohacuje část světa na úkor zbytku.

Ve světě Islámu máme dilema. Máme tolik akademiků než jsme kdy měli. Nazývají se olana, akademici islámu. Nemůžeme ani najít jednoho, který mluví souvisle a inteligentně a analyzuje finanční systém a udělá jej haram. Haram je zakázat. Svět islámského učení nejenže selhal, selhal mizerně. Nemáme žádnou výmluvu. Nemůžeme říct, že to neví, protože všichni máme přístup k internetu. A informace na internetu jsou. Já sám už o tom přednáším 20 let. Nejenom o tomto podvodném systému, ze kterého se musíme dostat, je zde také něco, co se nazývá islámským bankovnictvím. To je stejný podvod, žádné takové není. Finanční systém je podvod a měli bychom se vrátit k dináru nebo ke zlatu. Studenti to ví, ale ne akademici, kteří podporují islámské bankovnictví.

Mou analýzou tedy je, že je to podvodný finanční systém a nespravedlivý bankovní systém, co zbídačuje zbytek světa. Následkem rostoucí chudoby a bídy pozorujeme, jak se zbytek světa stěhuje do části světa, která vydělává na peněžním systému, hlavně Německo.

Zdroj: YouTube
Foto: Screenshot z videa

*) eskatologie je nauka o skonání světa, o druhém příchodu Krista, vzkříšení a zmrtvýchvstání. (pozn.red.NR)