Čínští Ujgurové osídlují severní Sýrii. Role Turecka v imigrantské krizi

– JH –
26.10.2015

Vzhledem k tomu, že tato imigrační krize vypukla náhle počátkem léta, vyvstává opakující se otázka, proč náhle tolik Syřanů a muslimů z jiných válkou nepostižených zemí, směřuje do Evropy. Jsme svědky naprosto neuvěřitelného a nikdy v minulosti zaznamenaného úkazu.

Proč nyní a jak je možné, že tak organizovaně? Obdrželi snad všichni hromadný email sdělující, aby najednou a koordinovaně vyrazili? Odpověď, která vysvětluje skutečné pozadí imigrační vlny existuje, problém je v tom, že oficiální media skutečné příčiny imigrační vlny zamlčují a zcela záměrně odvádějí pravdu jiným směrem.

Novinář Walid Shoebat, publikoval rozhovor se syrským analytitem Talebem Ibrahimem. Jedná se o šíitského muslima a arabského nacionalistu, který miluje svou syrskou zemi pro její etnickou, náboženskou a kulturní různorodost. Nesdílí tužby džihádistů Muslimského bratrstva po globální islámské dominanci a rozvracení států jak Irák tak i Syrii.

Během rozhovoru Taleb Ibrahim informoval, jak turecký prezident Erdogan nechá vyhánět rodilé Syřany z jejich domovů. Erdogan zahájil přesuny tisíců zahraničních etnických muslimských Turků z příbuzných tureckých zemí do Turecka (Turkmeny, Ujgury, Ázerbájdžánce, Baškirce, atd), kde procházejí vojenským výcvikem a následně jsou odesíláni do Sýrie, aby pomohli bojovat proti režimu Bašira Asada. Současně Erdogan usazuje zahraniční etnické Turky v Sýrii v oblastech odkud předtím byli původní syrští obyvatelé vyhnáni. Taleb Ibrahim uvádí příklad několika čínských vesnic, které jsou nyní osídlené novými přistěhovalci – čínskými Ujgury. Erdogan tyto Ujgury přivedl do Sýrie, aby bojovali proti legitimní syrské armádě a aby s jejich pomocí změnil demografické složení v severní Sýrii, která podle oficiální turecké doktríny byla ukradena Turecku.

Turecký prezident Erdogan je zcela zodpovědný za vyhánění Syřanů z jejich vlasti a následné odesílání takto domova zbavených Syřanů do Evropy. Cílem je změnit demografické složení v severní Sýrii, tj. vyhnání Arabů a jejich nahrazení přistěhovalci etnickými muslimskými Turky a to vše v zájmu znovuoživení a nastolení velké Osmanské říše!

Zde je částečný přepis rozhovoru s Talebem, který se vztahuje k tomuto tématu. Nejdůležitější jsou pozadí a souvislosti, aby byl pochopen vztah Turecka k příbuzným tureckým zemí. Taleb Ibrahim podává velmi zajímavé informace o těchto demografickým změnách.

Walid: Jaký je rozdíl mezi Jaysh al-Islam and Jaysh al-Fatah? Jedná se o stejnou věc?

Taleb: Jaysh al-Fatah je militantní uskupení, které se skládá z Fronty an-Nusrá; Ahrar popel-Sham, a další extremisté – armáda Turkestánu, což je čínská západní provincie, a armáda Turkmenistánu. Všechny tyto vojenské skupiny mají vazby na Al-Káidu.

Walid: Moment Talebe, chceš tím snad sdělit, že v Sýrii bojují turkmenští Turci?

Taleb: Ano, přesně tak, bojují tam Turci. Vysvětím to. Ujgurové, jsou muslimskou menšinou tureckého původu, kteří žijí v západní Číně? Hovoří turecky. Jsou spřízněni s turkmény v Turkmenistánu a dalšími tureckými národy v zemích střední Asie. Vláda Recepa Tayyipa Erdoğana přivedla tisíce těchto Ujgurů do Turecka, kde prošli vojenským výcvikem a následně byli vysláni do Sýrie a nyní tam bojují pod vlajkou Jaysh al-Fatah, jako dobyvatelská armáda …

Dobyvatelská armáda, Jaysh al-Fatah zahrnuje Frontu an-Nusrá, skupinu Khorāsān… .ta zahrnuje skupiny Turkestánu, Turkmenistánu skupiny, Ahrar ash-Sham a další menší fundamentalistické a extremistické skupiny, které bojují v Idlib. Jaysh al-Fatah bojuje v Idlib na severu Sýrie, u tureckých hranic. A ty mají těsné vazby na turecké zpravodajské služby.

Jaysh al-Islam je napojena a má zase těsné vazby na zpravodajské služby Saúdské Arábie. Je to Wahhabistická, velmi extremistická armáda, která bojuje na okraji Damašku. Pokud je potřebné tak Erdogan vysílá několik brigád na pomoc Frontě an-Nusrá a vojensky podporuje ostatním skupiny Al-Káidy na různých místech v Sýrii.

Walid: Vraťme se tady do historie. Jaysh al-Fatah, má vztah k Muhammad al-Fateh, nebo k záležitostem Osmanů a jejich záměrem zabrat Sýrii?

A druhá otázka je, pokud je to problém snahy vyhnat Bašára Asada … proč je zde tolik zahraničních bojovníků z Turkmenistánu, jak jsi to tak výmluvně vysvětloval, až oblasti Xinjiang v západní Číně, islamisté odtamtud – proč tyto skupiny jdou spolu, a nejedná se dokonce ani o Syřany a proč se pokouší obsadit Sýrii? Jaká je zde osmanská souvislost a historické hledisko?

Taleb: Samozřejmě Jaysh al-Fatah je kódována, je to kódovaný název od samého počátku islámu. Když muslimské armády přišly do Sýrie, Turecko – v té době neexistovalo. Historicky Turecko je velmi mladá země. Kdysi existovala východní křesťanská říše a hlavním město v této východní křesťanské říši byla v Antakya. Provincie Hatay v Turecku, kterou my v Sýrii nazýváme Iskenderun.

Turecko a to zejména Recep Tayyip Erdogan, má kolonialistické ambice. Má snahu ovlivňovat a ovládat několik míst v Sýrii. Máte-li možnost číst turecké noviny a když budete sledovat jejich televizní vysílání, tak zjistíte, že Aleppo považují za součást Turecka, a tvrdí, že syrští Arabové ukradli Turecku tuto oblast, a jiné další věci, které lze považovat za důvody mnohých tureckých nepřátelských aktů vůči Sýrii.

Takže ano, Recep Tayyip Erdogan, který je skrytý fašista a rasista nyní dělá kroky, aby osídlil etnickými turky severní pohraniční oblasti Sýrie. Erdogam směřuje zahraniční etnické turky do Sýrie, aby bojovali proti legitimní syrské armádě a rovněž, aby změnil demografickou strukturu Sýrie.

Existují spolehlivé informace … že došlo k demografické změně uvnitř Sýrie poblíž města Ar-Raqqa. Kde nyní jsou dvě čínské vesnice. Původní obyvatelé, arabští Syřané byli z těchto vesnic vyhnáni nebo pokud zůstali, tak byli zmasakrováni. Erdogan v těchto dvou vesnicích usadil čínské Ujgury. Tato informace byla potvrzena lidmi, kteří v této oblasti byli.

Syřané byli ze severních Sýrie oblastí vyhnáni. Erdogan přivedl stovky tisíců turkmenských menšin, aby se usadili v oblastech severně od Aleppa, a vytvořili pás osídlení etnickými turky podél tureckých hranic.

Walid: Talebe, to co říkáš znamená, že imigrační vlna byla iniciována Tureckem? To vše je řízeno a prováděno Erdoganem a je to on kdo dnes nasměroval imigranty různých národnostní do Evropy?

Taleb: Ano, je to tak. Víme kdo je v pozadí této imigrační vlny. Jedná se o obrovskou demografickou změnu.

Takže nyní víme proč takové množství Syřanů muselo opustit domovy a proč zamířili do Evropy. Je to krize, kterou záměrně vyvolal a režíruje Erdogan, který se pokouší ovládnout Sýrii a zpět vzkřísit Osmanskou říši.

Rozhovor dále ještě pokračoval. V dalším reportáž informuje o akcích ruského letectva v Sýrii.

Nic z těchto informaci oficiální mainstreamová media veřejnosti nesdělí.

Pokud Angela Merkelová tlačí na vlády zemí EU, že je nutno pomoci Turecku 4 miliardami EUR, pak bychom si měli všichni z jejichž daní tyto prostředky jdou, položit otázku zda tyto finance nebudou směřovat do další etnické čistky s nimiž má Turecko tak bohaté historické zkušenosti.

Arménská genocida
– vyvraždění přibližně 1,5 milionu Arménů Turky během let 19151918.

Ukřižované arménské dívky během turecké genocidy Arménů

Masakr Řeků po roce 1921. Za touto genocidou stál prezident Mustafa Kemal Atatürk. Pontští Řekové měli být systematicky vyvražďováni, když řecká armáda vstoupila do války s Tureckem. Po porážce u Sakayre v r. 1921 Kemal vyvraždil 50 000 Řeků ve Smyrně, potom zaútočil na Pontos, kde vyvraždil další tisíce Řeků. Na rozdíl od Smyrny tu Kemal využil jinou taktiku. O této genocidě se totiž svět dozvědět neměl. Neměla být prolita ani kapka krve. Turci posílali pontské Řeky na pochody smrti do vyprahlých území Anatolie, kde je nechali zemřít, nebo je posílali do pracovních táborů, odkud se již nikdo nevrátil. Stejně jak to později prováděl Hitler s židy a dalšími etniky z evropských zemí,

Masakry nemuslimů 6. září 1955 – díky tomu, že to bylo zdokumentováno nemohlo Turecko tyto pogromy zakrýt

Budou masakry a vyhánění Syřanů z jejich domovů kryty Angelou Merkelovou a evropskými politickými lídry? Proč nekoná mezinárodní trestní tribunál v Haagu?