Hydepark – propaganda ČT24

Téměř každý režim má svoji hlásnou troubu, která vydává lži za jedinou možnou pravdu, která jde „na ruku“ majitelům jediné možné pravdy. V našem případě si tuto instituci přivlastnila redakce zpravodajství ČT24, mimo jiné i pořadem Hydepark. Do tohoto pořadu jsou poslední dobou zváni pouze „prověření“ lidé, u kterých nehrozí, že by mohli mít jiný než oficiální názor. Tedy ten Šámalův, kavárenský … , který „velkého bratra“ potěší i v předklonu.

Takže jsou zváni lidé, o jejichž morálním charakteru si nelze dělat iluze.  Tuto přehlídku bavičů analytiků a geografů opakovaně doplňuje i pan Vladimír Votápek. Strýček Sam ho musí určitě pochválit za jeho zdůvodnění legálnosti podpory povstaleckým syrským skupinám – zde (přibližně 41 minuta pořadu, sledujte pečlivě výrazy tváří obou diskutujících). Za shlédnutí a vyslechnutí si názorů, hlavně seznámení s dotazy diváků v horní liště (ty radikálnější dotazy se tam ale neobjevují, jelikož jsou cenzurovány), stojí celý pořad.
Zpravodajská redakce ČT24 nepracuje v zájmu lidí České republiky, kteří ji ale za tuto službu celkem dobře a povinně platí. Soustřeďuje se pouze na propagandu, manipulaci, pomluvy, zesměšňování. Není snad jednoho vysílání, kdy by se neotřela o prezidenta Zemana, kdy by nemanipulovala s fakty o dění o všem, co se děje východně od Kavčích hor, kdy by nezamlčovala protesty v západních zemích. Přejímání zpráv západní propagandy bez prověření zdroje je opravdu úsměvné, účel přece světí prostředky.
Navrhuji naprosto vážně řediteli Dvořákovi, jeho poradnímu sboru, šéfovi zpravodajství Šámalovi a většině redaktorů ČT24 – odejděte, založte si svoji vlastní komerční „Fištejnvizi“. A Radě České televize navrhuji, aby buď plnila svoji úlohu a zabývala se jednostranným hodnocením událostí a propagandou ve veřejnoprávním médiu – nebo rezignovala.
A navrhuji zadat průzkum veřejného mínění na pravdivost podávaných informací redakcí ČT24. Pokud se zjistí, že diváci podávaným informacím nevěří, potom je tedy zbytečná a škodlivá – a bude důvod pro rozpuštění této skupiny manipulátorů (včetně těch zahraničních – Pazderky, Karase, Řezníčka, …), která si Českou televizi přivlastnila.
Už není prostě společensky, lidsky a  morálně udržitelné, aby nám tvrdili z veřejnoprávní televize (a nejen komentátoři, ale i mnozí politici), že černá je bílá, že bílá je černá, … když máme spoustu prostředků, jak si pravdu zjistit. Jsme v situaci, kdy vrazi dostávají vyznamenání, kdy lidé, kteří nahlásí zlodějinu, jsou nakonec nejvíce postiženi a zloději jsou dále nedotknutelní, kdy se z  politiky stal pouze kšeft a nahrávky sponzorům.
Jenže – lhaní se stalo běžnou normou v komerčních firmách (viz. Volkswagen, složení potravin, …) i celé Evropské unii (kvoty imigrantů). Zvláště nebezpečné je ale v případě vojenské aliance NATO, která spíše připomíná spolek psychopatů (řízený dalšími psychopaty americké administrativy), která nás chce zatáhnout do konfliktu s Ruskem, Čínou a dalšími „nepohodlnými“ zeměmi.
Podávání pravdivých informací veřejnoprávním médiem je základním předpokladem potřebných změn. Tedy nepomohou demonstrace a pokřikování na Václaváku nebo před Strakovkou, začít se musí na Kavčích horách.