My všichni jsme…Islámský stát

Pavel Omelka
14. 11. 2015
Že tomu tak není? Ale kdeže, je tomu přesně tak. Od rána slyšíme v naší úžasné veřejnoprávní televizi velkohubá prohlášení politiků a názory těch správných analytiků. Velký smutek nad oběťmi útoků, které se stali v pátek. Taky je mi jich líto. Zbytečné oběti naprosté neschopnosti logicky myslet.


Pominu-li to, že je od začátku všem jasné, kdo že je strůjcem útoků, tak nelze než se zeptat, kde byli všichni tihle pánové, když se na Sinaji stalo obětí stejné skupiny teroristů letadlo, bohužel s turisty z nesprávné země.

Vezmeme-li za skutečnost, že oba útoky opravdu spáchali teroristé z ISIL (dejme tomu), tak musíme vzít za skutečnost i pro nás dost tvrdá fakta.

Již 20. září jsem v článku „Co by možná měla vědět BIS“ upozorňoval na skutečnost, že podle v Evropě již usazených lidí ze zemí, kde je převaha Islámského náboženství se děje toto:

Vybírá se od Muslimů daň na aktivity ISIL, spolu s uprchlíky sem proudí velitelé ISIL, vyrabované památky ze Sýrie a Iráku se prodávají v Londýně a Evropa čile obchoduje s ropou, kterou ISIL těží.

Spolu s neuvěřitelnou finanční podporou Muslimů po celé Evropě prostřednictvím sociálních dávek, příspěvků všem muslimských organizacím, se EU stává majoritním donátorem ISIL.

Aby toho nebylo málo, tak je třeba podporovat aktivity ISIL i dále. Tak se dozvíme, že je potřeba poslat peníze ISILu přes Turecko, tak se tam nasypou miliardy. Poté nás vrchnost podráždí domluvou na Maltě, že se ještě peníze nasypou do Afriky. Kde asi skončí peníze je jasné. Pokud k tomu přičteme ještě peníze putující z ropných monarchii, tak se o zdroje ISIL bát nemusíme. Sečteno a podtrženo, ISIL si vydržujeme MY SAMI! Nikdo jiný to za nás nedělá, je to práce námi volených nebo tolerovaných elit.

Popravdě řečeno, je to trochu na hlavu, protože realita je taková, že nic jako Islámský stát není. Stát je dán nějakými atributy ( např. území, obyvatelstvo, hranice, státní moc) a tyto atributy nesplňuje IS ani okrajově. Co tedy ISI ve skutečnosti představuje a kdo to je? Kdysi na začátku to byla nesourodá skupinka pomatených bojovníků, která mohla maximálně ovládat nějaké území a terorizovat místní obyvatelstvo. Pak se ovšem objevil sponzor ve formě ropných monarchii, které se snaží prostřednictvím této organizace uplatnit svůj vliv. A nakonec jsme to vzali do rukou MY, členové spolku dragounských jízd a fandové bombardování nemocnic, Že ne? Ale ano, to my jsme z neorganizovaných bojůvek vytvořili pod taktovkou NATO a velkého bratra super proxy armádu. To je dílo stejně moje, jako tvoje Karle, Hynku, Helmute, Pierre, Henry, Enrico. Celá Evropa chodí k volbám a dávno mohla tomuto svinstvu udělat přítrž. Jenže proč? Vždyť ono je to tak daleko….Sýrie, Irák, Bělehrad, kde to vlastně je? Bydlí tam někdo?A jsou tam lidi?A koho zajímají?

Když si poslechnu všechny ty pomatence z televize, tak je teď nejdůležitější, aby se nestalo nic imigrantům. O tom, jak moc jsou elity a tito lidé vzdálení realitě snad jeden komentář z dneška: Uprchlíci nejsou naši nepřátelé, jsou to lidi, které postihla stejná válka, která teď v Paříži dostihla i nás. Jsme pro Islámský stát společným nepřítelem. Proto buďme i spojenci. A společně ho vymažme z povrchu světa. Jinak on vymaže časem nás.Luboš Palata

Pane Palato, uprchlíci nejsou naši nepřátelé. TO MY JSME JEJICH NEPŘÁTELÉ. A ano, jsme pro Islámský stát společným nepřítelem. Jsme společným nepřítelem uprchlíků (ale nic takového v Evropě není) a Islámského státu. Vytvořili jsme si bestii a tato bestie nás za to nenávidí. Vytvořili jsme si migranty a ti nás ze stejných důvodů nenávidí dvakrát tolik.

My nejsme xenofobové,my nejsme fašisti. My jenom chápeme, že každá akce vyvolá reakci a ta nás bude zatraceně bolet. Věřte tomu, pane Palato, že lidi jako vy, až splní roli užitečného idiota, budou první na řadě. Jakýkoliv pokus o omluvu těmto lidem, jakýkoliv projev vstřícnosti bude považován za projev slabosti a ten se trestá smrtí, jiná alternativa není. Ani pro sluníčka.

Západní Evropa je ztracená a s lidmi jako Hollande, Merkel a Obama se zachránit se nedá. A je otázka, zda je vůbec vůle k záchraně. Vzpomeňme si na zlatá slova Serge Boreta Bokwanga. Svoje odmítání „uprchlické politiky“ Evropské unie vyjádřil velmi drasticky: „Afričané, jež nyní vidím v Itálii, jsou doslova vyvrhelové a odpad Afriky. Prodají cokoli a kohokoli a (smazáno redakcí pro porušení Etického kodexu) i sami sebe. Tito lidé vystupující po ulicích jako kramáři a slídící ulicemi měst za kořistí v žádném případě nejsou Afričani v Africe, bojující za obnovu a rozvoj svých zemí. Vzhledem k tomu se ptám sám sebe, proč Itálie a jiné evropské země a také arabské země dovolují a tolerují, aby se na jejich národních územích takové osoby zdržovaly. Pociťuji silný vztek vůči těmto přistěhovalcům z Afriky, jež se chovají jako krysy napadající města v Evropě, a silný stud za ně. Pociťuji ale také silný vztek a stud vůči těm vládám v Africe, které tomuto masovému odchodu svého odpadu do Evropy také ještě napomáhají.“ Toto stanovisko jednoho představitele Spojených národů zná patrně i vláda Německa. A navzdory tomu je i nadále snahou dostat do Evropské unie tohoto „odpadu“ co nejvíc. A politici se dokonce nestydí tvrdit o něm, že to jsou „kvalifikovaní odborníci“

Ale ať vládě Německa nekřivdím. Oni už dávno pochopili, že to ti jaderní vědci, doktoři a inženýři nevytrhnou. V posledním záchvatu smyslu pro realitu odstavují jaderné elektrárny, stavějí (saknce, nesankce) automobilky v Rusku, vyklízejí vojenské základny (zbraně tam nechají, k čemu by vědcům byly) a realisté se stěhují na východ. Kontrolní otázka, jaká je třetí největší menšina v Kazachstánu? Ano, Němci. Taky už pochopili, že bojovat s drakem se s prakem nedá, zvlášť s drakem jaderným. Proto se bombové útoky objeví tu v Londýně, tu v Madridu, tu v Pařiži, ale kupodivu v Berlíně se neděje nic. My Němci neprotestujeme, kdepak, my Němci už víme, že nás stejně nakonec amíci dorazí, tak si raději žijeme už 70 let v protektorátu. Dvakrát jsme málem vyhráli a potřetí to zkoušet ani nebudeme. Je to škoda, teď by měli šanci.

A co my? Co bude s námi? Staneme se z periférie EU opět normální zemí, nebo budeme pokračovat ve šlépějích staré EU a zanikneme stejně jako ona? Staneme se útočištěm posledních zbytků bílého obyvatelstva Německa a nástupištěm pro útok na vojska Evropského Chalifátu? Provedeme v Evropě novou Reconquistu nebo se necháme po „borgovsku“ asimilovat? Jak se zachováme?

Kromě miliónu blábolů dneska v televizi zazněla několikrát tato zásadní slova: Je důležité, jak se připraví samotné obyvatelstvo. Ďábel vždy vězí v detailu a tento je z celé páteční tragédie nejdůležitější. Co nám vlastně chtějí naše elity sdělit? Já to vidím jako jasný vzkaz nám všem. Připravte se na náraz, bude to bolet a jste v tom sami!My vás v tom necháme.

Na pomyslných hodinách v Berlíně a v Paříži je 11:59:59. U nás je asi tak 11:57:00. Není to moc, ale ještě je čas něco s tím dělat. Chce to jen vůli a plán. Ale o tom zase příště.