LŽI versus PRAVDA o imigrantech

Zdeněk Kořistka
12. 1. 2016
Tak konečně to prasklo…LEŽ se dá krátkodobě prosazovat, ale ne napořád.
Již více jak rok jsme byli každodenně přesvědčování, že nelegální migranti jsou pro Evropu přínosem, že to jsou vzdělanci, kteří Evropu obohatí svojí prací, že nemají nic společného s terorismem, že jejich kriminalita je zcela v normě běžných statistik, že neexistují tzv.no-go zóny s právem šaría, že jejich začleňování do evropské společnosti nebude problém atd.…


Těch lží bylo tolik proto, aby běžný občan neprotestoval, a islamisty vítal. Jenže realita – PRAVDA je zcela opačná, a ti, kteří říkali pravý opak, jsou ještě i dnes nálepkování slovy „ xenofob, extrémista, fašista…“

Mainstreamová média, veřejnoprávní televize i rozhlasy ve všech evropských zemích na nás chrlily goebbelsovskou propagandu, že statisíce i milióny nelegálních migrantu vyznávající netolerantní islám lze do naší křesťanské Evropy začlenit. Naše Česká televize je v tomto asi nejkřiklavějším lídrem manipulace. Každý náznak pravdy byl okřikován, cenzurován nebo i kriminalizován. Jednostrannost informací byla neskutečná. Nenávist tzv. vítačů a sluníčkářů v Česku k pravdě o islámistech vrcholila před koncem minulého roku. Komentátoři, prodejní novináři a politici nás ve svých článcích, rozhovorech a besedách přesvědčovali ( a pořád přesvědčují ), že LEŽ je PRAVDA. Po sexuálních orgiích v evropských městech na Silvestra zalezli na chvíli do svých děr nebo ejhle opatrně tyto excesy komentují ( nepleť si s odsuzují ! ).

Takže jaká je skutečnost? Co se vlastně v Evropě už roky děje? Z čeho pramení strach a frustrace běžného občana evropských zemí? No přece z PRAVDY, kterou lze jednoduše dohledat na sociálních sítí, na web stránkách svobodných a nezávislých médií, na internetu. Ale hlavně na základě dlouholetých osobních zkušenostech lidí, kteří jsou dnes a denně konfrontování s již začleněnými běženci z arabských a afrických zemí. Velká Británie, Švédsko, Francie, Španělsko, Itálie, Belgie, Dánsko, Holandsko a nyní i Německo ochutnávají multikulturu ve velkém. Ne za zdmi paláců, ne v pancéřových limuzínách, ne v klimatizovaných kancelářích evropských institucí a redakcích mainstreamových médií. Ale na ulicích, školách, nemocnicích a úřadech. Teroristé neútočí na politické špičky, ale na obyčejné lidi. Tito evropští občané se stěhují ze svých čtvrtí, bojí se násilí, musí ustupovat ze svého stylu života. Zamlčovaná špína, nenávist proti všemu evropskému, křesťanskému, vůči lidských právům a ženám se provalila. Naší předkové se musejí v hrobě obracet když vidí, že jejich prolitá krev v bojích s islámem byla zbytečná. Političtí zrádci Evropu islámu otevřeli bez boje.

A dnes se farizejsky diví co že se to děje. Média nám sdělují s překvapením, že no-go zóny existují. Jen ve Švédsku je jich 42! Ve Francii jsou celé městské části mimo kontrolu státu, a jejich premiér nám po teroristických útocích sděluje, že si je silou dobydou zpět! V berlínské čtvrti Neukolln, kde žije přes 40% muslimů, je německé právo paralelní s právem šaría. To se vše pravděpodobně stalo až po Novém roce, protože když na tyto extrémy dlouhodobě upozorňovali nezmanipulovaní politici, novináři či občané, tak byli zesměšňováni a kriminalizováni. Až dnes se dozvídáme o zmanipulovaných policejních statistikách, které nesmí obsahovat původ zločince-imigranta, o zfalšovaných číslech kriminálních činů, které spáchali přistěhovalci. Jedná se o několik tisíc případů ročně jako je ublížení na zdraví, znásilňování žen a vraždy ( Švédsko ).Nárůst se počítá ve stovkách procent! Až nyní se dozvídáme, že tzv.  osahávání žen a sexuální útoky jsou v Evropě zcela běžné. Policie je na příkaz politiků zamlčuje! Mainstream až dnes přiznává, že právo šaría je mezi muslimskou komunitou jedinou normou, kterou respektují. Až v tyto dny se konečně i mezi politiky hovoří o tom, že uprchlická vlna sebou nese i teroristy. Selský rozum na tohle přišel hned. Buď jsou tzv. elity naprosto dementní nebo to vědí ,a páchají tímto zločin proti svým občanům.

A pokračujme…

Konečně slyšíme i o tom, že v evropské muslimské komunitě dochází k vraždám dívek, které nerespektují nařízený sňatek ( dle policejních špiček tisíce obětí jen ve Velké Británii ). Vidíme kolem sebe nenávist k našim tradicím ( zapálený vánoční strom v Bruselu ), k našim křesťanským symbolům – kříž je uráží! Konečně i z oficiálních úst se dozvídáme, a manipulativní média to i zveřejňují, že doopravdy je mezi běženci až 80% mladých mužů ( Švédsko ). Když tohle říkali ti zlí „xenofobové a extrémisté“, tak stejná média křičela, že to je lež. Z evropských mešit se roky linou nenávistné útoky, schvalují se atentáty, oslavují se teroristé….Na Facebooku mají stránky islámští extrémisté ( i v ČR ), ale ti, kteří proti tomu protestují, jsou blokováni. Rozhánění nejsou muslimští sexuální útočníci, ale demonstranti proti těmto úchylům…

Dalo by se v článku pokračovat poukazem na tisíce internetových odkazů a videi, kde toto vše lze vidět a číst. Bohužel obrovská LEŽ vše překrývala. Tzv. evropské hodnoty, které zatím nikdo nepopsal, jsou prý ohroženy námi, nezmanipulovanými občany.

Pokud bych měl tyto „hodnoty“, které prosazují bruselské elity popsat z hlediska řešení jednoho evropského problému tj. nelegální migrace, tak jsou následující:

– budeme vydávat LEŽ za PRAVDU

– občany, kteří tuto lež nechtějí tolerovat, budeme kriminalizovat, a uděláme z nich extremisty a  xenofoby

– porušovat platné zákony a smlouvy EU mohou jen „velké a silné“ státy ( Německo, Francie, Velká Británie, Itálie ), ostatní mají držet hubu a poslouchat

– falšování statistik, veřejné průzkumy, čísla o migrantech, o zločinnosti přistěhovalců je žádoucí

– cenzura, blokování internetu, mediální manipulace je nutná

– islámská ideologie není nebezpečná, naopak obohatí křesťanskou kulturu v Evropě

– politické elit mají vždycky pravdu, jen lid je hloupý a nechápe to dobro, která nám elity chystají

Podle mě každý z těchto bodů je zrada na občanech a zločin. Zdravá společnost by požadovala potrestání těch, kteří toto prosazují. Dojde k tomu?

Každopádně manipulátoři v médiích, prodejní politici i tzv. sluníčkáři a vítači už tuší že hra o lži končí.

Ještě se sice budou snažit pravdu sáčkovat, budou se kroutit a lhát i nadále, budou na nás posílat policii, stříkat vodu a rozprašovat slzný plyn. To jim ještě zbývá. Budou ještě celý rok summitovat a předstírat, že něco řeší, zatímco je podle německého ministra pro místní rozvoj na cestě až 10milionu migrantů.

Možná že v některých zemích volby posunou vše správným směrem. Zrádcové budou odstaveni. Možná že v některých zemích politici pod tlakem svých občanů změní svoje chování.

Nebo se nic nezmění, a LEŽ bude i nadále vydávána za PRAVDU. Kotel nespokojenosti vybuchne a tzv. ulice vezme věci veřejné do svých rukou. Tomu se v Evropě už dlouho říká revoluce. A pro elity to nevěstí nic dobrého….

Zdeněk Kořistka, bývalý poslanec
V Ostravě 12.1.2016