Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO! VIDEO:

– VK –
13.1.2016 AENews 

VIDEO: Multikulti Sněhurka pro děti na ČT podle notiček poradce premiéra Sobotky. Uniklé emaily opravdu dokazují, že ČT točí pohádky pro děti podle tezí poradců premiéra a zájmů NWO! 

Před několika dny vypukl v Česku skandál ohledně uniklých emailů premiéra České republiky Bohuslava Sobotky. O kauze jsme již psali zde. Jeden z dokumentů obsahoval rady Bohuslavu Sobotkovi od jeho poradce Oty Novotného ohledně působení na emoce české veřejnosti a řeč byla i o tvorbě pořadů na ČT, kde se v emailech zmiňuje jméno Zdeňka Svěráka a pohádek pro děti, které by měly mít multikulturní náboj. Nevíme, zda-li pan Svěrák se na tomto projektů podílí, ale dnes nás do redakce upozornil jeden z našich čtenářů (a moc mu děkujeme), že Česká televize vyrobila pohádkové čtené pásmo s Miroslavem Donutilem a jedna z tradičních pohádek, která v českých rodinách je definicí dětství, pohádka o Sněhurce, je v podání pana Donutila „zmodernizována“, lépe řečeno „zmordována“, do podoby multikulti propagandy, která má děti naučit tomu, že tmavá pleť je prostě ta nejlepší, protože bílá kůže je prostě na nic.

Pohádka je natolik „pozitivně rasistická“, že mi doslova až zaskočilo v krku a musel jsem si tento bizarní výrobek Kavčích hor přehrát dvakrát, abych se ujistil, že mi nepřeskočilo a nemám vidiny a slyšiny. Okamžitě mi došlo, že uniklé emaily Bohuslava Sobotky, kde pan poradce Novotný píše o večerníčcích pro děti na ČT, odrážejí realitu toho, odkud vychází iniciativa ČT. Kdo úkoluje producenty pohádek na ČT, aby českým dětem, namísto pohádek pana Wericha, Erbena, díla Boženy Němcové, pana Drdy, Aloise Jiráska a dalších, předkládali multikulturní propagandu.

Nejmenší děti jsou nejzranitelnější propagandou, pohádky jsou nástrojem formování vzorců chování. Pozor na to!
Čtete doma dětem? Anebo jim zapnete spíš bednu a necháte to na České televizi?

  
Pokud nemáte žaludek na pohádku, pouze jí popíšu. Sněhurka je bílá a nosí deštník, protože její bílá pleť na slunci chytá pihy. Nemůže nikde pracovat, je vyloučená ze společnosti kvůli své bílé kůži. Jednoho dne najde inzerát, že trpaslíci hledají kuchařku. V kuchyni slunce nesvítí, a tak práci vezme a 70! trpaslíkům vaří kaši. Jednoho dne se vrátí trpaslíci z práce, že přišli o zaměstnání a dostali od Boha hory výpověď. Sněhurka se zeptá, co dělali za práci a oni jí řeknou, že vykopávali „blesk“. Sněhurka se vydá k hoře a zjistí, že to nebyl blesk, ale zlato. A jsou ho tam plné vykutané vagóny.

Sněhurka trpaslíkům řekne, že to, co kopali, nebyl blesk, ale zlato, a že jsou bohatí. Sněhurka dostane od trpaslíků kabelu zlata a jde do města. Tam narazí na černocha. Sněhurka se diví, že je černý. Sáhne si na něj, ale nemá prst černý od sazí. A diví se. Černoch se diví, že je bílá a sáhne si na Sněhurku. Prst nemá od ní bílý a také se diví. Pak se zasmějí a vezmou se. A mají spolu děti, ale ty nejsou ani černé, ani bílé, ale světle hnědé. A to je výhra! Děti mohou běhat na slunci a nespálí se, nemají pihy. To je super výhoda nad bílou rasou! Hurá.

Takovéto multikulti slátaniny tedy na Déčku vysílá Česká televize našim českým dětem. Pokud ještě platíte koncesionářské poplatky, je načase se zamyslet, jestli raději nedojít na poštu a neodhlásit je, protože tohle platíte každý ze svých poplatků. Tolik krásných pohádek vyrobila Československá televize, pohádky z Mechu a Kapradí, O včelích medvídcích, o Maxipsu Fíkovi, Krkonošské pohádky, Kuba, Kubula a Kubikula, A je to!… Za mlhou hustou tak, že by se dala krájet, a možná ještě dál, je rybníček Brčálník… však tolik krásných pohádek pro děti existuje, ale ČT, na pokyn poradce premiéra a jeho NWO páníčků, točí multikulti propagandu nejen proti bílé rase západní civilizace, ale i proti zlatu.

Konec zlata? Zlato došlo. Lidé přišli o práci. Dostali výpověď? Ne, je to jinak. Vzkaz je o něčem jiném. Trpaslíci jako zaměstnanci si přivlastnili a přerozdělili obsah těžby (socialismus?) a díky tomu si mohli koupit „kašovar“ (odvozenina ruského samovaru?) a Sněhurka díky sociální a multikulturní inkluzi měla tmavé děti (mulaty) s černochem.

Ježíši Kriste, a vědí ty malé děti, kterým je tato slátanina určena, jak vlastně děti na svět přicházejí? Ale asi ano, dnešní 5-leté děti v mateřských školách, kterým je pohádka určena, to už možná vědí. Jenom mi pořád nedochází, že toto nasunování prvků NWO do české společnosti je veřejností přijímáno s klidem, bez protestů, takže šíbři a poradci okolo premiéra ČR, kteří toto vymýšlí, mají klid na práci a takovéto pohádky jsou výsledkem přesně takové práce.

Likvidace české a západní kultury, západní bílé civilizace. Zadupání vzorů, likvidace kulturních předloh, přepisování pohádek. Všimněte si, jak TV Nova a obecně mainstream kritizují přepisování příběhu o Ježíškovi Antonínem Zápotockým v 50. letech, který z Ježíška udělal Dědu Mráze, ale samotný mainstream v čele s ČT teď pomáhá na straně druhé přepisovat české pohádky pro ty nejmenší v zájmu multikulturního působení na nejmenší úplně stejně, jako to dělal bývalý prezident Zápotocký. Budete toto tolerovat? Necháte své malé děti se na toto dívat?

Pamatujte si jednu věc, o které budu mluvit i příští pátek na Svobodném rádiu. Architekt NWO nemůže skrze své procesy řízení a ovlivňování informačního pole změnit Vás do důsledku, ale může změnit Vaše děti. Když nepřítel ovládne naše děti, je to genocida národa. Zásahy do tradic, multikulti působení na děti od útlého věku, zánik státnosti, likvidace rodiny a její úlohy, přepisování pohádek a literatury. Autogenocida (likvidace vlastní rasy vlastními lidmi a neziskovkami). Toto všechno jsou projevy III. kroku implementace Nového světového řádu v České republice. Všude jsou signály, projevy a důkazy, že tento proces nabral neskutečné obrátky. Přituhuje, utahují se šrouby, Německo přijalo zákony na cenzuru svobody vyjadřování proti uprchlictví, multikulti a migraci. Nenechávejte své děti u televizních obrazovek bez dozoru. Nevíte, co během Vaší nepřítomnosti se na ČT Déčku nebo i jinde objeví a děti si obraz zakódují do svého podvědomí.

-VK-
Šéfredaktor AE News
Zdroj videa: Česká televize [1]