Režim, který vnucuje násilím národu jeho zničení, je totalitní a zločinný, a národ má právo se bránit.

24.1.2016   Nová republika redakce
Z Vašich komentářů
hrabě Kocharowski  

Prosím všechny, co mají kontakty v Německu, a na Západě, kteří tam jezdí služebně, pracují tam, napište sem své poznatky i zkušenosti.
Nejlíp se člověk rozhoduje, pokud má osobní, nebo i zprostředkované zkušenosti.
Je to ten nejlepší lék na režimní propagandu, proto se tak bojí internetu, a rádi by jej zablokovali!

Každému musí být jasné, že problém Afriky se nasomrováním milionů černochů a Arabů do Evropy a ČR nevyřeší, zato zničí Evropu i ČR.
Není nám naprosto nic po tom, že se černoši a Arabi přemnožují a nemají pak co žrat. Je to jen jejich problém.
Všimněte si, že bohaté arabské státy o somráky černochy a Araby, kteří se cpou do Evropy, zájem nemají. Serou na humanitu.
My máme povinnost starat se sami o sebe, problémů máme nad hlavu.
A jenom proto, že se někomu nechce makat, a jen by prcal, máme si tuto zavšivenou, primitivní a negramotnou verbež nechat nalézt do kožichu?

Šíření pravdivých informací, cvičit a ozbrojovat se, zakládat domobranu a hlavně na náměstí, do ulic, zašlo to už hodně daleko, je třeba přestat kecat, a začít něco dělat.
6.2. Praha, Brno atd. do ulic!

DWN:v Dortmunde 3 mladi africani na ulici stretli 2 zeny,Jasne,ozvala sa priroda,chlapi zacali damy obtazovat,pri tom obtazovani sa vsak presvedcili,tie dve, to boli chlapi obleceni v damskych satach.Ci zo sklamania,alebo im kazala Saria,chystali sa kamenovat tie hriesnice/hriesnikov/Tentokrat nastastie zasiahla policia,lebo azylanti uz zbierali kamene.Problemy maju aj majitelia nocnych klubov.Tiez im tam azylanti podobne ako v Koline obtazuju zeny,vnikaju do zenskych kabin na WC,zeny sa stazuju,pri vychode z podniku stoja hufy zrejme sexu chtivych muzov, Jasne,majitelia klubov sa teraz boja,ze stratia zakaznikov.Pokial chceli nemecki politici takuto kulturu zaviest u nich,ved nas mohli poziadat,zo Slovenska aj Ceska sme im urcite mohli poskytnut par tisic.

Neměl jsem rád komunisty, dokonce jsem s nimi měl i menší problém. Přesto si po letech musím položit otázku, zda přece jen nejsou pro společnost tím nejmenším zlem. To, co se děje v Německu a co reálně hrozí i nám překonává všechny moje nejhorší představy. Při volbách budu volit toho, kdo k nám nevpustí islámské a jiné parazity a je mně jedno, jestli to slíbí a zařídí komunisti nebo kdokoliv jiný.

…, vstaň a choď – pozri so a napíš svoje očité dojmy – ja mám v Nemecku dve známe rodiny, jedna – ona je lekárka a manžel IT, žijú poblíž Kolína – v samotnom mestečku niet migrantov, druhá žje v rodnom Goetheho meste – a tu je to inak – informácia – „Lidé z úřadu tady hromadně obcházeli domy a byty. Kdo bydlí sám, dostane ultimátum a musí na ubytovnu, nebo k příbuzným. – je pravdivá, v Nemecku na rozdiel napr. Slovenska vlastný byt má možno polovica, a naozaj ak si v byte sám, tak ťa vyzvú aby si vymenil byt za menší, a oni to aj radi niekedy urobili, nie je na tom nič zvláštne, ale teraz to nabralo silu tsunami, v tom sú nemci pedanti, a v tom je strach, že v trojizbovom byte zrazu je rodina, traja ľudia – no emigranti – večer a rána desať, a to sa deje, majú základňu, a “migrujú” žijú hlavne v noci, zvyk z domova, cez deň vyspávajú a už sa naučili, ako vylúpiť automaty, zabúchajú na dvere a pýtaju ” bakschis” deti hladujú … a tak sa presťahovali – manžel pracuje v oblasti IT a manželka je neter mojej polovičky, takže to mám z prvej ruky – no niečo podobné prebiehalo roky na tzv. slávnom Luníku 9 v Ke, až im budovy spadli, zostali tam len neprispôsobivý ergo geto – recept je to zrejme stáročiami odskúšaný v getách dávno minulých

ISLÁMSKÁ MIGRACE V NĚMECKU – ŠOKUJÍCÍ FAKTA
Potkal jsem známého, který po převratu XI/1989 odjel pracovat do Německa, kde deset let bydlel ve městě Karlsruhe. Poté se vrátil do ČR. Nedávno odjel do Karlsruhe, jak to dělá každý rok, a vrátil se. Včera jsme spolu mluvili. Řekl mi, že Německo stojí na prahu občanské války, policie nechrání své občany před migranty a soudy nesoudí migranty. Pár kilometrů za Karlsruhem je uprchlický tábor a migrantské ubytovny. Migranti si vesele chodí do Karlsruhemu a okolních vesnic. Podpalují auta, vylupují baráky, obtěžují ženy, kálejí na veřejnosti, ničí majetky a kradou auta a kola. Válejí se agresivní a špinaví v centru města. Policisté občanům nepomáhají, prý mají zákaz zakročit proti migrantům, kromě výjimečných a totálně vyhrocených situací. Německá média mají zákaz pravdivě informovat o této německé tragédii. Ale dostaly interní pokyn vyjadřovat se k migrantské otázce neutrálně, vstřícně a bezkonfliktně.

…….