Americký ministr obrany označil Rusko za největší hrozbu nejen pro USA, ale i pro Evropu. Ta prý čelí tváří tvář ruské agresi. (Video s titulky)

4.2.2016 Aeronet

Kola Bilderbergu a Trilaterální komise se zadřela a zažila neobvyklou věc. Na půdě Washingtonského ekonomického klubu vyrostla nevídaná alternativa, která převzala kontrolu nad Pentagonem. Washingtonský ekonomický klub je think-tank platforma amerických neo-cons (a sponzorů), kde se jako na orloji střídají na přednáškách špičky FEDu, fondů George Sorose a nejvyšších současných i bývalých amerických i zahraničních politiků, zaznělo do světa zásadní prohlášení amerického ministra obrany Ashtona Cartera, který přednesl seznam největších hrozeb pro USA a zároveň představil rozpočtové požadavky Pentagonu na rok 2017. Podle Cartera představuje Rusko v současné chvíli největší hrozbu pro USA. Na druhém místě je Čína. Na třetím Severní Korea. Na čtvrtém Írán. A až na pátém místě je Islámský stát.

Americký ministr obrany označil Rusko za největší hrozbu nejen pro USA, ale i pro Evropu. Ta prý čelí tváří tvář ruské agresi. Z tohoto důvodu požaduje Pentagon mohutné 4-násobné navýšení zbrojního rozpočtu pro Evropu. Celkově jde o částku 3.4 miliardy dolarů. Je zcela evidentní, že Barack Obama už zcela pozbyl kontroly nad ministerstvem obrany USA, které už řídí pouze vojáci v čele s Carterem a lobbistické kruhy a think-tanky, které teď dělají v USA de facto stínovou politiku vedle oficiální Obamovy vlády. Ministr obrany USA Ashton Carter při projevu ve Washingtonském ekonomickém klubu

Washingtonský ekonomický klub je nátlaková organizace v rámci NWO, která sdružuje americké národní elitáře. Profilace klubu je silně militaristická, nastavení je zcela zjevně proti-globalistické s důrazem na zachování americké superiority ve světě. V poslední době se ukazuje, že americké elity v USA nabývají na nezvyklé síle. Globalizační proces v USA se zadrhává, Barack Obama, který měl být garantem tohoto procesu, je rok před volbami už doslova odstaven od moci. Nedostává se mu už ani velkého prostoru v televizi, a to ani v Evropě, kde média taktéž ovládají američtí národní elitisté.

Zbrojení v USA je teď klíčovým tématem číslo jedna. Nový prezident USA bude muset získat podporu amerických elit, a tím pádem podporu zbrojařů. Globální struktury v USA zažívají ránu za ranou a chvílemi se zdá, že globalizace v USA končí. Prvky nutné pro implementaci globálního systému NWO v USA se nedaří implementovat do legislativních a následně ani řídících procesů. Americká střední třída zchudla, ale nepodařilo se v USA vytvořit závislost občanů na státu, ani zrealizovat z USA socialistický stát, který je nezbytným atributem globálního modelu NWO. Co se daří v Evropě (autogenocida civilizace islámskou migrací), to se zadrhává v USA. Americké elity nechtějí globální model NWO, chtějí zachovat elitistický model světa s americkou superioritou v řídící úloze.

Zchudlá Evropa se má stát pro USA v budoucnu náhradou za Čínu jako levná montovna a výroba, za jejíž produkci a dovoz do USA budou USA v rámci TTIP evropanům platit, jak jinak, nadále svými natisknutými papírky, protože Čína k tomu již v té době ochotná nebude. Zbrojení a strach z Ruska pomůže posílit americký vliv v Evropě na místní politiky. Servilita a koberečky, role amerických velvyslanců jako státních protektorů je viditelná už dnes v mnoha zemích Evropy. Nejvíce v Německu v poloze servilní Angely Merkel, ale také v ČR, kde americká ambasáda dokonce zasahuje už i do chodu státu, a to nejen skrze neziskovky, ale doslova přímo, viz. akce Proti korupci. Zbrojní výdaje vybraných zemí… čísla hovoří za vše…

Vidět Rusko jako nepřítele, zatímco Evropa čelí nájezdu milionů migrantů, v jejichž řadách jsou bojovníci Islámského státu, to je opravdu úlet. Ale pevné sevření amerických elit, jak drží evropské politiky, je vidět všude. Vydírání pomáhá i špionáž a sběr dat o celé Evropě, o všech občanech. Mohutný data-mining zajišťuje nový operační systém Windows 10, který je navržený od základu, jako stroj na sběr osobních dat a citlivých údajů. I proto společnost Microsoft opět nutí uživatele na celém světě, aby si Windows 10 nainstalovali, právě před 2 dny vyšla zpráva, že Microsoft začne tento měsíc v rámci Windows Update nabízet instalaci Windows 10 jako doporučenou aktualizaci, spolu s ostatními záplatami.

V rámci NWO je šachová koncovka již zahájena. Nejprve byla občanům odebrána možnost se bránit na úrovni národů (likvidace armád v 90. letech v Evropě), nyní přichází i o možnost bránit se na úrovni osobního soukromí (sběry dat, evidence, čipy, biometrie v pasech, elektronické občanky) a už nelze si pomalu ani bránit vlastní životy (zákazy pepřových sprejů, doporučení ženám, aby nevycházely večer ven). Spatřovat v takové situaci Rusko jako nebezpečí č. 1 pro USA nebo pro Evropu je naprosto absurdní a nevídané.
-VK-