Výročí vítězství Stalingradské bitvy a současné paralely


TauRus
4. 2. 2016  Eurasia24Leva-net

Druhého února bylo výročí vítězství ve Stalingradské bitvě, znamenající definitivní obrat ve II. světové (v Rusku Velké vlastenecké) válce. Po této bitvě Rusové přešli do útoku a začalo osvobozování území Ruska od německých okupantů a následně i Evropy.

Podívejte se na krátký dokument o největším vojenském memoriálu slávy na světě – Mamajevém kurganu ve Stalingradu (Volgogradu), kterému vévodí socha Matky – Vlasti. Kdo k nám s mečem přijde – ten od toho meče zahyne:

Při obraně Stalingradu padl můj děd a je pochován s ostatními (asi 800 000) hrdiny ve společném hrobě.

Historie se opakuje ve stejném kruhu, ale jiné podobě. Ale jestli se budeme dívat na současné události z pohledu matrice Velké vlastenecké války, tak lépe pochopíme i to, co probíhá v dnešních dnech.

Rozdíl je jen ten, že současná válka je převážně informační, i když horké fáze této války můžeme vidět po celém světě – Sýrií, Ukrajinou počínaje, Evropou s její migrační okupací konče.

Nedávno, 27. ledna bylo výročí prolomení Leningradské blokády – uvedením ve Francií dokumentu „Ukrajina: masky revoluce“ byla prolomená informační blokáda, která odstartovala začátek osvobozování Evropy. Starikov v Praze a Bratislavě je součásti tohoto procesu. Taktéž premiér Bavorska, který přijel do Moskvy, hledat podporu u Putina.

Do těchto aktivit můžeme zařadit i chystanou návštěvu představitelů EU na Krymu či aktivitu francouzských politiků za zrušení sankcí s Ruskem. V Evropě, která pocítila přiblížení „Rudé armády“, začala partyzánská válka, která bude každým dnem sílit. Proto ta hysterie ze strany Londýna a amerických „elit“, proto ty nevybíravé útoky na Putina a překročení všech možných pomyslných červených linií, shazování všech masek.

Tak jako Hitler sbíral a posílal každého, kdo udržel zbraň, na východní frontu, tak i dnešní USA aktivují své lokaje. Tak jako Hitler, z pocitu své bezmocnosti, zesiloval na okupovaných územích teror, stejně se budou chovat i elity USA.

Jsme teprve uprostřed války, ale všem už svítá naděje na osvobození. A hlavně: víc a víc občanů Evropy začíná chápat, na kterou stranu se musí ve vlastním zájmu postavit a které procesy podpořit. Společně to zvládneme, o tom nepochybuji.

Zdroj: Leva-net