Německo provedlo mohutný zátah na internetu proti komentářům o uprchlících! Německá vláda maže komentáře z Facebooku, Googlu i Twitteru! [CZ Titulky]

Výsledek obrázku pro internet liberty4.2.2016 Aeronet     video

Německo nenechává nic na náhodě. Vláda začala ve spolupráci s největšími světovými provozovateli sociálních sítí mazat desítky tisíc příspěvků německých uživatelů. Podle německého zákona se musí řídit všechny sociální sítě a weby a jakékoliv projevy proti uprchlíkům jsou bez milosti ihned mazány. Německo ale čeká zatěžkávací zkouška, protože za měsíc začne v Kolíně nad Rýnem pětidenní karneval a policie bude mít doslova manévry.

Poslanec za britskou stranu UKIP Stephen Woolfe jasně shrnul, že Německo se na základě současné imigrační politiky změní. Odpor proti uprchlíkům je v Evropě obrovský, ale jak připomíná Woolfe, lidé se bojí o migrantech mluvit. Lidé mají strach. A tento strach je posílen represivními zákony, cenzurou a mainstreamovou propagandou, která vykresluje migranty i nadále jako oběti, kterým je třeba hlavně pomáhat. Tato propaganda naráží na odpor a je předmětem potom demonstrací (Pegida v Německu) anebo internetových diskusí, které se německá vláda snaží novým zákonem potlačit.

-VK-