Národní domobrana je legitimní. Zákon České republiky neporušuje

Emil Kalabus
15.3.2016  Czech Free Press

Národní domobrana je legitimní. Nejsme fašisté, xenofobové, extrémisté ani militanti, ale budeme připraveni bránit naše obce a ženy, pokud to v  budoucnu bude jediné možné řešení.

Špionážní záběry odvysílané dánskou televizní stanicí ukazují Mohamede Fouad al-Baraziho, vrcholného imáma islámské unie v Dánsku, který přiznává, že cílem migrační vlny je, aby muslimové dobyli Evropu. Není to však pouze tento imám, který takto hovoří a není to pouze jedno nebezpečí, které rozděluje Evropu a postoje lidí k této problematice.

Ukrajinský politolog Rostislav Iščenko, který v roce 2014 emigroval do Ruska, uvádí hororové scénáře vývoje Evropské unie. Jestli Ukrajina upadne do anarchie, tak se k milionům uprchlíků ze Středního východu a Afriky přidají stovky tisíc z ní. Jen s tím rozdílem, že mnozí z nich budou ozbrojeni a hranice budou přecházet v celých oddílech. Se současnou krizí Evropské unie, která je plně zaujata problémy s běženci, by příchod ozbrojených a vzteklých ukrajinských nacistů – kteří si myslí, že je Evropa prodala a zanechala jednoho na jednoho s Ruskem – mohl spolehlivě vést k situaci, jež se vymkne kontrole vlád. Tím více, že zformulovat jednotný postoj k danému problému Evropa nedokáže stejně, jako není schopna vyjádřit jednotnou pozici k otázce migrantů.

Existuje také nebezpečí ekonomického kolapsu. Když Argentina na konci 90. let spadla po spirále do sociálního a ekonomického kolapsu, změnil se každému život. Bez ohledu na příčiny je zde mnoho, z čeho se můžeme poučit od země, která byla prosperující, ale dnes se vzpamatovává z ekonomické krize, která uvrhla okolo 60% lidí do chudoby. Tehdy podle svědků útočily ozbrojené gangy na lidi, vykrádaly domy a páchaly mnohé násilí na obyvatelstvu. Podle očitého svědka:

„V roce 2001 jen ti úzkoprsí s vymytým mozkem a idioti s IQ motýla věřili, že by je policie ochránila před vlnou trestných činností, která by následovala po kolapsu ekonomiky.“

Dnes se Evropa stává nestabilní. Pařížské teroristické útoky jsou jasným varováním. Situace v Německu není vůbec růžová a policie nad trestnými činy nelegálních migrantů raději zavírá oči.

Policie pravidelně selhává v Německu, viděli jsme to také na několika videozáznamech z Anglie i Francie, četli jsme svědecké výpovědi ze Švédska, Dánska, Norska a dalších zemí. Děje se to zkrátka všude tam, kde státy a jejich vlády rezignovaly na prověřování nově příchozích. Do jejich zemí se tak mezi těmi, kteří možná mají na humanitární pomoc nárok, skrytě dostává značné a těžko identifikovatelné množství kriminálních živlů, jejichž prvním úkolem je způsobit rozvrat a chaos, terorizovat domácí obyvatelstvo a zastrašovat domácí pořádkové síly, které mají kvůli politikům svázané ruce. 

 
A výsledek? Jen v posledních měsících jsme byli prostřednictvím informačních médií svědky vraždy dvanácti muslimům nepohodlných žurnalistů v Paříži, vraždy sto třiceti nevinných civilistů v Paříži a také svědky surových útoků na stovky žen v nejméně dvaceti německých a dalších evropských městech. Byli jsme svědky desítek až stovek znásilnění, někdy i nezletilých, zejména v Anglii a ve Švédsku, dnes také v Německu. Viděli jsme videozáznam, kde skupina muslimských výrostků křičí na Angličany a jejich neozbrojené a zjevně vystrašené policisty: „My jsme tady doma! Tohle už není vaše země! My to tady přebíráme!“ Čím je muslimů v hostitelské zemi více, tím jsou arogantnější a útočnější. Jejich přesvědčení o vlastní rasové nadřazenosti vyplouvá na povrch. Nepřipomíná vám to něco, co už jsme jednou v dějinách zažili?

Souvisejícím tématem jsou stále častěji diskutované občanské branné aktivity a organizace, zejména nedávno založená Národní domobrana. Tak, jak je tato organizace v současnosti prezentována, neporušuje žádný zákon České republiky, proto její založení a činnost LEX*/ respektuje jako legitimní využití ústavního práva občanů se sdružovat a shromažďovat a ústavního práva jednotlivce činit cokoli, co není zákonem zakázáno.

V únoru v České republice vznikla celostátní iniciativa Národní domobrana, která si klade za cíl bránit občany. Její hlavní činností je výcvik svých členů. Národní domobrana aktuálně působí v několika stovkách obcí ve čtrnácti krajích. Iniciativa si klade za cíl bránit domovy občanů České republiky, jejich životy, zdraví a majetek. Senátorka a bývalá ústavní soudkyně Eliška Wagnerová tvrdí, že pokud se jedná pouze o neformální sdružení, čemuž zatím vše napovídá, není možné, aby ho stát rozpustit.

Rada Národní domobrany byla veřejně představena dne 3. února 2016. Po necelých 4 týdnech, k 29. únoru 2016, byla Národní domobrana prostřednictvím individuálních domobranců a skupin zastoupena ve 14 krajích, 58 okresech a 505 obcích České republiky! Počet zastoupení však dál narůstá.

Národní domobrana, kterou zastupuje rada složená z podplukovníka v záloze Marka Obrtela, podnikatelky Nely Liskové a poručíka ve výslužbě Františka Krejči, prohlašuje, že její existence a konání je plně v souladu s našimi zákony.
Iniciativa zdůrazňuje, že nemá žádnou organizační strukturu. Skupiny, které se k jejím myšlenkám přihlásí, se samy rozhodují, zda se budou řídit doporučeními rady nebo si náplň činnosti, její rozsah a frekvenci komunikace s radou a ostatními skupinami, určí samy. Základní činností skupin má být „pravidelný výcvik zvyšující fyzickou a mentální připravenost domobranců“.

Role rady Národní domobrany je reprezentační, informační, koordinační a motivační. Jednotliví představitelé rady, rada jako celek a jí pověřené osoby usilují o získání podpory široké veřejnosti pro myšlenku domobranectví a Národní domobranu jako takovou.

Rada komunikuje se zájemci o Národní domobranu z řad veřejnosti, s domobranci a skupinami Národní domobrany. Za účelem získání široké podpory pro myšlenku domobranectví a Národní domobranu rozvíjí kontakty se sdělovacími prostředky, vstupuje v jednání s politickými stranami, hnutími, občanskými spolky, osobnostmi veřejného života, místními zastupitelstvy, orgány státní správy, zákonodárnými sbory, Armádou, Aktivními zálohami, Policií České republiky a usiluje s nimi o vzájemný dialog a rovnocenné partnerství.

Rada, společně s přizvanými odborníky na právo a bezpečnostní problematiku, připravuje znění návrhu zákona o Národní domobraně a prostřednictvím zákonodárců usiluje o jeho předložení Poslanecké sněmovně, jeho následné projednání a schválení.

Rada veřejně podporuje schválení občansky přívětivého zákona o závazném celostátním referendu, které představuje alternativní způsob vyvolání zákonodárné procedury a následné schválení zákona o Národní domobraně a mnoha dalších potřebných zákonů souvisejících s bezpečností a celkovou stabilitou České republiky. Rada propaguje myšlenku domobranectví a Národní domobranu publikační a jinou související činností.

Národní domobrana je legitimní. Nejsme fašisté, xenofobové, extrémisté ani militanti, ale budeme připraveni bránit naše obce a ženy, pokud to v budoucnu bude jediné možné řešení.

*/ LEX – sdružení na ochranu práv majitelů zbraní k Národní domobraně