Ze Súdánců, Afghánců a bůhví jakých jiných muslimů, z ekonomických parazitů a teroristů ještě budou němečtí azylanti s možností volného pohybu po celé EU. A to je hlavní cíl evropských islamizátorů a účel komediálního jednání s Tureckem.

Martin Koller
15.3. 2016 Parlamentní listy(část rozhovoru)
Turecko vyvolalo válku v Sýrii a způsobilo islámskou invazi, nedat mu ani korunu a vyloučit z NATO!
Ankaře by se nemělo dávat vůbec nic, protože to byla ona, kdo prý způsobil v Sýrii občanskou válku a tím spustil migrační krizi.Takzvané evropské řešení je samozřejmě pokračováním eurorasistické multikulturní invaze, jen to nikdo neříká nahlas. Určitě se rovněž objeví snaha pokračovat v invazi přes muslimskou Albánii a Bosnu. Nesmlouvavě se pak vyjádřil i k cestě českého premiéra  k předákovi sudetských Němců Berndu Posseltovi.

Bez nadsázky můžeme konstatovat, že řešení bezpečnostní a ekonomické krize vyvolané islámskou invazí se nehnulo z oblasti žvanění a žvanění. Je zcela evidentní, že vedení EU pod taktovkou Junckera, Merkelové a Hollanda a samozřejmě s požehnáním Obamy udělá vše pro to, aby invaze pokračovala. Dokladem jsou i neuvěřitelná drzost turecké reprezentace a její až nesmyslné požadavky. Nebo jde pouze o komedii a téma tahanic s vyděračem, přičemž je jasné, že výpalné se zaplatí, ale až později, a invaze může dále pokračovat.

Turecko by mělo být jako trvale destabilizační faktor vyloučeno z NATO. Stejně tam geograficky, politicky ani nábožensky nepatří a nikdy nic dobrého pro NATO neudělalo. Pouze vyvolalo válku s Řeckem a podporuje islámský terorismus. Rovněž by měla být definitivně a navždy ukončena jednání o možnosti přístupu islámského státu Turecka k EU. Turecko není a nikdy nebylo evropskou zemí.

Nedávno jsem se dočetl, že v naší zemi žije v nevyhovujících podmínkách 1,5 milionu lidí, z toho 250 000 dětí. Část z nich proto končí v ústavech. A nejsou to jen reprezentanti té části romské komunity, která se programově zaměřila na život ze sociálních dávek placených druhými s pomocí různých neziskovek. Což místo vyhazování peněz tureckým vyděračům, hrabivým neziskovkářům a na nereálnou integraci muslimů do evropské civilizace investovat do našich občanů a českých rodin, pane Prouzo i další socani, případně další vládní obhájci „českých“ zájmů?

Zbývají pouze tři možnosti pokračování islámské invaze. První je již odzkoušená cesta přes Itálii. Druhou je tažení loděmi nebo po zemi na Ukrajinu a odtud přes Polsko do Německa a Švédska. Třetí a nejnebezpečnější je udělat z ilegálů legální migranty či uprchlíky s německými či doklady EU už v Turecku, a tím donutit bránící se země k jejich přijímání a propouštění. Ze Súdánců, Afghánců a bůhví jakých jiných muslimů, z ekonomických parazitů a teroristů ještě budou němečtí azylanti s možností volného pohybu po celé EU. A to je hlavní cíl evropských islamizátorů a účel komediálního jednání s Tureckem.

Perlička na závěr

Německé tajné služby se reálně obávají teroru v zemi, protože někteří ilegálové a dřívější již multikulturně legalizovaní migranti z uzavřené paralelní islámské komunity došli k názoru, že v Německu je třeba vytvořit salafistický islámský stát. Nelegálně tam už samozřejmě místy existuje. Ostatně právo šaría se již údajně ilegálně provozuje i na pražském sídlišti Černý Most bez zájmu bezpečnostních složek. Je otázka, zda byly německé služby dlouhodobě tak blbé a neschopné vidět realitu nebo se bály říci politikům multikulturně nekorektní pravdu či si politici ucpávali oči i uši. Vývoj v Německu každopádně zavání zanedbáním prevence bezpečnosti a doslova zločinem z hlediska zanedbání ochrany civilizovaných obyvatel.